Založ si blog

, , Nie každý muslim je terorista, ale každý terorista je muslim“.

V situácii, kedy teroristické útoky prichádzajú prakticky denne – streľba na pláži v Tunisku, Kuvajte, alebo útok v Lyone – je jediným rozumným riešením pre Slovensko zavrieť hranice a nedovoliť vstup na naše územie nikomu, kto nemá vízum.                                                      Názov článku je, samozrejme, známy bonmot, ale v týchto dňoch je výstižný.

Muslimské bratstvo, združujúce Al – Kaidu, Taliban, Boko haram a iné organizácie, splodilo Islamský štát a ten predstavuje reálnu moc, disponujúcu materiálnymi, aj ľudskými zdrojmi. To je pre pre nás možné invazívne nebezpečenstvo, ktorému musíme čeliť.

Je potrebné očakávať vlny teroristických útokov v Európe a prijímaním migrantov, medzi ktorými určite existuje určité percento potenciálnych teroristov, Islamskému štátu jednoducho uľahčíme situáciu.

Ako najväčšiu hrozbu vnímam nárast kriminality – krádeže a lúpežné prepadnutia – čo negatívne ovplyvní život a bezpečnosť obyvateľstva.

Militantný islam na naše územie jednoducho nemôžeme púšťať, bez ohľadu na to, že tým odmietneme pomoc aj ľuďom, ktorí ju naozaj potrebujú.

Minulý týždeň polícia v SR  pri kontrole dodávky zadržala 8 afrických migrantov, preniknuvších z Maďarska.  Tento týždeň bolo zadržaných  už 89. Z vlakov smerujúcich na územie SR vrátila ďalších 27. To môže znamenať, že nelegálnych migrantov tu máme už stovky. Ak sa teda situácia vyvíja týmto smerom, aká môže byť realita o pol roka – o rok?

Samozrejme, nie všetci sú presvedčení, že moje obavy sú oprávnené. Tu vkladám článok českého novinára, ktorý ich vidí v inom svetle. A nopak – český policajný exprezident to vidí podobne, ako ja. A Líbyjský minister tvrdí:,, Radikálne myšlienky do islamu prichádzajú z Európy, spolu s bojovníkmi, ktorí prišli podporiť Islamský štát“.

Slovenská republika je útvar jej občanov a má v prvom rade poskytovať bezpečie a ochranu pre nich. Akonáhle sa životy občanov Slovenska ocitnú v ohrození, všetko ostatné musí ísť stranou.

Prečítajte si, čo hovorí česká europoslankyňa Konečná o tom, ako prebiehal summit, kde sme ,,dobrovoľne“ prijali utečencov, ako sa k našim vládam chovali členovia eurokomisie:

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Europoslankyne-Konecna-po-summitu-EU-mluvi-o-neuveritelne-aroganci-Evropske-komise-Nevoleni-urednici-diktuji-381634

Ak naša vláda chce povoliť v tejto situácii vstup akýmkoľvek migrantom, tak ohrozuje životy občanov SR a dopúšťa sa vlastizrady.

Vláda SR musí konať v prospech SR a jej občanov.

Je to záväzok k ústave, na ktorú prisahali.

Vládna strana nám v kampani, ani vo vládnom programe nesľubovala islamskú kolonizáciu a preto nesúhlasme ani s tým, čo z donútenia nazývajú ,,dobrovoľné prijímanie muslimov“.

Ak si iné krajiny vyberú cestu povoľovania masívneho vstupu imigrantov, je nutné okamžite zavrieť hranice a brániť územie SR.

(Názov článku je známy bonmot, neberte ho prosím, ako moje tvrdenie).

 

S úctou

dominik svetík

Správa z mojej pandémie

06.02.2022

Presne pred rokom som mal Covid. 4 dni potenia, bez teploty, pocity, ako pri chrípke, resp. zápale priedušiek, bolesť svalov, slabosť, nepamätám si, že by som kašľal. Mám k tomu rešpekt. Presne po roku som prekonal Omicron. 5 dní prechladnutý, kýchanie, bez teploty, jedna, dve noci potenie, sople, šteklenie na prieduškách, občasný kašeľ, konzultoval som to s mojou lekárkou, [...]

Očkovaní a nakazení – je to vôbec možné?

02.11.2021

(Podľa mňa to nie je možné, to bude určite nejaká hlúposť, prosím, preskúmajte to a povedzte mi že sa mýlim, že sa mi to iba sníva). server iDnes.cz Podľa štatistík MZ ČR, za október spadol počet neočkovaných seniorov, ktorí sa novo dostávajú na jednotky intenzívnej starostlivosti (JIS), pod 50 percent. Dlhodobo je tiež dvakrát viac úplne očkovaných ako [...]

„. . . tri razy ma zaprieš. “ (Takmer), neuveriteľný príbeh.

27.06.2021

Včera sme sa so Zuzkou trochu túlali… Keď sme prechádzali cez Hronský Beňadik, niečo nás ťahalo pozrieť si katedrálu a kláštor, ktorého korene siahajú pred 11. storočie a ktorý pri Tureckej expanzii bol významnou pevnosťou, strážiacou Slovenskú bránu pred postupom Turkov k banským mestám – Štiavnici, Kremnici, Banskej Bystrici a i. V r. 1599, Turci, ale [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

Domino Svetík

Sú tmavé miesta, do ktorých je treba priniesť svetlo.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 148
Celková čítanosť: 1423013x
Priemerná čítanosť článkov: 9615x

Autor blogu