Založ si blog

Donald Trump sa stáva 45. prezidentom USA.

Dobrou správou pre mňa je, že nemusím zjesť papuču, ako som to sľúbil v mojom minulom článku.

V tejto chvíli je jasné, že prezidentom USA sa stáva Donald Trump.

Ak USA niečo potrebujú tak potrebujú zmenu.

Donald Trump, napriek tomu, že je miliardár, predstavuje nádej pre obyčajných ľudí. Za vlády B. Obamu, v ktorého administratíve bola aj Hillary Clintonová, vzrástla chudoba, nezamestnanosť, zväčšil sa rozdiel medzi bohatými a chudobnými.

Nasratí Američania vystavili účet establišmentu.

Nasratosť ľudí dosiahla takú mieru, že sa rozhodli hľadať spásu v exentrickom miliardárovi, ktorý sľúbil opäť urobiť Ameriku veľkou. Sľúbil znížiť daňové zaťaženie, sľúbil oživiť  priemysel, výrobu, hospodársky rast.

Sľúbil zvýšiť životnú úroveň priemerného amerického pracujúceho, viac pracovných miest, návrat priemyslu a kapitálu z cudziny domov, kvôli čomu je potrebné zmeniť rad zákonov, zjednodušiť podnikanie, zjednodušiť život obyčajných ľudí.

Američania odmietli kontinuitu politiky neprosperity a konfliktov.

Aj keď Barrack Obama je demokrat, stal sa poslušným pokračovateľom politiky invázii, rozbíjania štátov a nelegálnej vojenskej prítomnosti USA v mnohých štátoch sveta.

Amerika, podľa výsledkov volieb dúfa, že Donald Trump nepodľahne tlaku a vplyvu ,,jastrabov“ a zmení smerovanie US zahraničnej politiky na politiku spolupráce, mieru a kompromisu. Je to síce naivné očakávanie, ale svet čaká Ameriku, ktorá nebude podporovať výrobu revolúcií a dosadzovanie bábkových vlád, svet čaká že Amerika bude uznávať suverenitu štátov a nie slepé podriaďovanie sa vôli superveľmoci č.1.

Američania čakajú zmenu v prerozdeľovaní bohatstva, v disribúcii spravodlivosti, zmenu politickej korektnosti na pomenovávanie vecí pravými menami a prechod od ,, matrixu“ a virtuálnej reality, k realite všedného dňa.

Trump sa stal vidlami, ktoré Američania hodili do súkolia elitársko – korporatívneho ovládnutia  Ameriky.

Donald Trump nie je žiadny ideálny kandidát. Ale priemerný volič jeho voľbou povedal, že už má dosť vlády elít, ktoré sa zmocnili vlády nad USA a svetom.

A Hillary zosobňuje vládu elít, ktoré ovládajú prakticky všetky médiá a formujú, manipulujú a vyrábajú verejnú mienku podľa svojich želaní a na svoj obraz.

Elity ovládajú vojensko – priemyselný komplex, ktorý svoje zisky a silu čerpá z konfliktov vyvolávaných a živených po celom svete.

Trump sa stane minimálne novou metlou, pretože budú nasledovať personálne zmeny.

Tie rozvíria mútne vody domácej a zahraničnej US politiky.

Dúfam, že táto zmena, bude zmenou k lepšiemu.

Donald Trump:

,,Urobíme Ameriku znovu veľkou. Musíme vybudovať infraštruktúru, postarať sa o veteránov a podporiť hospodársky rast.“

,,Naša vláda nás nechráni, naša vláda dovolila vznik IS,  B. Obama a H. Clintonová sú zakladatelia Islamského štátu“.

,,Mexiko samo zaplatí za múr, ktorý postavíme na hraniciach“.

,,V zahraničnej politike chcem budovať partnerstvá a byť ku každému spravodlivý“.

Takže tak…

P.S.: Rád by som čitateľov klasických tlačovín upozornil, že vyšlo druhé číslo časopisu Alternatíva a tento autor do neho prispel svojim článkom.

P.S. 2.: Pripomeňme si prieskumy a správy ,,nezávislých“ agentúr a médií:

Prieskumy a správy: Vedie Hillary, Vedie Hillary, Vedie Hillary, VedieHillaryVedieHillaryVedieHillary…

Realita: Vyhral Trump!

K tomu iba toľko: Prieskumy a správy v skutočnosti nie sú prieskumy a správy. Sú to návody, manipulácie a zavádzanie, sú to Techniky na ovplyvnenie verejnej mienky, vytvorenie informačného poľa, virtuálnej reality, aby Trumpov volič (resp. každý, kto by chcel zdvihnúť hlas proti establišmentu), rezignoval a prehral bez toho, aby išiel voliť….

At Ahoj..

S úctou

domino svetík

 

Správa z mojej pandémie

06.02.2022

Presne pred rokom som mal Covid. 4 dni potenia, bez teploty, pocity, ako pri chrípke, resp. zápale priedušiek, bolesť svalov, slabosť, nepamätám si, že by som kašľal. Mám k tomu rešpekt. Presne po roku som prekonal Omicron. 5 dní prechladnutý, kýchanie, bez teploty, jedna, dve noci potenie, sople, šteklenie na prieduškách, občasný kašeľ, konzultoval som to s mojou lekárkou, [...]

Očkovaní a nakazení – je to vôbec možné?

02.11.2021

(Podľa mňa to nie je možné, to bude určite nejaká hlúposť, prosím, preskúmajte to a povedzte mi že sa mýlim, že sa mi to iba sníva). server iDnes.cz Podľa štatistík MZ ČR, za október spadol počet neočkovaných seniorov, ktorí sa novo dostávajú na jednotky intenzívnej starostlivosti (JIS), pod 50 percent. Dlhodobo je tiež dvakrát viac úplne očkovaných ako [...]

„. . . tri razy ma zaprieš. “ (Takmer), neuveriteľný príbeh.

27.06.2021

Včera sme sa so Zuzkou trochu túlali… Keď sme prechádzali cez Hronský Beňadik, niečo nás ťahalo pozrieť si katedrálu a kláštor, ktorého korene siahajú pred 11. storočie a ktorý pri Tureckej expanzii bol významnou pevnosťou, strážiacou Slovenskú bránu pred postupom Turkov k banským mestám – Štiavnici, Kremnici, Banskej Bystrici a i. V r. 1599, Turci, ale [...]

20. rokov od vstupu Slovenska do NATO, prezidentka Zuzana Čaputová, Marián Kurilla

Garancia bezpečnosti či strata suverenity? Slovensko chráni povestný „bezpečnostný dáždnik“ z NATO už dvadsať rokov

29.03.2024 09:30

NATO presadzuje predovšetkým mierové riešenie sporov. Ak však diplomatické úsilie zlyhá, disponuje vojenskými silami pre zabezpečovanie krízového manažmentu.

Maryland most

Maryland dostane od vlády po zrútení mosta 60 miliónov dolárov

29.03.2024 08:37

Dvoch robotníkov sa podarilo zachrániť, u ďalších šiestich už úrady potvrdili úmrtie.

Fabrika Kia - Teplička nad Váhom

Vláda chce zaplátať migrantmi zo Strednej Ázie dieru na trhu práce. Ako útok v Moskve zmení tento zámer?

29.03.2024 08:00

Po tom, čo skupina teroristov pôvodom z Tadžikistanu zabila v Moskve 139 ľudí, sa slovenské zložky rozhodli posilniť bezpečnostné opatrenia

Rusko, Ukrajina

ONLINE: Masívny útok opäť cielil na ukrajinskú energetiku. Poliaci poslali do vzduchu lietadlá

29.03.2024 07:45, aktualizované: 09:06

Rusko masívne útočí na ukrajinskú energetiku, ktorá je v zložitej situácii. Keď Rusi spúšťajú útoky, Poliaci posielajú do vzduchu lietadlá.

Domino Svetík

Sú tmavé miesta, do ktorých je treba priniesť svetlo.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 148
Celková čítanosť: 1423055x
Priemerná čítanosť článkov: 9615x

Autor blogu