Založ si blog

Rok 2017: Dávam , , boľševikovi z Bruselu, “ rok. Maximálne dva.

V r. 2017 si svet pripomenie 100 rokov od VOSR, teda od tzv. boľševickej revolúcie v Rusku. Jej organizácia, financovanie, ideológia a príprava kádrov to všetko bolo chystané mimo Ruska a tak ju môžeme pokojne  zaradiť medzi farebné revolúcie, pri ktorých ľud hostiteľskej krajiny hrá užitočného idiota, ničmenej ideálov, na ktoré sa nechá zlákať a za ktoré prelieva krv, sa nikdy nedočká.

A prečo rok 2017?

Lebo tzv. nadnárodné riadenie, ,,majitelia peňazí“ a ,,muži v pozadí“, majú radi symboliku.

                                     Keď pravda musí počkať.

Chápeme, ako sme blízko vojny? Putin oznámil, že Rusko je silnejšie, ako akýkoľvek agresor. Vzápätí padá lietadlo s Alexandrovcami. Symbol, ako 9/11. Výzva k vojne. Otázka a výzva, či je Rusko schopné ísť tiež takto do krajnosti:,, Dokážete zabiť svojich občanov, tak, ako pri 11/9, ukázať prstom na hocikoho a ísť do vojny? Alebo bude Rusko reagovať na tento teroristický útok takýmto istým spôsobom? Alebo vyhlásením vojny, ktorá už mala byť a v médiách aj prebieha? Voči Ukrajine.“  Všimnime si, ako mlčia všetky korporátne médiá. To nie je náhoda. Ak by Rusko reagovalo silou, výsledkom by mohol byť výnimočný stav v USA z dôvodu zastavenia Ruska. A neodovzdanie moci…

                                             1917  –  2017

Profesionálni (a platení), revolucionári pod vedením  Leibu Bronštejna -Trockého a V. I. Lenina, vybavení balíkmi peňazí od ,,bankárov sveta“, zaviedli v Rusku experiment s názvom socializmus, ktorý mal každého odmeňovať podľa zásluh a ktorý mal vyústiť do komunizmu, kde už každý mal dostávať podľa potrieb.

Tento experiment skončil tak, ako začal – farebnými a sametovými revolúciami v Európe a ZSSR na konci 80 – tych rokov.

Všetci, čo sme sa ich zúčastnili – okrem tých, ktorí vedeli, o čo ide – sme svorne nadávali na tzv. socializmus a revolúciou sme ho chceli ,,vylepšiť“. Manipulovaní a patrične ,,odborne“ vedení, ocitli sme sa v kapitalizme, ktorý nám bol predstavený, ako demokratickejší systém a nadšene sme ho ,,začali budovať „.

Prehliadli sme, že kým socializmus v 50 – tych rokoch perzekvoval svojich občanov za iný názor, voľby z kandidátov jednej strany boli povinné ( a volalo sa to totalita), tak v kapitalizme do r. 1964(USA), niektorí občania nemali volebné právo (vo Švajčiarsku ženy až od r. 1971), a istá občianka čiernej pleti (Rosa Parksová v USA), bola odsúdená za porušenie zákona – v autobuse odmietla uvoľniť miesto beloške – a za iný názor tam ľudí kombinovane súdili (McCarthysmus), alebo rovno zastrelili na ulici (M.L.King).

Vôbec nám nevadilo, že väčšina ideálov a hodnôt, ktoré boli jeho súčasťou, sú, podobne ako v socializme, viac na papieri a v ústach politikov, ako v praxi.

Tak sme prehliadli, že kým my sme nenávideli Rusov za to, že v r. 68 nám (ČSR), ako svojmu vazalskému štátu prišli na tankoch pripomenúť, že spôsob socializmu, ktorým sa uberáme, nezodpovedá ich predstavám, pričom pri tej intervencii zahynulo asi 128 občanov ČSR, tak v decembri r. 89 (kým my sme ,,robili revolúciu“), USA vpadli do svojho vazalského štátu Panamy, aby im pripomenuli, že ,,suverenita áno, ale odtiaľ – potiaľ“ a pod tankami a vrtuľníkmi zahynulo vyše 5 000 Panamčanov.

                         EU – ,,rodina“ Spojených štátov európskych.

Sloboda cestovania, to je dnes hlavná výhra, ktorú vám pripomenú, keď kritizujete nedostatky liberálneho kapitalizmu s tzv. sociálnymi prvkami a pluralitnou demokraciou, ktorý sme prebrali od ,,vyspelého sveta“.

Hoci sme nikdy neplánovali vstup do NATO, jedného rána vláda, ktorej šéfoval M. Dzurinda, dostala rozkazom ,,ponuku“ z USA, že ak sa bude spolupodieľať na vojnovom zločine – vpáde do Srbska, zabezpečí si miestenku v tejto organizácii, čo je vraj podmienkou (okrem 1000 iných drobností), pre vytúžené členstvo v EU.

Keďže akejkoľvek vláde v našich dejinách žiadny zločin nepripadal cudzí, súhlasila aj táto. Tak sme si po rokoch nadávania na Rusov za r. 68, vychutnali, ako chutí agresia z pozície agresora.

Niežeby sme to predtým nevedeli, po boku Hitlera sme 1.9.1939 napadli Poľsko a v r. 1941 ZSSR, ale teraz sme sa stali agresormi v mene hodnôt, ako sú sloboda a rovnosť všetkých ľudí a štátov.

To isté nám tvrdil aj Hitler, tak nám to teraz nebolo čudné. A ak zločin spáchaš raz, tie ďalšie už idú ľahšie.

Po vstupe do EU sme zistili, že systém je síce odlišný od socializmu, volá sa kapitalizmus, ale spôsob direktívneho riadenia a komunikácie sa od riadenia štátov združených v tzv. socialistickom tábore, nijako zvlášť neodlišoval.

Kritériá pre prijímanie ďalších štátov sa zmäkčovali (Rumunsko, Bulharsko) a na hodnoty sa už vyslovene ,,sralo“. Niektoré krajiny EU( Francúzsko, GB), sa v pohode zúčastňovali  a dodnes zúčastňujú agresií proti cudzím štátom, ako Irak, Líbya, AFG, Jemen, Sýria a všetko, čo robia, sa jednoducho prekrýva masívnymi dezinformáciami a propagandou.

EU sa dokonca otvorene angažuje v zmene režimov a vlád po celom svete, od Afriky, až po Ukrajinu, kde nebol problém podporiť ozbrojený puč proti demokraticky zvolenej vláde a uznať vládu, ktorá má vo svojom systéme bojové skupiny pochodujúce pod hákovými krížmi a oslavujúcu činy vojnových zločincov (Bandera, hrdina Ukrajiny), ktorí sa podieľali po boku nacistického Nemecka na vyvraždení vyše 100 tisíc Poliakov, Rusov, Čechov a ďalších.

Legitimizáciou tejto vlády sa vlády EU a jej členských štátov dopúšťajú trestných činov, vedia to a ďalej v tom pokračujú.

Ak  napriek tomu, nepadajú za tieto skutky v celej EU trestné oznámenia, znamená to iba jediné – polícia, prokuratúra a súdy prekrývajú tieto skutky (za podpory médií, teda korporácií), a to je neklamným znakom totality.

                         Rok 2017 pokračovanie rozpadu EU.

Rozpad EU sa dávno začal. V tomto prípade sa nejedná o žiadnu veľkú predpoveď:

EU je ,,vajce s prasknutou škrupinou“. Zvonka síce vyzerá rovnako, ale jeho obsah buď vytečie, alebo sa odparí. Čo zostane dnu, to sa skazí a uschne.

Snaha Bruselských boľševikov o udržanie moci vyúsťuje do ďalších násilných praktík, dokonca do podpory terorizmu.

Masaker v Berlíne je toho posledným dôkazom. Môžete kombinovať, ako chcete, vždy vám vyjde, že zodpovednosť za tento čin leží na bezpečnostných zložkách, ale zodpovednosť za kamuflovanie, manipuláciu a dezinterpretáciu, leží na vláde.

Toto už nie sú vlády, čo nás riadia, to sú zločineckými organizáciami riadené bandy šialencov, karieristov a psychopatov.

Konštrukcia EU je prežratá od hrdze a plná dier a oni míňajú peniaze na ružovú farbu, aby celé to fiasko zakryli.

                         Niektoré štáty už v EU – de facto – nie sú.

Mám na mysli hlavne Grécko. Tento štát doplatil na to, že členom EU bol dlhšie ako SR a jeho vlády stihli od 2. sv. vojny všetko – od feudalizmu, cez fašizmus, až po eurosocializmus. Po Jalte pripadol do sféry GB a jeho správy sa ,,ujali“ USA. Zaviedli tam takú totalitu, s perzekúciami nežiadúcich politických názorov, zákazom politických strán, s mučením, vraždami politických odporcov, že by sa za ňu nemusel hanbiť ani Belgický kráľ Leopold vo svojom majetku v Kongu, kde nechal vyvraždiť asi 12 miliónov obyvateľov(a čo môže vyrásť z krajiny, ktorá má takého kráľa(?), pričom my ostatní si tiež – a dodnes – nemôžeme gratulovať k lepším vládcom).

Otrasené Grécko s dosadenými fašistickými vládami, ktoré USA platili za okupáciu obrovské výpalné, sa z tejto ,,bratskej pomoci“ nikdy nespamätalo a pobyt v rodine EU mu tiež nijako neprospel.

Ak čitateľ nevie, čo znamená výpalné na štátnej úrovni, môže sa začať zaujímať o tzv. nákup vrtuľníkov z USA, ktoré v týchto dňoch začnú prichádzať na Slovensko.

                               Veľká Británia – odchod, ktorý otrasie EU.

Ak hovorím otrasie, je to preto, že ten odchod, so všetkými ekonomickými dôsledkami, nás ešte iba čaká, aj keď vo virtuálnej realite médií to vyzerá, ako keby už prebehol.

Británia bola čistým platcom a z rozpočtu EU zmizne cca 17 miliárd Eur ročne.

      Teroristický útok na Tu – 154 – lietadlo Alexandrovcov.

Ohlásenie, že tento pád spôsobila bomba na palube, očakávajte v najbližších hodinách. Ruská vláda si dáva načas, pretože pravdepodobne chystá veľké zmeny, čo sa týka jej bezpečnostnej politiky predovšetkým. Zmeny budú sprevádzať personálne turbulencie v Rusku, ale môžeme očakávať aj vyhlásenia  smerom k ,,politike výmeny režimov“, tak, ako si ju obľúbilo  USA, NATO a EU. Rusi naozaj začnú brániť svoje územie. Dúfam len, že sa nenechajú inšpirovať u ,,svojich partnerov“ z USA, či vo svojej socialistickej minulosti.

Fakty: Pri páde z výšky 250 m pri rýchlosti 370 km, bolo lietadlo roztrhané na vyše 2000 kusov.

Z 94 ľudí vylovili v celosti iba 19 ľudí. Zvyšných  75 ľudí bolo roztrhaných na vyše 233 kusov.

Pri takejto konštelácii odmietať verziu výbuchu na palube je hlúposť. Je pravda, že výbuch na palube nemusí automaticky znamenať teroristický útok.

Lietadlo patrilo armáde a armáda mohla s Alexandrovcami viezť do Sýrie vojenský materiál a ten mohol vybuchnúť. To by nebolo dobré vysvedčenie, pre  doteraz víťaziacu Ruskú armádu.

Alebo sa Rusi rozhodnú, že pravda musí počkať?

Uvedomme si, kam sme sa dostali – od 11/9 2001, kedy G. Bush vyhlásil vojnu proti terorizmu a za jeho symbol vyhlási Al – Kaidu, sme prišli až po Sýriu, kde USA , NATO a EU otvorene podporujú Al – Kaidu, aby dosiahli svoje ciele v imperiálnom ťažení naprieč svetom – bez hanby a verejne, samozrejme s obrovským mediálnym a politickým prekrývaním svojich činov, vedomí si, že ,,trocha manipulácie“ im na zvolenie väčšinou neinformovanými občanmi, vždy stačí.

Áno, voľakedy to stačilo.  Keď ,,vyrábali“ dôvody pre 1. svetovú vojnu. Alebo pre vpád do Iraku. Ale dnes nie. Preto všetci ľudia, ktorým záleží na budúcnosti svojich detí s hrôzou zisťujú, že naši politici sú ochotní obetovať vlastné krajiny pre svoj profit. Sú ochotní pre svojich ,,bábkovodičov“, doviesť nás do vojny. A to je kruté poznanie.

Voľby, ktoré začnú posilňovať suverenitu národných štátov.

Ústava  SR sa začína slovami:,,My, národ Slovenský“…. (Česká sa začína:,,My občania ČR“, všimnite si ten rozdiel).

Naši volení predstavitelia postupne na tieto slová zabudli.

Vlastenectvo, patriotizmus, lásku k vlasti zosmiešňujú, vlastencov nazývajú nacionalistami, extrémistami a podporovateľmi nacizmu ( je pravdou, že aj takí tu sú).

Ale nadchádzajúce voľby vo Francúzsku, Holandsku a Nemecku, pravdepodobne vezmú moc, alebo aspoň časť moci, šialencom, ktorí vypadli z reality.

Pozor, vymenia sa figúrky. Nie systém.

                               EU neskončí, samozrejme, zo dňa na deň.

Tento proces sa naštartoval. Rok 2017, je symbolický rok, rok veľkej revolúcie, ako inak, platenej a manipulovanej spoza ,,opony“. Nemyslime si, že teraz to bude inak. Nenechávajme sa strhnúť, ako úbohí Ukrajinci tým, že nám niekto povie, aby sme ,,zvrhli oligarchov a boli konečne slobodní“.

Kto to Ukrajincom hovoril? Špičkoví politici USA, EU, NATO. Áno, boli tam poslaní, aj tí slovenskí. A výsledok? Tisíce mŕtvych, zničená krajina, rozbombardované mestá, neexistujúce dediny. Ukrajine vládnu oligarchovia, po krajine sa preháňajú ozbrojené bandy s vlajkami s hákovými krížmi. Ešte väčšia bieda, ešte väčšia totalita. A do toho im všetkých klamú, že ak prídu do EU, prídu do raja.

Nuž, čakajme, kedy EU prijme Ukrajinu. Pretože EU je v prvom rade impérium, ktoré zväčšuje svoje územie.

Nemala by zvyšovať životnú úroveň a bezpečnosť svojho obyvateľstva, tak, ako nám to bolo sľubované?

Rezignáciou na svoje hodnoty, EU dávno sama naštartovala proces rozpadu. Zabrzdiť by ho mohla iba návratom k tým hodnotám, ktoré všetkým sľubovala.

Uchyľuje sa však iba k manipulácii a totalitným praktikám. A podporou terorizmu, chce v ľuďoch vzbudiť strach, aby mohla zavádzať nové a nové ,,ochranné“ opatrenia, za ktoré maskuje iba snahu po absolútnej, totalitnej kontrole.

Rok 2017, bude rokom pamätným, veľkým a plným nádejí a dobrých správ.

Šťastie praje pripraveným.

Prajem nám všetkým, veľa zdravia, šťastia, mieru a lásky. Bdite.

S úctou

domino svetík

 ALTERNATÍVA. Nové číslo časopisu, v ktorom má príspevok aj tento autor, nájdete v stánkoch.

P.s.: Keď som spomínal tú 1. sv. vojnu. Zistite si, s akým ľahkým srdcom, väčšina lídrov vtedajších krajín nakráčala do vojny, do ktorej ich nič nenútilo ísť. A s akými vyhláseniami, ako keby išlo o zápas v ping – pongu. Všetci, tak ako aj dnešní politici, tvrdili, že to majú spočítané a pod kontrolou.

Zomrelo cca 40 mil. ľudí a rozbili svet.

A stále podobným šialencom, väčšina ľudí verí, aj keď klamú deň, čo deň.

Bdite.

 

 

 

 

Správa z mojej pandémie

06.02.2022

Presne pred rokom som mal Covid. 4 dni potenia, bez teploty, pocity, ako pri chrípke, resp. zápale priedušiek, bolesť svalov, slabosť, nepamätám si, že by som kašľal. Mám k tomu rešpekt. Presne po roku som prekonal Omicron. 5 dní prechladnutý, kýchanie, bez teploty, jedna, dve noci potenie, sople, šteklenie na prieduškách, občasný kašeľ, konzultoval som to s mojou lekárkou, [...]

Očkovaní a nakazení – je to vôbec možné?

02.11.2021

(Podľa mňa to nie je možné, to bude určite nejaká hlúposť, prosím, preskúmajte to a povedzte mi že sa mýlim, že sa mi to iba sníva). server iDnes.cz Podľa štatistík MZ ČR, za október spadol počet neočkovaných seniorov, ktorí sa novo dostávajú na jednotky intenzívnej starostlivosti (JIS), pod 50 percent. Dlhodobo je tiež dvakrát viac úplne očkovaných ako [...]

„. . . tri razy ma zaprieš. “ (Takmer), neuveriteľný príbeh.

27.06.2021

Včera sme sa so Zuzkou trochu túlali… Keď sme prechádzali cez Hronský Beňadik, niečo nás ťahalo pozrieť si katedrálu a kláštor, ktorého korene siahajú pred 11. storočie a ktorý pri Tureckej expanzii bol významnou pevnosťou, strážiacou Slovenskú bránu pred postupom Turkov k banským mestám – Štiavnici, Kremnici, Banskej Bystrici a i. V r. 1599, Turci, ale [...]

hlasovací preukaz

Hlasovací preukaz na prvé kolo volieb sa dá osobne vybaviť do piatka

19.03.2024 10:30

Vybaviť preukaz môže za voliča aj ním splnomocnená osoba.

Vladimir Putin, Moskva, Rusko

Útok na Volkova bol mrazivo účinný. Dokazuje návrat ruskej špionáže do studenej vojny

19.03.2024 10:25

Rusi do každej vojny vstúpili v zlom stave, potom ale postupne, vďaka vysokému počtu ľudí a nulovému rešpektu k ich strate, sa dostali do formy.

Jaroslav Haščák

V kauze Gorila opäť obvinili Haščáka a ďalšie osoby

19.03.2024 09:36, aktualizované: 09:57

Ide o trestné činy založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny či korupčné trestné činy.

Kurimany, zrútený most

Nemeckú statičku Sabine H. uznal súd za nevinnú v kauze spadnutého mosta na Spiši

19.03.2024 09:24

Tragédia si v novembri 2011 vyžiadala štyri ľudské obete a ďalších zranených.

Domino Svetík

Sú tmavé miesta, do ktorých je treba priniesť svetlo.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 148
Celková čítanosť: 1421519x
Priemerná čítanosť článkov: 9605x

Autor blogu