Hrozí na Ukrajine “ Vojna Z“?

24. februára 2014, Domino Svetík, Výrobcovia revolúciíí

Ukrajina si, tak ako aj celá Európa, pustila do svojho politického prostredia množstvo cudzích agentov. Sú to  organizácie majúce v názve ľudské práva, ľudí v núdzi, otvorenú spoločnosť, euroatlantické partnerstvá, atď. (Viď obrázok dolu).

Cez tieto kanály prúdia do krajín peniaze zo zdrojov, ktorým akoby záležalo na tom, ako sa má obyčajný človek a jeho rodina. V pozadí celého nájdete rôzne banky, ropné spoločnosti, mamutie telekomunikačné a mediálne koncerny. Ak sa bližšie pozriete na mená v pozadí, tak tam objavíte mužov a ženy, ktorí sú združení v elitných spolkoch typu: Rada pre zahraničné vzťahy, Trilaterálna komisia…  A konkrétne mená? Brzezinski, Kissinger, Rockeffeler, Rotschild, Gates… A ďalší a ďalší.

Záleží týmto elitárom, ktorí riadia aj Americkú vládu, na tom, aby vo svete bol mier, aby voda bola čistá a deti celého sveta šťastné a sýte?

Poviem to jednoducho: Títo ľudia riadia svet. Riadia aj Obamu a do značnej miery aj Putina. O vláde na Slovensku ani nehovoriac. Ak pôjde v Maďarsku Orbán tým smerom ako ide, urobia mu taký ,,Mejdan“, že Janukovič sa bude za neho modliť.

Ak by týmto ľuďom záležalo na mieri a šťastí na Zemi, tak by mier na Zemi bol!

Títo ľudia sú predátori. Kobylky.

Zem, aj jej obyvateľov, považujú za svoj majetok a svoje zdroje. Ich rodiny Zem dobyli, kolonizovali a rozdelili si ju. Majú ju na Liste vlastníctva, a to doslova.

Zemeguľa je pre nich ,,pohárom džúsu“, v ktorom majú popichané svoje slamky a cicajú…

Médiá, ktoré sledujete, ktoré si kupujete a platíte, sú ich médiá, v ich službách. To, čo médiá predviedli počas krízy na Ukrajine, to hovorí o vysokom stupni totality, infiltrácie cudzej moci v našom prostredí a indoktrinácie, čiže naočkovaní väčšiny populácie ich,, pravdami“.                                                                                                                                                                          Médiá sú ich ,,Ministerstvom propagandy“.

V oficiálnych médiách prakticky nezaznel iný názor.  Arogancia, s akou to robili, svedčí o tom, že sa cítia istí sami sebou.

Slovensko je plné cudzích agentov.                                                                                                                                    ,,Analytici, politici a politológovia“,  páni, ako Šebej, Lajčák, Samson, nám vysvetľovali, čo demokracia je, a čo demokracia už nie je… ( Im samým musí byť na vracanie, keď sa počujú rozprávať).  

                                                                                     Ak zabíja ľudí USA a NATO, je to demokracia, je to pre Vaše dobro. Režim v Saudskej Arábii, napríklad, to demokracia je. Režim na Ukrajine, hoci bol zvolený vo voľbách podľa ich štandardov, to už demokracia nie je. Režim na Slovensku? Ak by Dzurinda s Ficom neboli podpísali Euroval, mali by sme revolúciu, ktorá by zvrhla týchto totaliťákov a nastolila tých správnych – kolaborantov. Keďže Euroval podpísali, bolo im dovolené – byť kolaborantmi aj naďalej.

Veď médiá Vám to už takmer vymazali z pamäti. Ešte pár rokov…

Na Ukrajine sa otvorili ,,politické hroby“. Z jedného vybehla celkom živá, Júlia T. Hneď kázala zatknúť Janukoviča. Ukrajinská ,,Vojna Z“?

Scénář převratu na Ukrajině jako kopie předešlých: Občanská válka v horké fázi. V Kyjevě bojují oddíly vycvičené NATO. Přinášíme unikátní fotografické dokumenty a videa