Založ si blog

Fico, Lajčák: „Snahy o priamu demokraciu treba v zárodku. . . (udusiť? ). „

Tieto slová Lajčák hovoril Ficovi pred tlačovou konferenciou na úrade Vlády a ich slová zachytili mikrofóny.

Najskôr tvrdili, že Mezenská si platí ultrafans Slovana a Trnavy, potom hovorili, že sú to šialenci a Lajčák povedal:

,,To je tá nepolitická politika. Priama demokracia. To treba v zárodku…(udusiť?)“.

Ficov režim sa bojí kritiky a konkurencie? Bolo by dobré vedieť, ako ,,pracujú“ na eliminovaní snáh o priamu demokraciu.

Používajú k sledovaniu aktivistov a odporcov tajné služby a políciu? No, ak to tak robia v USA, bolo by prekvapením, ak by to nerobili akurát u nás.

Pozrite si video v tomto odkaze.

 

Lajčák a Fico sú ,,demokrati“, ktorí chcú zamedziť jednak väčšiemu rozšíreniu priamej demokracie a občianskych slobôd, jednak vedú predvolebný boj a Helena Mezenská, ktorá je kvôli svojim vystúpeniam v NR SR pomerne populárna medzi ľuďmi, je pre nich protivník, ktorému je treba venovať ,,pozornosť“.

H. Mezenská sa napr. na Deň Ústavy SR, pred parlamentom dožadovala prepustenia aktivistu, ktorého zadržala polícia.

Myslím, si, že Mezenskej škodí nekritický obdiv niektorých jej priaznivcov, ktorí ju nazývajú Slovenskou Johankou z Arcu, práve kvôli niektorým jej tvrdým vystúpeniam na adresu predstaviteľov súčasného režimu.

Lajčák nie je iba tak niekto. 

Je to zástanca sveta ovládaného a kontrolovaného elitami v pozadí politiky USA, NATO, OSN,  ľuďmi za globálnymi korporáciami a bankami, teda tými, ktorí zavádzajú NWO (Nový svetový poriadok).

V rokoch 2006 – 2009 pôsobil vo funkcii vysokého komisára  v Bosne a Hercegovine a pozor!, to nebola iba taká nevinná funkcia. Lajčák mal právo rušiť rozhodnutia parlamentu a toto právo aj využíval!

Ríšsky protektor, bola podobná funkcia, ktorú zastával v Čechách Heidrich!

Alebo máte pocit, že demokrat ruší rozhodnutia parlamentu?

Dnešná revolúcia v Bosne je výsledkom aj jeho pôsobenia, keď si korporácie Bosnu rozdelili a priviedli ľudí do totálneho otroctva a chudoby.

Nezabudnime ani na to, že  Dzurinda a Fico na príkaz elít položili Radičovej vládu, aby mohli schváliť Euroval.  Dzurinda  tak odovzdal moc, za čo pravdepodobne dostal kompenzácie v podobe príspevkov do svojej strany od ,,ľudskoprávnych“ nadácií, cez ktoré NWO riadi svojich vazalov.

Fico, ten dostal za odmenu vládu nad Slovenskom a od tej doby ho už tiež nemožno považovať za človeka, pracujúceho v prospech Slovenska.

Dúfam, že ľudia na činy týchto agentov v službách cudzej moci (čo je trestný čin) nezabudnú. Trestným činom je aj korupcia a ak títo ľudia za vyššie menovaný krok prijali akékoľvek, či už protislužby, alebo dary, alebo peniaze, sú jednak vydierateľní svojimi korumpovateľmi, jednak sa dopustili niekoľkých trestných činov.

Správa z mojej pandémie

06.02.2022

Presne pred rokom som mal Covid. 4 dni potenia, bez teploty, pocity, ako pri chrípke, resp. zápale priedušiek, bolesť svalov, slabosť, nepamätám si, že by som kašľal. Mám k tomu rešpekt. Presne po roku som prekonal Omicron. 5 dní prechladnutý, kýchanie, bez teploty, jedna, dve noci potenie, sople, šteklenie na prieduškách, občasný kašeľ, konzultoval som to s mojou lekárkou, [...]

Očkovaní a nakazení – je to vôbec možné?

02.11.2021

(Podľa mňa to nie je možné, to bude určite nejaká hlúposť, prosím, preskúmajte to a povedzte mi že sa mýlim, že sa mi to iba sníva). server iDnes.cz Podľa štatistík MZ ČR, za október spadol počet neočkovaných seniorov, ktorí sa novo dostávajú na jednotky intenzívnej starostlivosti (JIS), pod 50 percent. Dlhodobo je tiež dvakrát viac úplne očkovaných ako [...]

„. . . tri razy ma zaprieš. “ (Takmer), neuveriteľný príbeh.

27.06.2021

Včera sme sa so Zuzkou trochu túlali… Keď sme prechádzali cez Hronský Beňadik, niečo nás ťahalo pozrieť si katedrálu a kláštor, ktorého korene siahajú pred 11. storočie a ktorý pri Tureckej expanzii bol významnou pevnosťou, strážiacou Slovenskú bránu pred postupom Turkov k banským mestám – Štiavnici, Kremnici, Banskej Bystrici a i. V r. 1599, Turci, ale [...]

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

trump. súd

Muž, ktorý sa zapálil pri súdnej sieni počas procesu s Trumpom, zomrel

20.04.2024 10:37

Muž, údajne zo štátu Florida, rozdával podľa svedkov v parku letáky obsahujúce konšpiračné teórie.

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.

Domino Svetík

Sú tmavé miesta, do ktorých je treba priniesť svetlo.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 148
Celková čítanosť: 1425635x
Priemerná čítanosť článkov: 9633x

Autor blogu