Založ si blog

Konšpirácie: EU láme suverenitu členských štátov.

Strata suverenity členských štátov je dlhodobo plánovaná, jedným z cieľov je ,,občan EU“, bez väzieb na národné štáty, pričom cielene riadená migrácia je prostriedkom na vyvolanie nepokojov a dosiahnutie tohto cieľa. Ako?
                                               Plán je takýto:
1. Riadená migračná vlna a tisíce bezprízorných a hladných cudzincov v každom regióne, ktorí páchajú trestné činy a terorizujú obyvateľstvo, ako napríklad 18 tisícová komunita migrantov v Calais… Médiá mlčia, skresľujú, zahmlievajú, bagatelizujú. Pozrite si video o vojne v uliciach Grécka a južných štátov EU. V médiách to určite neuvidíte…

Pozrite si infostránku pre migrantov, ako sa majú orientovať v Európe. A tu je info pre migrantov o malej krajine v strede Európy: Slovakia.

EU spadá pod nadnárodné riadenie (dôkazy sú na konci článku). Šéfovia EU – Juncker a Tusk sú prakticky mimo diania, ako líder EU vystupuje Angela Merkel, ktorá na to nemá mandát občanov, je však vykonávateľom pokynov a direktív nadnárodného riadenia a zdá sa, že ostatní sú s tým uzrozumení a sú stiahnutí. Svojimi vystúpeniami tak Juncker, aj Tusk brzdia snahy vlád národných štátov o ochranu hraníc a suverenity, pričom porušujú aj zákony EU – imigračná politika podľa Lisabonskej zmluvy, je v rukách členských štátov, ale vodcovia EU to nerešpektujú.

V tejto súvislosti si pozrite video s významným vystúpením J. Kaczynského.

Merkel sa, napríklad, za dva týždne už trikrát stretla s Tureckým vedením, pričom deklarovaným cieľom pre médiá je: zastavenie toku utečencov do EU.

Skutočným cieľom je presný opak!, keďže za prvých 6 týždňov tohto roka, dorazilo k brehom EU iba cez Grécko cca 73 tisíc migrantov!, čiže  migrantov pribúda, pričom médiá to kryjú. (Zdroj: IOM – medzinárodná organizácia pre utečencov).

Potvrdzuje to aj vyhlásenie V. Orbána. Včera v Magyar Idók o dohode Nemecko – Turecko:„Podstatou dohody je, že 400  až 500 000 migrantov prevezú priamo z Turecka na územie únie. Avšak neprijme ich iba Nemecko, ale povinne by ich rozdelili medzi členské krajiny EÚ,“

Denne, od začiatku roku 2016 dorazí do EU, priemerne 2000 migrantov a dnes je aký dátum? Tak si to spočítajte…

Merkel navštívila Turecko, kde vyhlásila, že je zdesená z Ruského bombardovania Allepa a utrpenia desaťtisícov civilistov. Toto vyhlásenie, spoločne s vyhlásením Erdogana, že Turecko musí pomôcť ,,hrdinskému Allepu“, môže znamenať pokyn Turecku, aby začalo otvorene operovať na Sýrskom území. Do leteckých operácií pri Allepo sa však 10.2.2016 zapojili aj US stíhačky.

Pozrite si dennú zvodku sýrskych operácií zo dňa 9.2.2016. (Video a prepis, odporúčam dať si to na celú stranu).

Výsledkom ,,Tureckej pomoci“ bude, a: zatiahnutie Ruska do konfliktu s Tureckom, čo má nepredvídateľné pokračovanie.

b: porážka Turecka (alebo Erdogana). Vznik Kurdistanu (podporovaný USA) a strata územia(Kurdistan otvoril svoje zastupiteľstvo v Moskve).

c: zväčšenie imigračnej vlny

d: oveľa viac imigrantov na území všetkých štátov EU, viac zločinov, násilia – oveľa väčší tlak na občanov

Všimnite si, že za 5 rokov intervencie medzinárodných síl do Sýrie, o ktorej médiá informujú ako o občianskej vojne, Merkelová neprejavila zdesenie z utrpenia Sýrskeho ľudu.

Za 5 rokov tejto intervencie padlo vyše 56 000 vojakov Sýrskej armády.

Aká opozícia by zvládla 5 rokov bojovať s armádou a spôsobiť jej také straty, ak by nemala doplňované stavy, zbrane, muníciu, informácie, tyl, ak by sama nebola – armádou!?

Kto tzv. ,, sýrskej opozícii“, tak účinne 5 rokov pomáha?

2. Nenávisť obyvateľstva voči migrantom, odvetné akcie, násilie. (Médiá spadajú pod nadnárodné riadenie, prekrúcajú informácie, prispievajú k chaosu – viď Kolín a i. Merkel sa stretla s Zuckerbergom, výsledok je cenzúra FB – nemožnosť zdieľať informácie, pretože budú blokované ako rasistické a nacionalistické).                                                                                                                                                                                                                                               Ak si Merkel dala takúto námahu, verte, že problém  s migrantami nekončí. Práve naopak!

Jedným z cieľov je zlyhanie vlády EU a vláda EU už zlyhala. Kto teraz riadi EU, ak Merkel je jeho hovorca a vyslanec?

 
3. Nepokoje, násilie, rabovanie, chaos.

Po poznaní občanov, že ich vlády ich nechránia, vznikajú už dnes rôzne domobrany a občianske organizácie, ktoré médiá a establišment označujú za rasistické, nacionalistické a extrémistické, ktoré sa nechcú podriadiť. Výsledkom môžu byť boje v uliciach, čo sa tiež už napr. vo Francúzsku a Taliansku deje.
4. Rozuzlenie – polícia, armáda,  v uliciach mimoriadny stav, obnovenie poriadku, nové zákony a pravidlá.

Vláda nasadí silové zložky, aby obnovila poriadok, pričom z EU budú prichádzať nové zákony, bude vyhlásený mimoriadny stav (francúzsky parlament ho práve hravo predĺžil).

Mimoriadny stav nechráni občanov, ale zakáže všetky organizácie, ktoré by mohli občanov brániť.
5. Totalita, policajný štát.

Zákaz politických strán, zákaz kritizovať vládu, EU, NATO, USA, kontrola komunikácie styku so zahraničím. Blog podobný tomuto bude obvinený zo šírenia Ruskej propagandy a jeho autor môže byť vyšetrovaný výborom pre ,,neeurópsku činnosť“.

6. Koniec štátov.

Štáty odovzdajú väčšinu kompetencií Európskej komisii, vzniknú Euroregióny, čo budú dnešné cezhraničné regióny, s regionálnou vládou.

Vlastenci budú/už sú, označení za nacionalistov, extrémistov a rasistov. Na ich hlas nebude braný ohľad. Budú potieraní, zosmiešňovaní, a pod dohľadom.

Vlastenectvo, patriotizmus a nacionalizmus sú najväčšou prekážkou, preto sú všetci, ktorí dávajú prednosť štátu, označovaní za extrémistov, ignorovaní, zosmiešňovaní a označení za nacistov a fašistov.

Ešte väčšou prekážkou je: PRAVDA. 

Píšte a hovorte a šírte pravdu, zavrhnite politickú korektnosť a klamstvo, ktorým sme doslova zavalení.

7. Európske občianstvo. OSN začína preberať silové vynucovanie mieru, ekologických noriem, bezpečnosti. Agenda 21:TU.

V dokladoch, v kolonke štátna príslušnosť bude napísané:,, Občan EU“.

8.Európa sa začlení pod Svetovú vládu.

A cieľom je, štandardizovaný, zrobotizovaný svet a zautomatizovaný človek, bez možnosti výberu.

Chcete malý príklad? Ak idete na zelenú a zrazíte dieťa, nemáte problém. Ak však ráno o štvrtej v prázdnom meste idete na červenú – máte problém. Vlastné rozhodovanie sa, je neprípustné.

                       Kto brzdí ,,úžasný jednotný svet“?

Existujú štáty, ako Rusko, Čína, Irán, ktoré môžu zvrátiť, resp. oddialiť realizáciu týchto plánov. Tlak na tieto štáty a ich vedenie sa bude zvyšovať: ,,Putin je Hitler, Putin je korupčník, Putin nechal zostreliť MH17, Putin nechal zabiť Nemcova, Litvinenka, Putin je agresor na Ukrajine, Putin môže za migrantov v EU,“ – tieto a podobné heslá budú zaznievať z médií stále hustejšie, ak niekto bude chcieť dôkazy, bude obvinený ako agent a ,,vymazaný“.

Naproti tomu:

Všimnite si, ako rýchlo zmizlo z médií zapojenie Turecka do lúpeže ropy zo Sýrie a Iraku a podpory IS!

Kto bude spochybňovať USA a NATO agresiu v Iraku, AFG, Srbsku a inde, bude nežiadúci a bude obviňovaný že je nelojálny, alebo nie je vlastenec v novom slova zmysle.

Je ľahké Vám ukradnúť Svet. Stačí Vás presvedčiť, že nič nezmôžete.

                                   Záver.

Jedno zo základných pravidiel marketingu hovorí:

,,Začínaj vždy s myšlienkou na koniec“.

Takže, ak ideme touto rýchlosťou a  týmto smerom, ktorým ideme, tak o mesiac prídeme tam a o rok tamto…

 

                                 Čo je nadnárodné riadenie?

Nadnárodné riadenie je riadenie štátov, alebo zoskupení, ako EU, štruktúrami, ktoré nikto nevolil, takisto inými štátnymi, mocenskými štruktúrami. Deje sa to pomocou nadnárodných združení, ktoré riadia klany a superelita – CFR, Trillateral comission, NATO, mimovládok,  médií,  tlakom korporácií, sankcií, vojensko – priemyselného komplexu, bánk, ale aj vydieraním, korupciou, pomocou tajných služieb, alebo jednoducho agresiou – nasadením armády, alebo teroristických organizácií, ako Al – Kaidá, IS, útokov pod falošnou vlajkou, fingovaných trestných činov…

Dôkaz o rozhodovaní mimo oficiálne a volené orgány: TU.

Kto organizuje príliv migrantov?

Veríte tomu, že v priebehu krátkeho času sa spontánne zdvihne vyše milióna ľudí, žijúcich na severe Afriky, v subsaharských štátoch, v Sýrii, Iraku, Pakistane, utečeneckých táboroch v Jordánsku, Turecku a iných krajinách a začne takmer naraz migrovať do EU? Bez pomoci, koordinácie? Ak väčšina z nich sú ľudia bez majetku, odkiaľ zrazu všetci vzali tisíce Eur na cestu?

Viete čo robí mimovládka ,,Points of light“, ktorú založil G. Bush starší, keď bol prezidentom a šéfuje jej jeho syn Niel Bush?

Niel Bush, šéfuje dobrovoľníckej organizácii Points of Lights. Spolupracujú vraj so 76 tisíc! NGO, 2500 firmami a majú vraj 4 milióny dobrovoľníkov pripravených do akcie… Ak si pozriete kto ju financuje, môžete im iba tíško závidieť a zároveň viete, kto financuje vlnu migrantov do EU. Niektoré z financujúcich firiem: Bank of America, J. P. Morgan, Citi, IBM, UPS, T Mobile, Disney, Hilton, Lockheed Martin, Microsoft, LÓreal, Pfizer, Pepsi Co, Coca Cola a mnohí ďalší…

Pobočky sú v 30 krajinách sveta a aj vy sa môžete stať dobrovoľníkmi u ,,Svetelných bodov”.

Ak rozmýšľate, kto by zvládol organizáciu, koordináciu, financovanie a politické krytie rozsiahlych migračných tokov z Afriky a Blízkeho východu do Európy, tak Points of Light sú jednou z organizácií, ktoré sa na tom podieľajú…

A celkom nakoniec:

Ted Turner, jeden z najväčších vlastníkov pôdy v USA (a možný R.C.Christian – anonymný ,,majiteľ“ Georgijských poradných kameňov), v rozhovore uviedol:,,Dve miliardy ľudí na zemi stačí. A politika jedného dieťaťa. Na sto rokov!“

S úctou

domino svetík

Správa z mojej pandémie

06.02.2022

Presne pred rokom som mal Covid. 4 dni potenia, bez teploty, pocity, ako pri chrípke, resp. zápale priedušiek, bolesť svalov, slabosť, nepamätám si, že by som kašľal. Mám k tomu rešpekt. Presne po roku som prekonal Omicron. 5 dní prechladnutý, kýchanie, bez teploty, jedna, dve noci potenie, sople, šteklenie na prieduškách, občasný kašeľ, konzultoval som to s mojou lekárkou, [...]

Očkovaní a nakazení – je to vôbec možné?

02.11.2021

(Podľa mňa to nie je možné, to bude určite nejaká hlúposť, prosím, preskúmajte to a povedzte mi že sa mýlim, že sa mi to iba sníva). server iDnes.cz Podľa štatistík MZ ČR, za október spadol počet neočkovaných seniorov, ktorí sa novo dostávajú na jednotky intenzívnej starostlivosti (JIS), pod 50 percent. Dlhodobo je tiež dvakrát viac úplne očkovaných ako [...]

„. . . tri razy ma zaprieš. “ (Takmer), neuveriteľný príbeh.

27.06.2021

Včera sme sa so Zuzkou trochu túlali… Keď sme prechádzali cez Hronský Beňadik, niečo nás ťahalo pozrieť si katedrálu a kláštor, ktorého korene siahajú pred 11. storočie a ktorý pri Tureckej expanzii bol významnou pevnosťou, strážiacou Slovenskú bránu pred postupom Turkov k banským mestám – Štiavnici, Kremnici, Banskej Bystrici a i. V r. 1599, Turci, ale [...]

Rusko Navaľnyj úmrtie

Biskup na Veľký piatok prirovnal zaobchádzanie s Navaľným k osudu Ježiša

29.03.2024 15:17

„Skončil až v neľudskom gulagu v polárnom ľade," povedal. Zvyšok sveta uvidí "jeho posolstvo slobody" vo večnosti, povedal biskup.

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Syrskyj: Rusi vypália šesťkrát viac munície. V Charkove sme mohli dosiahnuť viac

29.03.2024 14:16, aktualizované: 15:55

Ukrajinské obranné sily pozdĺž celej rozsiahlej frontovej línie podľa neho majú len minimum zbraní a munície.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10, aktualizované: 15:42

Evakuovať museli 50 ľudí.

Domino Svetík

Sú tmavé miesta, do ktorých je treba priniesť svetlo.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 148
Celková čítanosť: 1423088x
Priemerná čítanosť článkov: 9615x

Autor blogu