Založ si blog

Sfalšované voľby! Rakúsko pristihnuté so spustenými nohavicami.

Ústavný súd v Rakúsku dnes zrušil 2. kolo prezidentských volieb.

Voľby sa budú opakovať v celom Rakúsku.

V mnohých volebných obvodoch boli zistené ,,masívne nedostatky a právne prehrešky.“

Ústavný súd tým vydal vlastne rozhodnutie, že voľby boli sfalšované. 

Toto je bezprecedentné rozhodnutie v dejinách, je to súdom potvrdená konšpiračná teória, ktorá bude mať ťažký dopad na vývoj tzv. ,,demokracie“.

Pre pochybovačov: videl som výrok Rakúskeho ústavného súdu. Ak súd vydá verdikt, že našiel ,,nezrovnalosti pri sčítaní hlasov, čím došlo k porušeniu zákona“, tak súd hovorí, že videl dôkazy o falšovaní volieb. Nemôže však hovoriť o falšovaní, pretože to musí zistiť prokurátor a taký verdikt môže vydať trestný senát.

Je to prvýkrát v histórii, čo súd v tzv. demokratickej krajine zrušil voľby a nariadil ich opakovanie.

Od 8. Júla bude Rakúsko bez prezidenta, prezidentské právomoci prejdú na ,,triumvirát“ v zložení: N. Hofer, D. Bures a K. Kopf.

Odchádzajúci prezident H . Fischer k verdiktu: ,,ÚS mal ťažkú úlohu, ale som hrdý na to, ako rozhodol. Rozsudok je opodstatnený, chyba musí byť napravená“!

Samotné oznámenie bolo načasované na 1. Júla, kedy sa začali prázdniny, pričom vyjadrenia Rakúskych politikov sú mierne, aby ,,nekalili vodu“. Je isté, že budú padať trestné oznámenia a je isté, že všetci sa budú kauzu snažiť bagatelizovať, aby čo najskôr zmizla z očí verejnosti.

Mainstreamové médiá, politici a trollovia už začali zahmlievaciu a dezinterpretačnú kampaň.

 

Keď sa nedarí, tak sa nedarí…

Viete, čo je nočnou morou tzv. ,,demokratov“? Že sa raz prebudia a na svete bude naozaj fungovať demokracia. M. Hustáková.

Po brexite prichádza do tváre elít ešte väčšia facka, pretože všetci ľudia v celej Európe vidia, ako sa počítajú hlasy vo voľbách a budú chcieť v oveľa väčšej miere brať do svojich rúk kontrolu nad svojimi krajinami.

Po brexite zazneli hlasy, že ľud nemá kvalifikáciu rozhodovať o tzv. ,,odborných otázkach“ a musia o nich rozhodovať iba volení ,,zástupcovia ľudu“. Ja tvrdím:

,,Ak je ľud kvalifikovaný zvoliť akéhokoľvek politika, je kvalifikovaný rozhodnúť o hocičom inom“. Bodka.

Veď všetci Britskí premieri sa na rokovaniach rodných strán postupne priznávali, že nikdy nečítali, ani Maastrichskú zmluvu, ani Lisabonskú zmluvu a napriek tomu ich podpísali.

Lisabonská zmluva má vyše 2 500 strán a na nich ešte ďalších 1 500 odkazov na iné dokumenty Únie. Ak to nečítali politici, ktorých ľud tým poveril a podpísali to, mohol svoje nekvalifikované ,,Áno“, alebo ,,Nie“, takisto povedať aj ľud.

Problém nie je v nekvalifikovanosti

Problém je, že ľud môže občas rozhodnúť aj:,,Nie“.

Politik vždy rozhodne:,,Áno“.

Chcete príklad?

Nedávno 27 vlád členských štátov Únie, teda našich ,,kvalifikovaných“ politikov, rozhodlo:,,ÁNO“, v otázke, či začať prístupové rokovania s Ukrajinou.

Jedine v Holansku bolo o tejto otázke referendum a Holandský ľud rozhodol presne tak, ako si myslel ľud v celej Únii:,,NIE“.

Naspäť k Rakúsku

Sfalšované voľby budú mať ďalekosiahle dôsledky. Nielenže ,,víťaz“ – Bellen prišiel s istotou o flek prezidenta, ale nastane politické zemetrasenie.

A nielen to: Bude sa vyšetrovať, padnú obvinenia a trestné oznámenia a bude to mať vplyv na celú EU.

Súd skonštatoval, že:,, Pri sčítaní 77 926 hlasov boli zistené nezrovnalosti, Bol porušený zákon. Dôkaz o skutočnej manipulácii nie je nutný“.

To, v akej miere sú trestnoprávne zodpovedné konkrétne osoby, súd logicky neskúmal. Ale to budú určite v nasledujúcich mesiacoch skúmať vyšetrovatelia.

Ak som vo svojom článku po brexite tvrdil:,,Držte si klobúky – ideme z kopca“, tak teraz sa naplnil skrytý sen všetkých konšpiračných teoretikov ohľadom slávneho:,,Ak by voľby mali niečo zmeniť, tak by ich dávno zrušili“.

A teraz nám ich možno aj zrušia…

S úctou

Domino Svetík

 

 

Správa z mojej pandémie

06.02.2022

Presne pred rokom som mal Covid. 4 dni potenia, bez teploty, pocity, ako pri chrípke, resp. zápale priedušiek, bolesť svalov, slabosť, nepamätám si, že by som kašľal. Mám k tomu rešpekt. Presne po roku som prekonal Omicron. 5 dní prechladnutý, kýchanie, bez teploty, jedna, dve noci potenie, sople, šteklenie na prieduškách, občasný kašeľ, konzultoval som to s mojou lekárkou, [...]

Očkovaní a nakazení – je to vôbec možné?

02.11.2021

(Podľa mňa to nie je možné, to bude určite nejaká hlúposť, prosím, preskúmajte to a povedzte mi že sa mýlim, že sa mi to iba sníva). server iDnes.cz Podľa štatistík MZ ČR, za október spadol počet neočkovaných seniorov, ktorí sa novo dostávajú na jednotky intenzívnej starostlivosti (JIS), pod 50 percent. Dlhodobo je tiež dvakrát viac úplne očkovaných ako [...]

„. . . tri razy ma zaprieš. “ (Takmer), neuveriteľný príbeh.

27.06.2021

Včera sme sa so Zuzkou trochu túlali… Keď sme prechádzali cez Hronský Beňadik, niečo nás ťahalo pozrieť si katedrálu a kláštor, ktorého korene siahajú pred 11. storočie a ktorý pri Tureckej expanzii bol významnou pevnosťou, strážiacou Slovenskú bránu pred postupom Turkov k banským mestám – Štiavnici, Kremnici, Banskej Bystrici a i. V r. 1599, Turci, ale [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Domino Svetík

Sú tmavé miesta, do ktorých je treba priniesť svetlo.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 148
Celková čítanosť: 1426643x
Priemerná čítanosť článkov: 9639x

Autor blogu