, , Nie každý muslim je terorista, ale každý terorista je muslim“.

28. júna 2015, Domino Svetík, Analýzy a komentáre

V situácii, kedy teroristické útoky prichádzajú prakticky denne – streľba na pláži v Tunisku, Kuvajte, alebo útok v Lyone – je jediným rozumným riešením pre Slovensko zavrieť hranice a nedovoliť vstup na naše územie nikomu, kto nemá vízum.                                                      Názov článku je, samozrejme, známy bonmot, ale v týchto dňoch je výstižný.

Muslimské bratstvo, združujúce Al – Kaidu, Taliban, Boko haram a iné organizácie, splodilo Islamský štát a ten predstavuje reálnu moc, disponujúcu materiálnymi, aj ľudskými zdrojmi. To je pre pre nás možné invazívne nebezpečenstvo, ktorému musíme čeliť.

Je potrebné očakávať vlny teroristických útokov v Európe a prijímaním migrantov, medzi ktorými určite existuje určité percento potenciálnych teroristov, Islamskému štátu jednoducho uľahčíme situáciu.

Ako najväčšiu hrozbu vnímam nárast kriminality – krádeže a lúpežné prepadnutia – čo negatívne ovplyvní život a bezpečnosť obyvateľstva.

Militantný islam na naše územie jednoducho nemôžeme púšťať, bez ohľadu na to, že tým odmietneme pomoc aj ľuďom, ktorí ju naozaj potrebujú.

Minulý týždeň polícia v SR  pri kontrole dodávky zadržala 8 afrických migrantov, preniknuvších z Maďarska.  Tento týždeň bolo zadržaných  už 89. Z vlakov smerujúcich na územie SR vrátila ďalších 27. To môže znamenať, že nelegálnych migrantov tu máme už stovky. Ak sa teda situácia vyvíja týmto smerom, aká môže byť realita o pol roka – o rok?

Samozrejme, nie všetci sú presvedčení, že moje obavy sú oprávnené. Tu vkladám článok českého novinára, ktorý ich vidí v inom svetle. A nopak – český policajný exprezident to vidí podobne, ako ja. A Líbyjský minister tvrdí:,, Radikálne myšlienky do islamu prichádzajú z Európy, spolu s bojovníkmi, ktorí prišli podporiť Islamský štát“.

Slovenská republika je útvar jej občanov a má v prvom rade poskytovať bezpečie a ochranu pre nich. Akonáhle sa životy občanov Slovenska ocitnú v ohrození, všetko ostatné musí ísť stranou.

Prečítajte si, čo hovorí česká europoslankyňa Konečná o tom, ako prebiehal summit, kde sme ,,dobrovoľne“ prijali utečencov, ako sa k našim vládam chovali členovia eurokomisie:

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Europoslankyne-Konecna-po-summitu-EU-mluvi-o-neuveritelne-aroganci-Evropske-komise-Nevoleni-urednici-diktuji-381634

Ak naša vláda chce povoliť v tejto situácii vstup akýmkoľvek migrantom, tak ohrozuje životy občanov SR a dopúšťa sa vlastizrady.

Vláda SR musí konať v prospech SR a jej občanov.

Je to záväzok k ústave, na ktorú prisahali.

Vládna strana nám v kampani, ani vo vládnom programe nesľubovala islamskú kolonizáciu a preto nesúhlasme ani s tým, čo z donútenia nazývajú ,,dobrovoľné prijímanie muslimov“.

Ak si iné krajiny vyberú cestu povoľovania masívneho vstupu imigrantov, je nutné okamžite zavrieť hranice a brániť územie SR.

(Názov článku je známy bonmot, neberte ho prosím, ako moje tvrdenie).

 

S úctou

dominik svetík