Založ si blog

Denné správy zo zemegule.

Miliardár Juncker, ktorý bol v Luxembursku premiérom skoro dvadsať rokov a premenil Luxembursko na daňový raj, práčku špinavých peňazí a sídlo pre kartely, ktoré takmer neplatia dane, chce zaviesť európsku daňovú povinnosť pre bežných občanov, pretože drancujú zemeguľu, zamorujú oceány aj vesmír odpadom, míňajú priveľa kyslíka a vydychujú (vedeli ste to?!), oxid uhličitý, pričom ani za kyslík, ani za to druhé neplatia.

Navyše sa množia, ako králiky, čo je najväčšie ohrozenie pre demokraciu a európske hodnoty (však o tom si ešte povieme).

Európa vraj, ale vymiera, takže keď budeme všetci dôchodci, nebude mať kto na naše dôchodky zarábať a preto je potrebné asi tak 50 miliónov migrantov v najbližších desiatich rokoch medzi vás integrovať a implementovať (pomiešať).

 Správa od 1% pre vás – 99%.

Svet je preľudnený, planéta ledva uživí 1% najbohatších ľudí a my, najbohatší ľudia, nechápeme, prečo by sme sa o našu planétu mali deliť s vami – 99%. 7 miliárd je proste veľa, tak buď pôjdete dobrovoľne, alebo nasilu. Na našej strane je aj armáda, aj polícia, aj farmaceutické firmy, aj ebola, aj vtáčia chrípka aj všetci intelektuáli od vás, čo je asi miliarda. Zabudli sme na niekoho? Aha, aj politici sú všetci na našej strane. Zaujímavé je, že ich volíte vlastne kvôli tomu, aby vám čo najviac sťažili život a nám ho čo najviac uľahčili. Hoci to viete, vždy pri voľbách dúfate, že tentoraz to bude inak.                                                                       Na vašej strane je iba 6 miliárd bláznov, ktorých by som prirovnal k človeku, ktorý v pondelok vsádza na ťah Lotta, čo bol vylosovaný deň predtým – v nedeľu. A dúfa, že vyhrá…

Svet je, čo sa dá robiť – preľudnený. Ale Európa naopak – vymiera. Takže z tej preľudnenej časti Vám do tej vašej – vymierajúcej, presunieme asi 50 miliónov. Všetko mladí a zdraví chlapci, takže o zábavu budete mať postarané. Navyše, keďže planéta sa otepľuje, všetci už majú UV filter integrovaný (ale to bol vtip). (To s tým UV filtrom, nie s tými 50 miliónmi).

Inak, ak by sme všetkých 7 miliárd postavili vedľa seba tak, aby mal každý asi 1 m2, všetci by sme sa vošli asi tak na plochu Stredočeského kraja. Keďže naša ,,zlatá miliarda“ tam ale stáť nebude, vy ostatní budete mať o to viac miesta.

Najnovšie správy z Bruselu

Miliardár Juncker, ktorý musel odstúpiť z funkcie v Luxembursku (nevymýšľam si, taký štát naozaj existuje), pre podozrenia z klientelizmu, korupcie a prania špinavých peňazí,  ide v EU zavádzať opatrenia proti klientelizmu, korupcii a praniu špinavých peňazí.

Kvôli ochrane pred imigrantami posilnil svoju vlastnú ochranku a na summite premiérov EU, požiadal všetkých, aby prijímali viac migrantov. Občanom EU odkazuje, že sa nemajú čoho báť. Žiadneho imigranta vraj ešte na chodbe v Bruseli nestretol, nechápe preto, čo všetci vyvádzajú…

   Euroázia

Turecko bombarduje kurdskú menšinu a hlavne preto by ho Merkelová rada videla v EU.

Takmer všetci príslušníci IS a ostatných teroristických organizácií, ktoré bojujú v Sýrii a pochádzajú zo 108 štátov, prišli do IS cez jediný štát – Turecko. Pozor! Varovanie pred vojnou!: Stoltenberg odkazuje Rusku, že narúšanie vzdušného priestoru nad Tureckom vedie k prerušeniam výcvikov teroristov z IS v Tureckých výcvikových táboroch:,, Ak ešte raz Rusko naruší vzdušný priestor nad hociktorým výcvikovým táborom teroristov, bude to NATO považovať za napadnutie členského štátu a bude zvažovať odvetné kroky“.

Rusko si má, podľa Stoltenberga, dobre rozmyslieť aj ďalšie útoky voči Islamskému štátu.

Hoci Islamský štát  nie je ešte členom NATO, ,,Jeho výzbroj je však plne kompatibilná s výzbrojou NATO a niektoré kusy výzbroje, ktoré Rusko nepremysleným bombardovaním zničilo, ešte neboli odpísané zo skladov NATO, takže pri najbližšej inventúre hrozí, že v skladoch výzbroje a munície vznikne manko, čo NATO nemôže nechať bez odpovede“ – varoval Stoltenberg.

K členstvu Islamského štátu v NATO sa vyjadril aj zástupca hlavného veliteľa GŠ NATO, ktorý zdôraznil, že:,, NATO ( ktorého hodnoty IS, ako jeden z mála do bodky napĺňa priamo v teréne), je mierumilovným, prísne obranným, neagresívnym a neinvazívnym združením. Ak však Islamský štát, ktorý má oveľa menej bojových skúseností, ako vedúce štáty NATO – USA, GB a Francúzsko, preukáže dostatok húževnatosti v boji proti Ruským okupantom v Sýrii, a ak Sýriu – v spolupráci so spriatelenými armádami USA a Turecka – oslobodí a Sýrskemu ľudu prinesie dlho očakávanú demokraciu, dostane IS nielen štatút pozorovateľa, ale aj kreslo v BR OSN. Kreslo ponúkajú USA, pretože im je nanič. ,,Demokracia a sloboda sa dajú šíriť aj rýchlejšie, ako schválením vojenskej invázie v OSN“- povedal vraj B. Obama (ale netrvám na tom).

Telegraficky

Ukrajinu, ktorú predtým chceli do EU, a ktorá aj kvôli tomu zažila rozvrat, teraz už do EU nechcú, pretože na rozdiel od Turecka obmedzila bombardovanie vlastných občanov a ani tí  Banderovci, fašisti, nacisti a oligarchovia (jedným slovom ukrajinské elity), už vraj nie sú to, čo bývali – takže Nemci si tie rúry s plynom od Ruska potiahnu mimo územie Ukrajiny a Slovenska sami.

SR von z EU?!                                                                                                            Slovensku potom reálne hrozí vylúčenie z EU, pretože nikto nechápe, kvôli čomu by tam SR mali ďalej živiť. Slovákom, ktorí sa najviac zaslúžili o rozvoj ,,Euro – atlantických hodnôt“, ako napríklad p. Kiska, p. Šebej, p. Samson a ďalší, ponúkajú priamo ,,Európske občianstvo“. Páni Dzurinda a Miklóš boli poverení uskutočniť demokraticko – ekonomický zázrak na Ukrajine a ak sa im to podarí, a vypiplajú z Ukrajiny ,,východoeurópskeho tigra“,  o čom nikto nepochybuje, skončia na chodníku v EL EJ, kde budú ich končatiny zaliate do betónu a dostanú sa tak medzi,,nesmrteľných“.  (Čo je Štefan? Vravev son v EL EJ? Ale nie! Dzurindu a Mikloša stačí, keď poton zalejeme do betónu na chodníku v Belej a neotravuj).

Európska komisia je znepokojená aj tým, že Slovensko už dlho nebombardovalo svoje menšiny, čo EU vníma mimoriadne citlivo. Ako uvidíme ďalej, nemusí to tak zostať naveky.

Jobbik, si  totiž v rámci vzniku budúcej ,,Autonómnej Maďarskej republiky v SR“, otvoril kanceláriu v Dunajskej Strede, aby všetko malo hladký priebeh. Lajčák vraj protestoval u veľvyslanca USA, či sa s tým ešte nedá niečo robiť, ale ten mu povedal, že nevidí rozdiel, či US protektorát s názvom EU bude mať 28, alebo 29 členských štátov.

,,Štáty aj tak zaniknú, všetci budete iba občania EU, veď som Ti to už ukazoval Mirko, čo si zabudol? Takže je úplne jedno, či bude Dunajská Streda, Komárno a Štúrovo samostatný štát. Slovensko má štát – a je samostatný? No, tak vidíš! Všetci patríte aj tak pod nás“, uzavrel debatu US veľvyslanec.

,,Je však jedno riešenie, ako zabrániť odtrhnutiu sa Južného Slovenska. Nákup vrtuľníkov a stíhačiek v USA. Máte šťastie – akurát máme ,,akciu“. A hneď sa všetci aj v EU, aj v USA, budú na vás inak kukať – čo si myslíš, kto to tým Maďarom nakázal?“, usmial sa tajnostkársky veľvyslanec.

                Mimozemské konšpirácie
V Bielom dome sa denne  mimozemšťania  do noci  s Obamom radia, ako zintenzívniť vojenské ovládnutie sveta. Pristávajú vraj na trávniku pred Bielym domom – túto informáciu, ale jedinú!, nemám overenú, berte ju teda s rezervou, pretože je (podľa Reuters), možné, že mimozemšťania nepristávajú na trávniku, ale v záhrade.
,,Rusko, ktoré denne bombarduje Sýriu“ (zdroj Markíza, 12.10.2015), sa márne pokúša pochopiť, ako rozlíšiť, či na nich strieľa umiernená opozícia, alebo teroristi, a tak sa uchýlilo ku krajne nezodpovednému kroku – bombarduje obidvoch, pričom s vedením ,,Nebeskej EU“ ,to Kerry a Lavrov dohodli tak, že azylové konanie prebehne až u nich v nebi, ako aj umiestnenie do príslušných reinkarnačných, táborov.
Na Bulharsko zaútočili ozbrojení Afgánci, jedného Bulhari zastrelili, Juncker kvôli tomu chce Bulharsko vylúčiť z EU (ten Juncker je magor, keď odstráni piliere EU, tak sa mu to tam rozpadne), Bulharský premiér už musel opustiť Brusel, kde sa práve dohadovalo prijatie tých 50 milónov na najbližšie roky. Za zastreleného Afgánca bude musieť bulharský premiér okamžite zabezpečiť náhradu a do EU dodať desať kosovských Albáncov a desať Čečencov. Výzbroj bude zabezpečená pri najbližšej dodávke humanitárnej pomoci…

Premiér Fico dnes v Bruseli:

„Slovensko je vojensky veľmi aktívne v Afganistane. My sa snažíme stabilizovať situáciu, lebo aj Afganistan je krajina, odkiaľ pochádzajú migranti,“ vyhlásil Fico.

A tomuto už naozaj nerozumiem ani ja….

Organizácia ,,ČS záložáci“ urazila ušľachtilosť a čisté úmysly NATO:

Posúďte sami:

,,Ano, pokládáme NATO za zločineckou organizaci. Ano, jsme si jisti, že NATO se snaží o vyprovokování války, do které část našich politiků, média a některé nevládní organizace chtějí zavléci naši zem. Ano, záměrně vyvolanou a nekontrolovanou masívní migraci do Evropy a do ČR považujeme za hrozbu, které je nutno čelit třeba i silou“.

Ja si myslím, že v EU znesieme všetko. Ale pravdu?! To si tí vojaci teda dovolili dosť.

S úctou

Domino Svetík

P.S.: Autor a dementi. Autorove dementi?

Ospravedlňujem sa farmaceutickému priemyslu.

V článku som zamlčal skutočnosť, že farmaceutické spoločnosti pomahajú predlžovať život a znižovať detskú umrtnosť v najchudobnejších krajinach, kde je plodnosť najvyššia, ten efekt je teda vyrazne vyšší .

Nezmienil som ani tisíce, ba státisíce pozitívnych príkladov, kedy včasné podanie lieku zachránilo ľudský život.

Naozaj ma to mrzí, prepáčte všetci.

Pomýlený čítaním vadnej literatúry, ako ,,Vedľajší účinok smrť“, od čiernej ovce – Virrapena, nechal som sa zviesť na cestu pochybností, čím som do záslužnej a nezištnej práce majiteľov a akcionárov farmaceutických firiem vniesol tieň podozrievania, že všetko čo robia, robia z iného dôvodu, ako prospech človeka a celého ľudstva.

Je mi to úprimne ľúto a nechápem, ako som sa mohol znížiť k niečomu takémuto práve v deň, kedy som si dal Tritace na tlak, Anopyrin na riedenie krvi, Magnézium s B6 na energiu buniek a dvestopäťdesiatku Céčko na boj s voľnými (a inými) radikálmi.

Opovrhujem sebou.

Domino Svetík

Správa z mojej pandémie

06.02.2022

Presne pred rokom som mal Covid. 4 dni potenia, bez teploty, pocity, ako pri chrípke, resp. zápale priedušiek, bolesť svalov, slabosť, nepamätám si, že by som kašľal. Mám k tomu rešpekt. Presne po roku som prekonal Omicron. 5 dní prechladnutý, kýchanie, bez teploty, jedna, dve noci potenie, sople, šteklenie na prieduškách, občasný kašeľ, konzultoval som to s mojou lekárkou, [...]

Očkovaní a nakazení – je to vôbec možné?

02.11.2021

(Podľa mňa to nie je možné, to bude určite nejaká hlúposť, prosím, preskúmajte to a povedzte mi že sa mýlim, že sa mi to iba sníva). server iDnes.cz Podľa štatistík MZ ČR, za október spadol počet neočkovaných seniorov, ktorí sa novo dostávajú na jednotky intenzívnej starostlivosti (JIS), pod 50 percent. Dlhodobo je tiež dvakrát viac úplne očkovaných ako [...]

„. . . tri razy ma zaprieš. “ (Takmer), neuveriteľný príbeh.

27.06.2021

Včera sme sa so Zuzkou trochu túlali… Keď sme prechádzali cez Hronský Beňadik, niečo nás ťahalo pozrieť si katedrálu a kláštor, ktorého korene siahajú pred 11. storočie a ktorý pri Tureckej expanzii bol významnou pevnosťou, strážiacou Slovenskú bránu pred postupom Turkov k banským mestám – Štiavnici, Kremnici, Banskej Bystrici a i. V r. 1599, Turci, ale [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

Domino Svetík

Sú tmavé miesta, do ktorých je treba priniesť svetlo.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 148
Celková čítanosť: 1423001x
Priemerná čítanosť článkov: 9615x

Autor blogu