Založ si blog

Rusko, kľúčový hráč pre bezpečnosť EU. O osičke a tučnej húsenici.

Ak ste počúvali vety A. Merkel, ako jej pri utečencoch záleží:,,na každom jednom ľudskom osude”, nevdojak ste si museli klásť otázku: Odkedy?

Záležalo jej na každom človeku  pri bombardovaní Belehradu, pri odtrhnutí Kosova, pri vpáde do AFG, do Iraku, do Líbye, pri formovaní tzv. ,,umiernenej ozbrojenej opozície” v rámci Arabskej jari, pri podpore ozbrojeného prevratu na Ukrajine, keď tam rečnil, aj jej minister, pri formovaní IS, Al – Kaidá, Fronty al – Nusrá, ako americkej pechoty pri snahe o ovládnutie Sýrie?

Záležalo jej na každom človeku pri americkom útoku na Fallúdžu, s použitím bieleho fosforu a ochudobneného uránu, pri ktorom US army a Irácka armáda zlikvidovali vyše 200 tisíc! ľudí a následky na zdraví obyvateľstva sa rovnajú Hirošime?

Ak poviem, že Frau Merkel je americkým ,,Quislingom” pre Európu, môže to byť síce expresívne, ale v zásade pravdivé prirovnanie. (Nie som psychológ a nezaujímajú ma dôvody, prečo Merkel koná proti záujmom Nemecka. Quisling to napríklad robil z úprimného presvedčenia, že koná dobro pre Nórsko. Keď ho išli obesiť, nechápal, prečo je nórsky ľud taký nevďačný…)

USA tlačia na destabilizáciu EU. IS je pechotou USA.

IS dnes koná, ako neoficiálna pozemná armáda – pechota USA. Krutosť, s akou IS šíri  teror a hrôzu je jednoznačne jednou z príčin, prečo sa naraz zdvihla vlna utečencov a tlačí sa do Nemecka, Švédska, Holandska a GB.

Dôvodom, prečo USA dovolia nimi vytvorenej a kontrolovanej teroristickej organizácii tlačiť vlnu utečencov do Európy a zároveň ďalší americkí  ,,Quislingovia”,  maskovaní, ako vedenie EU, bránia jednotlivým členským štátom v uplatňovaní imigračných, azylových a schengenských zákonov je jednoznačný – cieľ USA tak, ako ho nedávno definoval šéf ,,tieňovej CIA” – G. Friedman (slov. titulky):

,,Prvotným záujmom USA, pre ktorý sme viedli svetové vojny, prvú, druhú, aj studenú, je všetkými prostriedkami zabrániť spojenectvu a partnerstvu Nemecka (EU) a Ruska, pretože ich jednota je pre USA jedinou hrozbou”.

A pokračuje:,,Základom našej sily je kontrola nad moriami a vesmírom, vďaka čomu my môžeme napádať krajiny, ale oni nás nie a to je krásna vec”. Veľmi poučné slová muža, ktorý radí US prezidentom….

Zároveň USA na Blízkom východe napĺňajú ciele tzv. Wolfovitzovej doktríny:,, Obsadiť štáty Blízkeho východu, ktoré sú spojencami Ruska a podriadiť ich americkému riadeniu dovtedy, kým sa nevynorí ďalšia veľmoc, ktorá by USA v tom mohla zabrániť”.

Tretím cieľom, ktorý USA sledujú, je udržať svoju hlavnú korisť z 2 . svetovej vojny – Nemecko a Japonsko v stave podriadenosti, aby konali iba v medziach, ktoré sú prospešné pre USA a použiť ich pre deklasovanie ďalších krajín.

Dôsledky Sýrskeho konfliktu pre Európu

1. Obrovská migračná vlna (mnohými US plánovačmi dávno oznámená), ktorá je vojensky vyvolaná, mimovládkami inštruovaná a posúvaná, vedením EU a Nemecka nelegálne pozývaná a prepúšťaná do priestoru Európy.

Jednotlivé štáty prechádzajú z centrálneho na separátne riadenie a to je skvelá správa pre USA.

2. Akonáhle si niekoľko štátov uvedomí, že vedenie EU si nedokáže poradiť s neposlušnými, budú pribúdať ďalšie prípady (občasná kontrola na hraniciach sa zmení na permanentnú), čo fakticky paralyzuje a zneschopní riadenie z Bruselu.

3. Nastane ,,preformátovanie” EU (videli sme to pri rozpade ZSSR),  čo povedie k dlhoročnému stavu chaosu, bezvládia, rozkrádaniu zdrojov, fondov, masívnemu tunelovaniu, teda ku stratám pre všetky štáty vo vnútri EU a k ziskom pre mnohých mimo.

Sýrsky konflikt je bezpečnostnou hrozbou pre EU a Rusko. Nie pre USA!

Sýrsky konflikt dlhé roky živil spojenec EU – USA. Testovali ním, presne podľa Wolfovitzovej doktríny, ,,čo im dovolí zvyšok sveta”. Zároveň cvičia svoju armádu, svoje špeciálne služby a svoje operatívne schopnosti. Nič im nehrozí. Sú za morom. Akékoľvek straty využijú na propagandu proti tým, čo sa im nechcú podriadiť.

Rusko konflikt a jeho vývoj v Sýrii identifikovalo ako hrozbu a rozhodlo sa ju po dohode s ďalšími krajinami eliminovať.

Európa, napriek jasnej bezpečnostnej hrozbe z takmer milióna nelegálnych osôb, ktoré vkročili na naše územie, nekoná a ukázala neschopnosť brániť svoje územie.

Európa pripomína tučnú húsenicu, ktorú paralyzovala osička. Práve do nej kladie svoje vajíčka a húsenica nie je schopná sa brániť. Z vajíčok sa vyliahnu mladé osičky, ktorým húsenica poslúži, ako potrava… 

Rusko, ktoré propaganda definuje ako nepriateľa Európy zmierňuje v Sýrii bezpečnostnú hrozbu pre seba a zároveň pre EU.

Pri dohodách medzi štábmi USA a Ruska, Rusi odporučili Američanom stiahnuť svojich dôstojníkov, inštruktorov a špecialistov z oblastí, ktoré budú terčami útokov.

Rusi tým povedali, že vedia, že IS je neoficiálnou pechotou USA, ktorú riadia špecialisti a inštruktori US army.

Pri prvých útokoch bolo medzi zabitými identifikovaných niekoľko Američanov, pričom prevzatie ich tiel oficiálne miesta v USA odmietli (wsj).

Ak sa vojaci a inštruktori budú vracať domov, budú rozprávať o organizácii, vedení, cieľoch IS, aj o tom, ako je organizovaná utečenecká vlna. Preto je pre USA lepšie, aby sa svet o ich úlohe v tejto ,,kauze” dozvedel čo najmenej.

Ich smrť bude použitá pre propagandu o tom, že zahynuli pri útokoch ruského letectva (na umiernenú opozíciu a civilné obyvateľstvo).

                                                                                                                                    Spravodajská ,,legenda” o umiernenej opozícii je využívaná na spoluprácu, zásobovanie a výcvik IS. Všetka pomoc pre IS je prezentovaná, ako pomoc akejsi umiernenej opozícii. Väčšina ľudí nemá informácie, alebo rozlišovaciu schopnosť, aby dokázalo za legendou o umiernenej opozícii odhaliť, že rolu tejto opozície hrá v skutočnosti Islamský štát.

 

Armáda EU, spolupracujúca s armádou Ruska

Ako chce EU v budúcnosti zabezpečiť bezpečnosť? Dnes ju zverila do rúk USA a výsledok? Bombardovanie Belehradu, zbytočný vstup Východnej Európy do NATO, vojna na Ukrajine, kvôli vytvoreniu prekážky spojenectva Nemecka a Ruska, Kosovo, nestabilné štáty okolo.

Ukrajina zostáva obrovským ohniskom napätia na Európskej hranici. Vlnu utečencov z 35 miliónovej Ukrajiny by EU neustála. Štáty by prešli z centrálneho, na separátne riadenie.

Zaujímavé je, že väčšina vodcov EU toto nebezpečenstvo úmyselne živí dodnes, čím tlačia na ďalšie oslabenie, až rozpad EU.

Nie je jednoduchšie zabezpečiť kontinentálnu bezpečnosť spoluprácou s najväčšou vojenskou silou na kontinente?

Predstavme si normálne fungujúcu energetickú, surovinovú a priemyselnú spoluprácu, medzi  Ruskom a  Európou (odporcovia tejto spolupráce tvrdia, že ide o závislosť, ktorej sa musí EU zbaviť).

A predstavme si armádu EU ( ktorá nielenže nebude podporovať rozvrat štátov, tak ako Francúzske a Britské bombardovanie Líbye), ale bude schopná brániť Európu pred dôsledkami takýchto konfliktov.

Samozrejme, že v rámci rovnoprávnych vzťahov v tomto priestore môžu existovať USA, ale nie ako správca EU protektorátu, ako doteraz, ale ako partner.

Friedman:,,Kto mi povie, čo urobí Nemecko, povie mi budúcnosť na najbližších 20 rokov”. ,,Nemecký kapitál a nemecká technológia v spojení s ruskými prírodnými a ľudskými zdrojmi. To straší USA stáročia. Ak Nemecko potrebuje exportovať, Rusko nesmie byť schopné importovať. USA už vyložili karty na stôl. Preto je tu Ukrajina, ako sanitárna zóna a prekážka Nemecko – Ruského spojenia“…

A na záver:

Musíme mať najsilnejšiu armádu na svete a musíme – príležitostne – skrútiť ruky krajinám, které by nerobili, to, čo my potrebujeme, aby robili.

Túto vetu nepovedal Hitler, ani Kim Čon Il, ani Stalin, ani Putin, ani Saddám, ani Assad, ani Kaddáfí.

Povedal ju vodca Spojených štátov amerických, Barrack Obama.

Ja ale v žiadnom prípade netvrdím, že Barrack Obama koná v záujme Spojených štátov.

S úctou

Dominik Svetík

Správa z mojej pandémie

06.02.2022

Presne pred rokom som mal Covid. 4 dni potenia, bez teploty, pocity, ako pri chrípke, resp. zápale priedušiek, bolesť svalov, slabosť, nepamätám si, že by som kašľal. Mám k tomu rešpekt. Presne po roku som prekonal Omicron. 5 dní prechladnutý, kýchanie, bez teploty, jedna, dve noci potenie, sople, šteklenie na prieduškách, občasný kašeľ, konzultoval som to s mojou lekárkou, [...]

Očkovaní a nakazení – je to vôbec možné?

02.11.2021

(Podľa mňa to nie je možné, to bude určite nejaká hlúposť, prosím, preskúmajte to a povedzte mi že sa mýlim, že sa mi to iba sníva). server iDnes.cz Podľa štatistík MZ ČR, za október spadol počet neočkovaných seniorov, ktorí sa novo dostávajú na jednotky intenzívnej starostlivosti (JIS), pod 50 percent. Dlhodobo je tiež dvakrát viac úplne očkovaných ako [...]

„. . . tri razy ma zaprieš. “ (Takmer), neuveriteľný príbeh.

27.06.2021

Včera sme sa so Zuzkou trochu túlali… Keď sme prechádzali cez Hronský Beňadik, niečo nás ťahalo pozrieť si katedrálu a kláštor, ktorého korene siahajú pred 11. storočie a ktorý pri Tureckej expanzii bol významnou pevnosťou, strážiacou Slovenskú bránu pred postupom Turkov k banským mestám – Štiavnici, Kremnici, Banskej Bystrici a i. V r. 1599, Turci, ale [...]

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Peter Pellegrini

Ctite si zmluvu, odkázal Dankovi Raši: Problémom je, že sa vidí ako nástupca Pellegriniho. Majerský počul hlasy o konci Dolinkovej

20.04.2024 13:07, aktualizované: 15:06

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Domino Svetík

Sú tmavé miesta, do ktorých je treba priniesť svetlo.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 148
Celková čítanosť: 1425651x
Priemerná čítanosť článkov: 9633x

Autor blogu