Založ si blog

Na Damašek!

Otázka:,,Kto je objednávateľ/zadávateľ útoku na Paríž a čo tým sleduje?“, by mala byť základnou otázou, ktorú by sme mali od médií a politikov v týchto dňoch počúvať“. Po odpovedi na ňu by vlády mali robiť rozhodnutia, ako reagovať.

Namiesto toho počúvame bezobsažné frázy od Hollanda: „To je akt války, a za tímto útokem stojí teroristická armáda, Islámský stát, džihádisté, kteří vystoupili proti Francii, proti hodnotám, které hájíme po celém světě“, ( ktorý  v TV prejave nevysvetlil, ktoré konkrétne, ,,po celom svete obhajované hodnoty“, má na mysli), až po masovú frázu, verklíkovanú bezvýznamnými politikmi po celom svete:,,Cieľom teroristov je zasiať medzi nás strach“ (Kiska).

Áno, je prioritou pátrať po vykonávateľoch, ktorí útoky realizovali, pretože je nutné zneškodniť prípadný zvyšok skupiny, ktorá zaútočila na Paríž. Ale…

Musím povedať, že nezdieľam ,,zvláštnu múdrosť“ tých, ktorí o desať minút po útoku presne vedia, kto bol páchateľ a čo nám svojim činom chcel povedať.

Nezdieľam ani ,,skvelú informovanosť“ tých, ktorí okamžite vedia, kde presne treba bombardovať. Obávam sa, že to všetko, je iba PR…

A neustále si pripomínajme, že IS, je ,,pechotou“ amerických záujmov v oblasti a teda US neoficiálnou armádou. O tom je dostatok svedectiev US diplomatov a vojakov, napr. gen. M. Flynn:,,Bolo rozhodnuté využiť IS na zásah v Sýrii na zvrhnutie B. Assada“, ale aj písomných svedectiev, ako napr. tieto US diplomatické depeše, zverejnené  na stránkach Judicial Watch.

…zároveň by sme si mali klásť relevantné otázky:

Kto naozaj stojí za útokmi a čo tým sleduje?

Jedným z cieľov je: Zastaviť rastúci vplyv strán, ako Pegida v Nemecku, UKIP v GB, alebo Národný front vo Francúzsku.

Nie oni budú zatvárať hranice a zavádzať konečne demokratické procesy.

Hranice zavrú ,,osvedčení lídri“ :Hollande, Cameron, Merkelová.

A demokracia? Na tú zabudnite, sme predsa vo vojne, začnite sa obzerať po nových zákonoch ,,na vašu bezpečnosť“, ktoré pre vás pripravujú v EU. A chrániť vás bude ,,viac polície, viac NATO, viac EU“. A vy sami o to budete žiadať!

Pred dvomi mesiacmi začalo Rusko letecky (na pozvanie legitímnej Sýrskej vlády, teda v zmysle medzinárodného práva legálne), podporovať Sýrsku armádu v boji proti invazívnej armáde medzinárodných síl, ktoré sa snažia dobyť a kontrolovať Sýriu. Známym skupinám,  ako Al -Kaidá, an – Nusrá, ktoré na Sýrskom území operujú, dominuje medzinárodná organizácia, v ktorej radoch sú bojovníci údajne až zo 108 krajín sveta! s názvom Islamský štát (IS) – (video, na ktorom šejk Nabil Naem z Al – Kaidá vysvetľuje vznik, výcvik a podporu IS). Všetky tieto organizácie čiastočne spadajú pod Muslimské bratstvo, ktoré stálo za všetkými pokusmi tzv. Arabskej jari. Muslimské bratstvo politicky a vojensky presadzuje ciele vlastné, ale aj ciele tajných služieb USA, Turecka, Qataru, Jordánska, Saudskej Arábie, e.t.c.

Bola aj v týchto krajinách ,,Arabská jar“? Nie.

Nazývať sítuáciu v Sýrii ,,Občianska vojna“, je veľmi nepresné.

,,Invázia medzinárodných (teroristických), armád do Sýrie, s cieľom ovládnuť krajinu“, je výstižnejší názov toho, čo tam prebieha.

Ruská operácia v Sýrii – do týchto chvíľ úspešná (ale aj informačne prehľadná, keď hovorcovia ruského GŠ, alebo MZV poskytujú médiám denne podrobný prehľad o počte útokov, počte cieľov, aj s GPS súradnicami),  – zdiskreditovala doterajšie pôsobenie USA v tejto oblasti a nastolila množstvo nepríjemných otázok typu:

Kto podporuje IS, že za relatívne krátku dobu kontroluje obrovské územie, na ktorom žije takmer 8 miliónov ľudí?

Prečo USA, ktoré operujú v Iraku, Turecku, Saudskej Arábii a i. nezablokujú zdroje IS(!?), resp:

Ako je možné že IS predáva ropu z území, ktoré kontroluje? Ako a kam prúdi táto ropa, ktoré krajiny ju odoberajú? Po položení týchto otázok dostaneme zhruba takúto odpoveď.

Krajiny, ktoré obchodujú s IS sú jeho spojencami! A nielen to:

Krajiny, ktoré IS poskytujú zdroje, používajú IS pre dosiahnutie svojich cieľov.

Ak sa, ako vykonávateľ útokov na Paríž prihlásil IS, a my tomu predbežne veríme, tak máme čiastočnú odpoveď na otázku:,,Kto stojí za útokmi na Paríž?“

Za útokmi na Paríž stoja tí, ktorí podporujú IS (a ostatné teroristické skupiny), a poskytujú mu zdroje.

Terorizmus je násilným prostriedkom na presadzovanie politických cieľov. (Terrorism index).

A náboženstvo – akékoľvek, Kresťanstvo, Islam a i.,- je iba prostriekom na kontrolu obyvateľstva.                                                                                       Aké sú teda ciele útoku na Paríž?

Jedným z primárnych cieľov, ktoré zadávatelia útoku na Paríž sledujú, je: Návrat Sýrie pod svoju kontrolu. Rusko vzalo kontrolu nad riadením Sýrie  z rúk USA do svojich rúk, čím prerušilo plánovaný vývoj udalostí v tomto regióne, ktorý mal, mimochodom, aj vplyv na situáciu spoločnosti celej Európy, jasne ju destabilizoval.

Cieľom je vrátiť riadenie udalostí v Sýrii pod kontrolu USA.

,,Hrozí“, že Rusko by túto vojnu mohlo ukončiť, pričom navyše hrozí, že následne Európa využije ,,slabú chvíľku“ svojho protektora a začne sa vymaňovať spod protektorátnej správy.

V najbližších dňoch môžeme očakávať, že pod dohľadom USA vznikne koalícia krajín, ktoré:

1. Obvinia Rusko, že svojim zásahom v Sýrii predlžuje vojnu, čím vyvoláva migračnú vlnu.

2. Vstúpia do udalostí v Sýrii (bez rozhodnutia BR OSN alebo pozvania Sýrskej vlády, teda nelegálne, ale budiž). (Francúzsky premiér vyhlásil, že útoky na Paríž boli pripravované v Sýrii).

(Cameron: Británia letecky zaútočí na IS v Sýrii).

3. Pokúsia sa dostať vývoj v Sýrii čo najviac pod svoju kontrolu, čo znamená zastavenie porážky IS a snaha o rokovania o budúcej Sýrskej vláde, ktorú by mali čo najviac ,,pod palcom“.

4. Vývoj budú smerovať tak, aby sa o Sýrii nerozhodovalo vo voľbách, ale tzv. ,,dohodou koaličných síl“.

Otázkou je:,, Ako sa zachová Rusko?“

Na Rusko bude vyvinutý enormný tlak, aby dalo ruky preč od vývoja v Sýrii, pričom samo Rusko si uvedomuje, že po dobytí Sýrie poskytne ,,koalícii“ zdrojové zázemie, ktoré bude neskôr používané aj na destabilizáciu Ruska.

Útok na Ruské lietadlo (k útoku sa prihlásil IS a kto používa IS na dosiahnutie svojich cieľov?), je varovaním Rusku, aby sa zo Sýrie stiahlo a trestom pre Egypt, ktorý sa začal odkláňať od ,,protektora“, kúpil Mistrály, objednal ruské vrtuľníky a vôbec – začal byť z Ruskom priveľký kamarát.

Zostrelené lietadlo má zároveň prebudiť elity v Rusku, aby začali s prípravami vlastného Majdanu, zvrhli Putina a vrátili Rusko pod správu ,,Globálneho prediktora“, teda superelity, vlastniacej rozhodujúci majetok, korporácie, zdroje, súkromné armády, médiá a používajúcej vlády, tajné služby, armádu USA a NATO, inštitúcie, ako OSN, WTO,  MMF, mimovládne organizácie (NGO), banky, korporácie, náboženstvá a i., ku kontrole svojho impéria.

Takže: sledujme vyhlásenia Obamu a Kerryho, sledujme tlak na Rusko.

Sledujme vývoj Arménsko – Azerbajdžanského ,,konfliktu“.

* Ak máte pochybnosti o zapojení vlád a tajných služieb do riadenia terorizmu v ich krajinách, zaobstarajte si knihu amerického diplomata J.M. Springmanna: Víza pre Al – Kaidu. Popisuje v nej, ako za jeho pôsobenia na US vyslanectve v Džidde (S. Arábia), na príkaz ,,zhora“, vydali víza pre 13 z 15 Saudov, ktorí sa zúčastnili únosov lietadiel 11/9. Víza vydávali nezákonne, pretože žiadny z z tých, čo ich dostali, by ich nebol v normálnom konaní dostal.

PS: Tým, ktorým sa zdá, že vojna je od nás ďaleko, iba pripomínam, že k vykonaniu útoku na Paríž (nie k jeho plánovaniu), stačilo pár príslušníkov nejakého náboženstva a naozaj nie je podstatné, akého.

PS 1: Ak máme tendenciu veriť politikom, vždy si pripomeňme iné ,,slávne“ vyhlásenie, ktoré odznelo v prejave nemeckému národu v ríšskom rozhlase, v predvečer 2. sv. vojny:,,Poľsko práve napadlo nemecký národ“. A. Hitler.

A položme si, napriek tomu, že v tej chvíli tomu verilo 95% Nemcov – bola tá informácia pravdivá?

PS 2: Mimochodom, – kto sa po Paríži ešte zaujíma o vyšetovanie havárie ruského lietadla nad Egyptom?

S úctou

Dominik Svetík

Správa z mojej pandémie

06.02.2022

Presne pred rokom som mal Covid. 4 dni potenia, bez teploty, pocity, ako pri chrípke, resp. zápale priedušiek, bolesť svalov, slabosť, nepamätám si, že by som kašľal. Mám k tomu rešpekt. Presne po roku som prekonal Omicron. 5 dní prechladnutý, kýchanie, bez teploty, jedna, dve noci potenie, sople, šteklenie na prieduškách, občasný kašeľ, konzultoval som to s mojou lekárkou, [...]

Očkovaní a nakazení – je to vôbec možné?

02.11.2021

(Podľa mňa to nie je možné, to bude určite nejaká hlúposť, prosím, preskúmajte to a povedzte mi že sa mýlim, že sa mi to iba sníva). server iDnes.cz Podľa štatistík MZ ČR, za október spadol počet neočkovaných seniorov, ktorí sa novo dostávajú na jednotky intenzívnej starostlivosti (JIS), pod 50 percent. Dlhodobo je tiež dvakrát viac úplne očkovaných ako [...]

„. . . tri razy ma zaprieš. “ (Takmer), neuveriteľný príbeh.

27.06.2021

Včera sme sa so Zuzkou trochu túlali… Keď sme prechádzali cez Hronský Beňadik, niečo nás ťahalo pozrieť si katedrálu a kláštor, ktorého korene siahajú pred 11. storočie a ktorý pri Tureckej expanzii bol významnou pevnosťou, strážiacou Slovenskú bránu pred postupom Turkov k banským mestám – Štiavnici, Kremnici, Banskej Bystrici a i. V r. 1599, Turci, ale [...]

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

forró, fico, galanta

Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len Forró, nie celá strana. Inak sa to čítať nedá

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo silné zemetrasenie, evakuovali školy. Otrasy cítili aj Atény

29.03.2024 11:04, aktualizované: 12:41

Obyvatelia regiónu Olympia hovorili o veľmi silných otrasoch.

Domino Svetík

Sú tmavé miesta, do ktorých je treba priniesť svetlo.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 148
Celková čítanosť: 1423077x
Priemerná čítanosť článkov: 9615x

Autor blogu