Založ si blog

17 tisíc mŕtvych na Ukrajine? !

Hnutie ,,Stop The War – antivojna“, ktorého hlavnou predstaviteľkou na Ukrajine je Viktoria Šilova, tvrdí ústami svojej líderky na tomto niekoľkominútovom videu, že skutočný počet obetí vojny na Ukrajine, presiahol počet 20 tisíc.

Viac, ako 6 tisíc civilných obetí v bombardovanom regióne Doneck a Lugansk a viac, ako 11 tisíc vojakov z radov Ukrajinskej armády, ale aj zo súkromných armád oligarchov a Pravého sektora, konrétne ide o prápory Doneck, Azov a ďalšie, pričom Ukrajinské ministerstvo obrany neoficiálne eviduje 11 tisíc mŕtvych (ale nezverejňuje).

Súrne! Pozrite si toto video (titulky), a šírte ho ďalej.

Tí, ktorí Ukrajinský konflikt sledujú od začiatku, samozrejme týmito číslami nie sú prekvapení. Písali sme niekoľkokrát o obrovskej humanitárnej katastrofe, akoby za zavretými dverami, ktoré strážia všetci US a EU politici, podporovaní mainstreamovými médiami. Aj niektorí západní novinári, ktorí sa osobne zúčastnili konfliktu, ako spravodajcovia, keď prehovorili, boli rýchlo stiahnutí z hlavných spravodajských kanálov.

Preberme sa. Uvedomme si, že súčasná Ukrajinská vláda, sú iba bábky riadené vojnovými štváčmi z USA a cieľom je vojna s Ruskom.

OSN nakoniec váhavo, po mesiacoch ignorovania tejto katastrofy priznala, že počet utečencov už dosiahol trištvrte milióna.

Počet mŕtvych OSN držala dlho na ,,desiatkach až stovkách“, pričom desiatky obetí boli evidované takmer každý deň konfliktu. Tento týždeň ,,zrazu“ OSN vyhlásila, že počet mŕtvych sa zdvojnásobil (za týždeň), a prekročil 2 tisíc. obetí?!

Všimli ste si, ako presne sú spočítané obete v Gaze, a akú nejasnú správu o obetiach na Ukrajine máte denne k dispozícii?

Ešte článok človeka, blízkeho Strelkovovi, k aktuálnej politickej situácii v Donecku.

Americký historik, profesor na Princetown a NY university, Steven Cohen:

Pouze USA jsou s to přinutit Kyjev, aby přestal s bombardováním východu své země a zahájil jednání:

– Cituji prohlášení Pentagonu v Kongresu učiněné minulý týden: „USA mají poradce integrované do ukrajinského ministerstva obrany.“ Což znamená, že řídíme tuto válku. Kyjev nemá peníze. Nemá příslušné zbraně a zkušenosti, kromě těch, co zbyly po SSSR. Znamená to, že spolu s NATO vedeme tuto válku.

Čo tu, napríklad, dookola riešime Krym? Referendum na Kryme bolo 100 % v poriadku. Podľa Ústavy je zdrojom moci ľud a ľud si vybral nezávislosť a pripojenie k Rusku, vyše 90% väčšinou.

Toto označujeme za nezákonné? Čo boli potom Európske voľby, kde na Slovensku hlasovalo 13% ! a všetkým demokratom to stačilo?

Máte pocit, že v Donecku sa hrá o fazuľky?

Pozrite si videoprehľad dnešných bojov.

 

 

             Výzva hnutia ,,Stop The War“, Ukrajinskému ľudu.

 

– Postavte sa proti tejto bratovražednej vojne.

– Vymenili ste Janukovičovu vládu zlodejov, za Porošenkovu vládu vrahov (Porošenko bol aj v Janukovičovej vláde).

– Môže byť 8 miliónov obyvateľov Donbasu, včetne žien, detí, starých ľudí, vyhlásených za teroristov a denne bombardovaných?

– 23 rokov sajú krv Ukrajiny oligarchovia, ktorí Vás ovládajú cez 5. kanál a nimi vlastnené médiá a dnes majú na rukách naozajstnú krv – každý deň pod raketometmi Ukrajinskej armády umiera 70 – 200 ľudí, väčšina sú civilisti, včetne detí.

– V Donbase povstal národ, nie teroristi a nie separatisti

– Ukrajinci a všetci ľudia – prelomme informačnú blokádu, pretože v Donbase umierajú deti.

– Všetky rozhodnutia o tejto vojne sú nezákonné, od parlamentu, cez Porošenka, nezákonné je použitie armády, nezákonná je mobilizácia a tí, čo rozhodli o zabíjaní a vojne proti vlastnému národu, skončia, ako obyčajní zločinci pred súdom.

– Podľa článku 27 Ukrajinskej Ústavy, má každý občan právo postaviť sa na odpor, ak sú porušené jeho práva, a ak sú  znefunkčnené ústavné  inštitúcie a štátne orgány. Takýto človek je pod ochranou Ústavy a nemôže byť postavený mimo zákon.

– Naopak vojaci majú Ústavou zakázané plniť rozkazy, ktoré sú zjavne zločinom.

– Ukrajinci, postavte sa proti vláde vrahov, ktorá zabíja ľudí, ktorí podľa Ústavy bránia svoj život a svoje práva.

– Porošenko, proti komu to bojuješ? Za svoje skutky skončíš pred trestným  tribunálom. Ľudia  už poznajú pravdu, preto nemôžeš sfunkčniť armádu, všetci odmietajú bojovať vo vojne, na ktorej opäť zarábate vy – oligarchovia.

Pripojte sa a podporte zastavenie vojny na Ukrajine.

S úctou

domino  svetík

Správa z mojej pandémie

06.02.2022

Presne pred rokom som mal Covid. 4 dni potenia, bez teploty, pocity, ako pri chrípke, resp. zápale priedušiek, bolesť svalov, slabosť, nepamätám si, že by som kašľal. Mám k tomu rešpekt. Presne po roku som prekonal Omicron. 5 dní prechladnutý, kýchanie, bez teploty, jedna, dve noci potenie, sople, šteklenie na prieduškách, občasný kašeľ, konzultoval som to s mojou lekárkou, [...]

Očkovaní a nakazení – je to vôbec možné?

02.11.2021

(Podľa mňa to nie je možné, to bude určite nejaká hlúposť, prosím, preskúmajte to a povedzte mi že sa mýlim, že sa mi to iba sníva). server iDnes.cz Podľa štatistík MZ ČR, za október spadol počet neočkovaných seniorov, ktorí sa novo dostávajú na jednotky intenzívnej starostlivosti (JIS), pod 50 percent. Dlhodobo je tiež dvakrát viac úplne očkovaných ako [...]

„. . . tri razy ma zaprieš. “ (Takmer), neuveriteľný príbeh.

27.06.2021

Včera sme sa so Zuzkou trochu túlali… Keď sme prechádzali cez Hronský Beňadik, niečo nás ťahalo pozrieť si katedrálu a kláštor, ktorého korene siahajú pred 11. storočie a ktorý pri Tureckej expanzii bol významnou pevnosťou, strážiacou Slovenskú bránu pred postupom Turkov k banským mestám – Štiavnici, Kremnici, Banskej Bystrici a i. V r. 1599, Turci, ale [...]

Rusko Navaľnyj úmrtie

Biskup na Veľký piatok prirovnal zaobchádzanie s Navaľným k osudu Ježiša

29.03.2024 15:17

„Skončil až v neľudskom gulagu v polárnom ľade," povedal. Zvyšok sveta uvidí "jeho posolstvo slobody" vo večnosti, povedal biskup.

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Syrskyj: Rusi vypália šesťkrát viac munície. V Charkove sme mohli dosiahnuť viac

29.03.2024 14:16, aktualizované: 15:55

Ukrajinské obranné sily pozdĺž celej rozsiahlej frontovej línie podľa neho majú len minimum zbraní a munície.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10, aktualizované: 15:42

Evakuovať museli 50 ľudí.

Domino Svetík

Sú tmavé miesta, do ktorých je treba priniesť svetlo.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 148
Celková čítanosť: 1423089x
Priemerná čítanosť článkov: 9615x

Autor blogu