Založ si blog

K. Schwarzenberg potvrdil jednu konšpiračnú teóriu. A príslušnosť k teroristickej organizácii.

Iste ste veľakrát počuli obvinenia, že štáty v skutočnosti neriadia ich vlády, ale Moc v pozadí, ktorú predstavujú kartely, majitelia najväčších korporácií, bánk a šľachta, ktorí sú združení jednak neviditeľnými dohodami – konšpiráciami, jednak vo viditeľných elitárskych združeniach typu Bilderberg, CFR – Rada pre zahraničné vzťahy, Trilaterálna komisia, Rímsky klub, atď., a pre občanov je zorganizované divadlo s názvom slobodné voľby, demokraticky volení zástupcovia ľudu, slobodný trh, atď.

 

        O bombardovaní Srbska sa rozhodlo v Trilaterálnej komisii!

 

V stenografickom zázname z diskusie v Poslaneckej snemovni Parlamentu Českej republiky, zo dňa 7.5.2014, v diskusii o Ukrajinskej kríze najskôr K. Schwarzenberg uviedol toto:

Poslanec Karel Schwarzenberg: ,,Pane předsedající, vážené poslankyně, vážení poslanci, každý stát má svaté právo bránit své hranice a svou územní celistvost. Pokud se ozbrojené skupiny zmocní radnic, teritoria atd., tak má dotyčný stát právo se ozbrojenou silou proti nim bránit. Na to bych přece jenom rád upozornil. Vyzývat armádu, aby se vrátila do kasáren, dokud jiné ozbrojené skupiny v této zemi řádí, je prosím vás jenom pomáhání těm, kteří nelegitimně zvednou zbraně proti spoluobčanům a obsazují část Ukrajiny. Jenom bych rád na tento normální fakt mezinárodního práva upozornil. Děkuji mnohokrát“.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         Poslanec J. Foldyna obvinil K. Schwarzenberga z pokrytectva, keď v prípade Kosova schválil bombardovanie Srbska za to, že Srbsko nasadilo proti svojim občanom armádu a naopak, v prípade Ukrajiny presne opačne, schvaľuje vláde Ukrajiny nasadenie armády proti svojim občanom.

 

Poslanec Jaroslav Foldyna: ,,Dámy a pánové, já jsem jak v Jiříkově vidění. Nezlobte se, pane poslanče Schwarzenbergu, o mě se pokouší infarkt z vašich slov. Vy tady říkáte, že je legitimní, aby země nasadila vojáky proti svým občanům. To říkáte tady vy, který jste v roce 1999 podporoval bombardování Jugoslávie, když ozbrojené skupiny UCK rabovaly, bombardovaly a zabíjely v Srbsku! Vy jste nechali ukrást Srbsku jeho zemi! Vy jste řekli, že to je legální, nechali jste si to posvětit kde čím a teď tady moralizujete a apelujete. Pane předsedo, pane předsedající, vaším prostřednictvím, já si vás velice vážím jako člověka, který má určitá léta, ale vy jste mě teď šokoval tím pokrytectvím. Prosím vás, už tady nevystupujte. To je přece nemorální! Vy jste jezdili na Majdan podporovat ty skupiny a ty aktivisty, aniž byste jim řekli, že si nepřejete, aby extrémní skupiny byly ozbrojeny a bojovaly. Vy jste tam prostě jezdili podporovat to a ono to přerostlo. Ten scénář je naprosto stejný, jako jste udělali na Balkáně. Vy jste se stejně dívali na Sýrii, na Libyi a teď tady moralizujete a řeknete: no vždyť je legitimní, že tam ta vláda bude bombardovat a bojovat se svými lidmi. Ale v jiných zemích, když se ta vláda bránila proti interventům, kteří byli vyzbrojeni ze zahraničí, tam vám to nevadilo, tam jste prostě Srbsku to Kosovo ukradli! To je prostě absurdní, co jsem tady slyšel“.

Promiňte mi, že jsem se takhle rozběsnil. (Potlesk vlevo.)

K. Schwarzenberg na tieto slová reagoval šokujúcim vyhlásením, že:                                          ,,Bombardovanie Srbska bolo schválené hlasovaním na zasadnutí Trilaterálnej komisie, ktorého sa osobne zúčastnil a bol proti“.

Poslanec Karel Schwarzenberg: ,,Rád bych prostřednictvím pana předsedajícího upozornil pana poslance Foldynu, že nasedl falešným informacím. Já jsem nikdy nepodporoval bombardování Srbska. 

                                                                                                         Naopak, to si dobře pamatuju, těsně předtím, než to začalo, bylo zasedání Trilateral Commission ve Washingtonu a tehdy byli tři, bohužel pouze tři přítomní, kteří se postavili proti plánu zahájit bombardování Srbska.

                                                                                                             To byl, budete se divit, Henry Kissinger, byl to nynější ministr zahraničí Království švédského Carl Bildt a potom jsem byl já v té diskusi. Je něco jiného, když ta válka proběhla a Srbsko ztratilo nadvládu nad Kosovem a nebyla nejmenší naděje možnosti, že by ji získalo zpátky, že jsem uznal Kosovo jako nezávislou zem. Ale bombardování Srbska jsem opravdu nepodpořil. Děkuji mnohokrát“.

 

Po tomto vystúpení si mnohí neuvedomili, čo to vlastne K. Schwarzenberg povedal. Iste viete, že účastníci zasadnutí, či už Bilderbergu, alebo Trilaterálnej komisie, bagatelizujú význam týchto schôdzok a dotieravých investigatívcov častujú aj oni, aj médiá hanlivými označeniami: Konšpirační teoretici. Tvrdia, že na týchto zasadnutiach ide čisto o neformálne stretnutia a výmeny názorov, v žiadnom prípade sa neprijímajú uznesenia.

                                                                                                                                                            Hlasovať o bombardovaní nejakého štátu mimo BR OSN je prakticky teroristický čin! Je to založenie a zosnovanie zločineckej skupiny. Skupina ktorá nemá oficiálny mandát od nijakých voličov, hlasuje o bombardovaní?!

Ak sa teda prostredníctvom kniežaťa, ktorý bol v minulej vláde ministrom zahraničných vecí ČR dozvedáme, že o ,,Bombardovaní Srbska sa HLASOVALO na zasadnutí Trilaterálnej komisie“, vyplývajú z toho ďalekosiahle dôsledky pre svet, ktorý si už nielen uvedomuje, že nás v skutočnosti neriadia vlády o ktorých si myslíme, že si ich sami volíme, svet si tieto podozrenia, čoraz častejšie potvrdzuje.

Samozrejme, v ČR už tomuto priznaniu K. Schwarzenberga, verejnosť aj médiá, venujú značnú pozornosť.

S úctou.

Dominik  Svetík

Správa z mojej pandémie

06.02.2022

Presne pred rokom som mal Covid. 4 dni potenia, bez teploty, pocity, ako pri chrípke, resp. zápale priedušiek, bolesť svalov, slabosť, nepamätám si, že by som kašľal. Mám k tomu rešpekt. Presne po roku som prekonal Omicron. 5 dní prechladnutý, kýchanie, bez teploty, jedna, dve noci potenie, sople, šteklenie na prieduškách, občasný kašeľ, konzultoval som to s mojou lekárkou, [...]

Očkovaní a nakazení – je to vôbec možné?

02.11.2021

(Podľa mňa to nie je možné, to bude určite nejaká hlúposť, prosím, preskúmajte to a povedzte mi že sa mýlim, že sa mi to iba sníva). server iDnes.cz Podľa štatistík MZ ČR, za október spadol počet neočkovaných seniorov, ktorí sa novo dostávajú na jednotky intenzívnej starostlivosti (JIS), pod 50 percent. Dlhodobo je tiež dvakrát viac úplne očkovaných ako [...]

„. . . tri razy ma zaprieš. “ (Takmer), neuveriteľný príbeh.

27.06.2021

Včera sme sa so Zuzkou trochu túlali… Keď sme prechádzali cez Hronský Beňadik, niečo nás ťahalo pozrieť si katedrálu a kláštor, ktorého korene siahajú pred 11. storočie a ktorý pri Tureckej expanzii bol významnou pevnosťou, strážiacou Slovenskú bránu pred postupom Turkov k banským mestám – Štiavnici, Kremnici, Banskej Bystrici a i. V r. 1599, Turci, ale [...]

Gorazdova 27, bratislava, vila, Danko

Nielen prezidentská vila chátra. Štát odkúpil miliónové nehnuteľnosti aj pre šéfa parlamentu, nikto v nich však nebýva

23.04.2024 09:00

Žiaden šéf Národnej rady SR sa do nej totiž nenasťahoval, ani len v jej priestoroch neprijal žiadnu oficiálnu návštevu.

deviataci, Banská Bystrica, protidrogový vlak

Špeciálny vlak ukazuje, čo spôsobujú tvrdé drogy. Autor projektu Revolution train vychádza z vlastnej skúsenosti

23.04.2024 09:00

Na nebezpečenstvo drog upozorňuje v týchto dňoch slovenských deviatakov špeciálny vlak Revolution train, v ktorom sa o príčinách, vývoji a dôsledkoch závislosti dozvedajú zážitkovou formou.

Russia Victory Day Parade ruskí vojaci

Výdavky na zbrojenie rekordne rastú. Vojna na Ukrajine rozhýbala NATO

23.04.2024 08:00

Celkové vojenské výdavky vo svete dosiahli vlani až 2,443 bilióna dolárov, čo je najvyššia suma od roku 1988.

americkí vojaci

Na americké jednotky v Iraku a Sýrii útočili dvakrát v priebehu 24 hodín

23.04.2024 06:52

Dva drony zostrelili v pondelok neďaleko leteckej základne v západoirackej provincii Anbár.

Domino Svetík

Sú tmavé miesta, do ktorých je treba priniesť svetlo.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 148
Celková čítanosť: 1426024x
Priemerná čítanosť článkov: 9635x

Autor blogu