Založ si blog

Vyhlásenie Ukrajinského „Pravého sektora“: „Volíme Ukrajinu, alebo smrť! „

Ukrajinský „Pravý sektor“, bojujúci za slobodu a nezávislosť.

Proti  vláde, opozícii, Janukovičovi, Kličkovi, EU, NATO, Rusku, aj USA, proti médiám, oligarchom, Tatárom, Židom aj komunistom.

Ukrajinci odmietajúci všetky typy ,,Západnej demokracie“ a rozhodnutí bojovať za svoj dôstojný život, tvrdiaci, že všetci im predkladajú falošné hodnoty. Idealistická filozofia Ukrajincov, dúfajúcich, že sa im podarí vytvoriť nezávislú a spravodlivú spoločnosť….

Posúďte sami:

Všetky médiá klamú!

Svetová verejnosť si myslí, že my, obyvatelia Ukrajiny, bojujeme za vstup krajiny do Európskej únie a kvôli tomu sa vrháme s holými hruďami do policajnej streľby, vdychujeme slzný plyn, znášame gumové projektily i skutočné náboje a riskujeme svoje bezcenné životy. Myslia si, že s policajtmi sa tu bijú nejakí provokatéri bohvie odkiaľ. Majú také predstavy, že my tu bojujeme za opozíciu, aby sa Ukrajina odklonila od Ruska a lízala zadok Európe.

Nie! To je lož! Pôvodne bola táto revolúcia naplánovaná podľa scenára zo Sýrie a Líbye prostredníctvom falošných zástupcov opozície, ktorí sú financovaní oligarchami. No my, pravicoví i ľavicoví aktivisti, i všetci, ktorí sa postavili za národ, sa usilujeme zadržať iniciatívu nepriateľov ľudstva, našej krajiny a tých, čo sedia vo vláde. My tu nebojujeme ani za vládu, ani za opozíciu!

Nie sme provokatéri, my sme Ukrajinci. Tu sa bok po boku bijú antifašisti s nacionalistami, obyčajní robotníci so starcami, dokonca aj veľa policajtov v civile. Skutočnými provokatérmi sú kritici volajúci po mierovej revolúcii, hlupáci obhajujúci opozíciu, ktorá nie je o nič lepšia než súčasná vláda – nepriateľ nášho národa. Lenže národ je aj proti vláde, aj proti opozícii.

Médiá v rukách malej skupinky medzinárodnej elity vymývajú mozog celému svetu. V skutočnosti tu nebojujeme za nejakú Európsku úniu, práve naopak, vedieme túto vojnu proti cudzincom – oligarchom okupujúcim našu krajinu!

U nás nie je ani jeden oligarcha Ukrajinec. Všetci miliardári v našej okupovanej vlasti sú buď Židia, alebo Tatári, občas sa na scéne objaví svoloč typu Janukoviča či Kučmu, ktorí sa zrazu stávajú miliardármi, no svoj kapitál rýchlo prevádzajú do daňových rajov, a tak ľudí nechávajú s holými zadkami.

Prezident Janukovič slúži tatárskym oligarchom pod vedením Rinata Achmetova, no my veľmi dobre vidíme, že lídri jeho opozície slúžia židovským oligarchom – Kolomojskému, Ževagovi, Feľdmanovi a ďalším. Táto elita totálne ničí ukrajinský národ všemožnými spôsobmi. Ľudia na celom svete musia pochopiť, že my tu bojujeme proti cudziemu kapitalizmu a vyhubeniu nášho národa.

V tejto krajine panuje obrovská sociálna nerovnosť. Tie peniaze, ktoré obyčajný pracujúci človek zarobí za mesiac, utrácajú mažori (deti pohlavárov) za jednu noc s prostitútkami – tými sa stali už skoro všetky naše dievčatá vďaka propagande a vštepovaniu bezduchých hodnôt zo západu. A k tomu všetkému sa dostali nečestnou cestou.

U nás nefungujú podniky, zo všetkých urobili sklady alebo kancelárie, nefunguje tu vlastne nič okrem infraštruktúry elít, všetko sa rozkráda a ničí. Elita rabuje Ukrajinu a jej obyvateľov nepovažuje ani za ľudí. Mažori, deti politikov, z áut strieľajú na okoloidúcich, no nikdy sa im nič nestane, pretože tento štát zaplavila etnická zločinnosť.

Policajti sú za výplatu pripravení zabiť vlastnú matku, všetci si chcú chytiť nejaké teplé miestečko v tomto zhnitom systéme. Médiá o všetkom klamú a vnucujú choré hodnoty našim synom, z ktorých sa stávajú zradcovia, a dcéram, z ktorých sú neskôr prostitútky.

Vláda sa nás snaží otráviť nočnými klubmi, cigaretami, alkoholom i márnotratnosťou, doslova podáva drogy Ukrajine a rozširuje v nej počet nakazených vírusom HIV a degenerovaných hlupákov, aby ľud zabúdal na to, čo s ním spolu s oligarchami robí. Oni vyrabovali a znásilnili našu vlasť!

Cudzí okupanti spravujú náš kapitál i všetky skorumpované politické strany – ako vládne, tak i opozičné. My sa bijeme nie za Európsku úniu, ale proti kapitalistickému bezpráviu, židovsko-tatárskemu finančnému vplyvu a ich posluhovačom.

My nechceme vstúpiť do Európskej únie či len zvrhnúť prezidenta Janukoviča, my chceme znárodnenie ukrajinských prírodných zdrojov i majetku oligarchov, ktorý ukradli našej krajine kriminálnymi spôsobmi ako v búrlivých 90-tych rokoch, tak aj po nich.

Vieme, že naše plány sa len ťažko stanú skutočnosťou, no aj napriek tomu sa ich pokúsime uskutočniť, aby sme sa nehanbili pozrieť vlastným deťom do očí, keď im budú do hláv implantovať mikročipy v tolerantnom, kapitalistickom svete – už bez pôvodných národov našej Zeme.

Podľa môjho prieskumu majú ľudia nasledujúce požiadavky:

  • 1) Znárodnenie veľkokapitálu i prírodných zdrojov,
  • 2) zničenie súčasnej kriminálnej vlády,
  • 3) nedopustiť uchvátenie moci opozíciou,
  • 4) zvolenie a privedenie k moci skutočných lídrov zo srdca ukrajinského národa.

Správa z mojej pandémie

06.02.2022

Presne pred rokom som mal Covid. 4 dni potenia, bez teploty, pocity, ako pri chrípke, resp. zápale priedušiek, bolesť svalov, slabosť, nepamätám si, že by som kašľal. Mám k tomu rešpekt. Presne po roku som prekonal Omicron. 5 dní prechladnutý, kýchanie, bez teploty, jedna, dve noci potenie, sople, šteklenie na prieduškách, občasný kašeľ, konzultoval som to s mojou lekárkou, [...]

Očkovaní a nakazení – je to vôbec možné?

02.11.2021

(Podľa mňa to nie je možné, to bude určite nejaká hlúposť, prosím, preskúmajte to a povedzte mi že sa mýlim, že sa mi to iba sníva). server iDnes.cz Podľa štatistík MZ ČR, za október spadol počet neočkovaných seniorov, ktorí sa novo dostávajú na jednotky intenzívnej starostlivosti (JIS), pod 50 percent. Dlhodobo je tiež dvakrát viac úplne očkovaných ako [...]

„. . . tri razy ma zaprieš. “ (Takmer), neuveriteľný príbeh.

27.06.2021

Včera sme sa so Zuzkou trochu túlali… Keď sme prechádzali cez Hronský Beňadik, niečo nás ťahalo pozrieť si katedrálu a kláštor, ktorého korene siahajú pred 11. storočie a ktorý pri Tureckej expanzii bol významnou pevnosťou, strážiacou Slovenskú bránu pred postupom Turkov k banským mestám – Štiavnici, Kremnici, Banskej Bystrici a i. V r. 1599, Turci, ale [...]

korčok, pellegrini

Prezidentský duel Korčok – Pellegrini. Kampaňa nabrala na obrátkach. Môžeme čakať ešte nejaké prekvapenia?

28.03.2024 12:00

Prvý duel prezidentských kandidátov Korčoka a Pellegriniho odvysiela Rádio Slovensko a RTVS:24.

medvede, tabuľka, Repište

Pellegrini: Mimoriadne rokovanie parlamentu k odstrelu medveďov zatiaľ nebude

28.03.2024 11:31, aktualizované: 11:55

Zákon o možnom odstrele rizikových medveďov sa má prerokovať v skrátenom legislatívnom konaní na najbližšej riadnej schôdzi.

Francúzsko, hasiči, požiar

V Maďarsku zomrela jedna osoba pri požiari v domove dôchodcov

28.03.2024 11:17

Pravdepodobnou príčinou požiaru bolo fajčenie v posteli, vyšetrovanie však ešte prebieha.

Domino Svetík

Sú tmavé miesta, do ktorých je treba priniesť svetlo.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 148
Celková čítanosť: 1422952x
Priemerná čítanosť článkov: 9615x

Autor blogu