Tí, za ktorých ste položili život, zabudnú vaše mená. . .

18. februára 2015, Domino Svetík, Nedemokracia

Ukrajinská vláda zatajuje pred národom počty padlých a vyhlasuje ich za dezertérov a nezvestných. O. Ljaško, šéf Radikálnej strany obvinil na jeseň P. Porošenka, že:,,Počet mŕtvych UA dosiahol viac ako 8 000, pričom sú spaľovaní v mobilných krematóriách, čo je dehonestácia hrdinov Ukrajiny…“

Chlapci, ktorých presvedčili, že na východe krajiny sa teroristi zmocnili miest, civilné obyvateľstvo použili ako rukojemníkov, že na Ukrajinu vpadli kolóny Ruských vojsk, že je treba brániť vlasť.

Chlapci, na životy ktorých si supi vzali práva, ktorých do armády vzali násilím, lsťou, ale aj dobrovoľníci, ktorí boli presvedčení, že prinesú najvyššiu obeť svätej veci.

Zdroj:http://vk.com/away.php?to=https%3A%2F%2Fpbs.twimg.com%2Fmedia%2FB9-oOvaCYAAfrFq.jpg

Foto: Graham Philips

Vaše telá Tí, za ktorých ste bojovali, nechali ležať bez úcty, ako telá túlavých psov, zapadnuté snehom. Vaše matky budú bozkávať ruky vašich vrahov, tých, čo vás poslali na smrť, nepoznajúc – zmätené – temné zákutia ich diabolských duší.

 

Zdroj:http://vk.com/away.php?to=https%3A%2F%2Fpbs.twimg.com%2Fmedia%2FB9-oOlHCEAQj0b-.jpg

Foto: Graham Philips

Kto a z akých pohnútok má práva žiadať váš život a kto z tých, čo Vás tak ľahko posielajú umierať, umrel za to, za čo žiadal umrieť vás?  Kto z tých, čo vravia o slobode, hodnotách, vlasti, obeti – kto z nich priniesol obeť, akú ste priniesli vy?

Kým vaše telá strávi zem, tí, ktorí vám rozprávali o svätých veciach, za ktoré máte zaplatiť cenu najvyššiu, zabudnú vaše mená a tisíc ráz vás zaprú…

Foto: Graham Philips

Deti Ukrajiny

Za peniaze, ktoré vzali vašim otcom a matkám, postavia vám smutné hroby a vaši blízki, nepoznajúc pravdu, budú sa modliť pri nápise: Neznámy…

Kto z tých, čo s ľahkosťou prázdnych duší  nechali vyhasnúť desaťtisíce  vašich životov, kto z nich vie vrátiť aspoň jeden?

Na vaše životy nikto nemá práva, na naše životy, nikto nemá práva!

Nech pamiatkou na vás, sú aspoň moje slzy…

S úctou

Dominik  Svetík

Zdroj:https://vlkovobloguje.wordpress.com/ a Graham Phillips