Založ si blog

9/11. Terorizmus na vzostupe.

„Opakujeme naši výzvu k muslimům v Evropě, nevěřícímu Západu, zaútočte na křížáky ve svých domovských zemích, a všude tam, kde je najdete. Jsme jejich nepřátelé před Bohem, a vyzýváme každého muslima, který může prolít kapku krve křižáka, udělejte to bombou, kulkou, nožem, autem, kamenem, kopnutím nebo ranou!!“

Hovorca IS Abu Mohammed Al – Zahnani

„ISIS má nyní více než 4000 bojovníků připraveno k boji v celé Evropské unii. Naši agenti využili výhody velkorysosti západních národů vůči uprchlíkům. Bojovníci ISIS pomocí místních pašeráků splynuli s ostatními uprchlíky a v několika vlnách se dostali do Evropy jak na lodích ze severní Afriky, tak po pevnině přes Maďarsko a Rakousko do Německa, Belgie a Švédska.“

Bojovník IS.

           Svet už nie je taký, ako pred 11. septembrom 2001.

V tomto výročnom reporte sa nebudem venovať udalostiam, ktoré sa stali v ten deň. Veľmi dobré zhrnutie faktov a množstvo investigatívnych detailov ponúka tento Film. Odporúčam si ho večer pozrieť, pretože únos štyroch lietadiel v ten deň, nebol vyšetrovaný kriminalistickými tímami, ale ,,komisionálne“, pričom záverečná správa tým jasne utrpela. 2. časť filmu TU.

Chcem upriamiť Vašu pozornosť na svet po 11/9, pretože po tomto dátume začala tzv. ,,Americká vojna proti terorizmu„, ku ktorej sa pripojili ochotné, tzv. ,,Západné demokracie“.

Aby sme nezabudli na výrok Z. Brzezinského vo Washington post, v r. 2006:

,,Tri slová, ktoré zničili demokraciu v USA:,,Boj proti terorizmu.“

           Operácie ,, Trvalá (Afgánska) sloboda“ a ,,Iracká sloboda“.

7. októbra 2001 sa začala operácia ,,Afgánska (Trvalá) sloboda“ a 20. marca 2003, operácia ,,Iracký mier“.

Perličkou je, že USA zákonom 13315 z 28.8.2003 zablokovali iracké účty v zahraničných bankách a tak si vlastne dobytie, rozbitie a okupáciu krajiny, čiastočne zaplatili Iračania – zo svojho…

No a po dobytí Líbye, z Líbyjských účtov v zahraničných bankách zmizlo okolo 150 miliárd USD. OSN začalo formálne vyšetrovanie, ktoré (aké prekvapenie), skončilo neúspechom.

USA a armády väčšiny členských krajín NATO dobyli a obsadili ako AFG, tak aj Irak. Dalo by sa očakávať, že vojna proti teroristickým organizáciám, ktorých operačné možnosti presahovali ich domovské regióny, bude sláviť úspech. V tých rokoch existovala Al Kaidá, o existencii Islamského štátu však nemohlo byť ani reči.

Táto dnes najväčšia hrozba pre západ, teda vznikla počas okupácie Iraku a nedávno uniknuté diplomatické depeše USA prezrádzajú, že vznik IS USA podporovali, kvôli svojmu novému cieľu. Po tom, čo USA a NATO rozbili Líbyu, rozhodli sa, že ďalším cieľom bude Sýria. A IS (a Muslimské bratstvo), podľa zistení Judicial Watch, mali hrať dôležitú rolu pri destabilizácii a ovládnutí Sýrie.

Tajomstvo spočíva v tom, že aby ste dobyli nejakú krajinu, nestačí ju rozbombardovať. Potom tam musia vstúpiť pešie vojská a fyzicky ovládnuť centrá a prevziať moc.

Otázka znie: Mohli by pešiaci Islamského štátu nahradiť pozemnú armádu agresora, ktorý má v úmysle prevziať kontrolu nad Sýriou?

Samozrejme, môže k tomu dobre poslúžiť akákoľvek sila. Potom ju víťazi môžu nazvať hoci aj Sýrska oslobodzovacia armáda.

Príkladov je plno. Kosovo – UĆK a Hasim Taći. Mimochodom, najviac azylantov z posledných mesiacov v Nemecku, pochádza z Kosova. V Kosove sa už 15 rokov nebojuje…

A Líbya? Kam sa vlastne stratili tí vlasteneckí ,,Líbyjskí“ bojovníci, ktorí chceli po zvrhnutí režimu vytvoriť z Líbye raj na zemi?

Nebude odpoveďou to, že žiadni neexistovali a ,,vlastenci“ z Líbye sa iba presunuli do Sýrie?

Ale to by znamenalo, že tu existuje sila, ktorá si raz dá nálepku Líbyjská, raz Sýrska oslobodzovacia armáda? Sila, ktorá pod vedením Usámu bin Ládina ,,pomáhala“ už pri ,,oslobodzovaní“ Bosny v Juhoslovanskom konflikte, aj pri ,,oslobodzovaní“ Kosova, dokonca jej jednotky (aké kacírske obvinenie), operujú aj na Ukrajine?

Sýria je síce ,,dedičná“ monarchia, ale ak sa pozrieme okolo seba, zistíme, že to je aj Dánsko, Veľká Británia, Švédsko, Nórsko, Saudská Arábia, Španielsko, Belgicko, Holansko, Severná Kórea a ďalšie.

Ak sa pozrieme na nedávnu minulosť USA, tak po Bushovi nastúpil Clinton. Po Clintonovi Bush. Po Obamovi kandiduje opäť H. Clinton (ktorá už bola min. zahraničia), a opäť J. Bush (ktorý bol guvernérom Floridy). (Niel Bush, ich brat, šéfuje dobrovoľníckej organizácii Points of Lights. Spolupracujú vraj so 76 tisíc! NGO, 2500 firmami a majú vraj 4 milióny dobrovoľníkov pripravených do akcie… Ak si pozriete kto ju financuje, môžete im iba tíško závidieť. A ten názov: Body svetla. Iste viete, kto sú ,,nositelia svetla“). Niektoré z financujúcich firiem: Bank of America, J. P. Morgan, Citi, IBM, UPS, T Mobile, Disney, Hilton, Lockheed Martin, Microsoft, LÓreal, Pfizer, Pepsi Co, Coca Cola a mnohí ďalší…

Pobočky sú v 30 krajinách sveta a aj vy sa môžete stať dobrovoľníkmi u ,,Svetelných bodov“.

Zakladateľom Svetelných bodov bol – prezident G.H.W. Bush starší. V zakladajúcej reči povedal:,,Môžeme nájsť zmysel a odmenu v službe vyššiemu účelu než sme my sami, žiariacemu účelu, osvietenie ( the illumination) z tisícov svetelných bodov. “ Iste si pamätáte, že prezident G. Bush starší, oznámil aj prácu na NWO.

Otázka: Je v schopnostiach takejto sily zorganizovať a riadiť exodus imigrantov z krajín blízkeho východu a severnej Afriky do Európy?

Info – Direct:

Zdroj z tajné služby: „Existují zjištění, že organizace z USA vytvořily a spolufinancovaly model a pokrývají velkou část nákladů na pašování. Ne každý uprchlík ze severní Afriky má 11,000 euro v hotovosti. Ptá se někdo, odkud se ty peníze berou?“

A pokračuje:„Stojí za tím stejní ničitelé, kteří před rokem uvrhli do chaosu Ukrajinu.“

Pozrite si video, na ktorom jeden zo zakladateľov AL – Kaidy, šejk Nabil Naiem odhaľuje pozadie činnosti Al – Kaidy, ako aj vzniku IS.

Poďme teda k veci. Aké sú výsledky ,,Vojny proti terorizmu“, po 14 – ročnom boji USA, NATO a koalície ďalších štátov s touto celosvetovou hrozbou?

Export demokracie a export terorizmu.

Sergej Lavrov:

,,Analýzy pozícií IS a analýzy leteckých útokov doterajšej koalície ma vedú k vyhláseniu:,,Myslím, že neklamem, ak poviem, že naši kolegovia z koalície majú informácie o presných pozíciách IS a napriek tomu veliteľ koalície nedal pokyn k útoku…“

Svet v roku 2013: Takmer 10 tisíc teroristických útokov. 17 958 mŕtvych.

Podľa inštitútu pre ekonómiu a mier (IEP), vo svete z celkového počtu 17 958 mŕtvych, bolo 14 722 (82 %) obetí teroristických činov, zavraždených v týchto piatich (islamských), krajinách (v zátvorke r. 2012) :

Krajina                 Počet útokov              Mŕtvych            Zranených

1. Irak                 2492  (1268)           6362 (2406)     14947 (6662)

2. Afganistan      1148  (1042)           3111 (2757)       3121 (3737)

3. Pakistan          1933  (1413)           2349  (1826)      5035 (3675)

4. Nigeria              303   (561)            1826  (1404)        457 (981)

5. Syria                 217  (136)             1078  (629)        1776 (1784)

Tento inštitút vydáva ,,Mapu terorizmu“. Ak si ju otvoríte, nájdete Terrorism index a prechádzate si šípkou po jednotlivých krajinách, okamžite sa vám zobrazujú výsledky tej – ktorej krajiny.

Zaujímavosťou je, že prvé dve krajiny  v tomto smutnom rebríčku sú pod okupačnou správou a nie je v nich ani mier, ani sloboda, demokracia už vôbec nie a terorizmus, s ktorým tam USA išli pôvodne bojovať, je jedným z ich najdôležtejších ,,vývozných artiklov“.

Za rok 2014 IEP nesfinalizoval takýto prehľad, myslím si, že vývoz terorizmu (aj do európskych krajín), bude úmerne stúpať spolu s tým, ako sa v týchto štátoch budú infiltrovať bojovníci, ktorí prichádzajú spolu so žiadateľmi o azyl.

V európskych krajinách sa proti masovej migrácii zdvíha vlna odporu, ktorá vyplýva z neistoty a obáv, ako aj z reakcií na konflikty vyvolávané novopríchodzími.

To vedie k nárastu radikalizácie a s tým rastie aj vlna útokov (napríklad na ubytovne imigrantov v Nemecku).

Sú obavy európanov namieste?

Ak sa budeme držať oficiálnej správy komisie pre vyšetrovanie 11/9, tak útoky na WTC naplánovala a zorganizovala Al – Kaidá, ktorá vycvičila a vyslala 19 radikálnych muslimov, ktorí útoky vykonali. 15 z nich, podľa komisie, pochádzalo zo Saudskej Arábie.

Dnes, po 14. rokoch, existuje Al- Kaidá, Al – Nusrá, Boko Haram, Islamský štát, Korasam a ďalšie.

Mimochodom – Islamský štát. Onedlho uplynie rok od vyhlásenia vojny proti nemu prezidentom Obamom. Za ten čas USA a spojenci podnikli vyše 6700 náletov a minuli viac, ako 4 miliardy dolárov. Nie je vidieť, že by to IS nejako ublížilo

V r. 2013, ani v r. 2014, na Slovensku nedošlo k teroristickým útokom. Dúfajme, že to tak navždy zostane.

S úctou

Domino Svetík

P.S.:

*Môj vlaňajší článok: ,,Ako padajú výškové budovy„, bol upozornením na prácu Ing. Ivana Němca z ČVUT a prečítalo si ho 30 tisíc čitateľov.

P.S.:

„Samotné slovo „utajení “ je ve svobodné a otevřené společnosti nepříjemné; a my, jako občané, se z podstaty i historicky stavíme proti tajným spolkům, tajným přísahám a tajným jednáním“. Ačkoli přímo nejmenoval finanční sektor, bylo zřejmé, že o něm mluví. „Na celém světě čelíme jednolitému a bezohlednému spiknutí, které je založeno na zlých úmyslech rozšiřovat sféru svého zájmu. Je to systém, který investoval výrazné materiální a lidské zdroje k vytvoření vysoce efektivního stroje, který se skládá z armádních, diplomatických, zpravodajských, ekonomických, vědeckých a politických operací těsně provázaných. Jejich operace jsou utajované, nejsou zveřejňované. Jejich chyby jsou pohřbené, není na ně upozorňováno. Jejich odpůrci umlčeni, není jim dán prostor. Žádné výdaje nejsou dotazovány, žádné tajemství není zodpovězeno. Samotné slovo tajemství je zapovězeno.“  J.F. Kennedy

P.S.:  Na záver trocha mystiky:                                                                                              Slávny film Matrix bol natočený v r. 1999.

A viete, aký dátum platnosti bol vytlačený na preukaze NEA, ktorého hral K. Reaves?

A úplne na záver fakty z Wikipedie:

Útoky z 11. září 2001 byly sérií koordinovaných teroristických útoků, které se uskutečnily 11. září 2001 ve Spojených státech amerických. Podle oficiálního vyšetřování 19 mužů spojených s militantní islámskou organizací al-Kájda uneslo 4 letadla letící na komerčních linkách společnosti American Airlines a United Airlines. Dvě z nich (American Airlines č. 11United Airlines č. 175) narazila do věží Světového obchodního centra v New Yorku, zabila všechny na palubě a další lidi uvnitř budov. Obě zasažené budovy se do dvou hodin zhroutily, zničily blízké budovy a další poškodily. Třetí letadlo (American Airlines č. 77) narazilo do Pentagonu, sídla Ministerstva obrany USA v hlavním městě USA, Washingtonu, D.C. Čtvrté letadlo (United Airlines č. 93) se zřítilo v neobývané oblasti v Pensylvánii po souboji mezi teroristy a pasažéry o ovládnutí letadla. Letadlo letělo na Washington, D.C. a spekuluje se, že mělo za cíl zasáhnout Bílý dům a nebo americký Kapitol.

V reakci na útoky vyhlásily Spojené státy Válku s terorismem, provedly invazi do Afghánistánu a svrhly hnutí Taliban, které poskytovalo zázemí teroristům z al-Kájdy. Na domácí půdě pak schválily USA PATRIOT Act. Mnoho dalších zemí také posílilo anti-teroristickou legislativu a pravomoci svých bezpečnostních složek. (Zdroj: Wikipedia)

Správa z mojej pandémie

06.02.2022

Presne pred rokom som mal Covid. 4 dni potenia, bez teploty, pocity, ako pri chrípke, resp. zápale priedušiek, bolesť svalov, slabosť, nepamätám si, že by som kašľal. Mám k tomu rešpekt. Presne po roku som prekonal Omicron. 5 dní prechladnutý, kýchanie, bez teploty, jedna, dve noci potenie, sople, šteklenie na prieduškách, občasný kašeľ, konzultoval som to s mojou lekárkou, [...]

Očkovaní a nakazení – je to vôbec možné?

02.11.2021

(Podľa mňa to nie je možné, to bude určite nejaká hlúposť, prosím, preskúmajte to a povedzte mi že sa mýlim, že sa mi to iba sníva). server iDnes.cz Podľa štatistík MZ ČR, za október spadol počet neočkovaných seniorov, ktorí sa novo dostávajú na jednotky intenzívnej starostlivosti (JIS), pod 50 percent. Dlhodobo je tiež dvakrát viac úplne očkovaných ako [...]

„. . . tri razy ma zaprieš. “ (Takmer), neuveriteľný príbeh.

27.06.2021

Včera sme sa so Zuzkou trochu túlali… Keď sme prechádzali cez Hronský Beňadik, niečo nás ťahalo pozrieť si katedrálu a kláštor, ktorého korene siahajú pred 11. storočie a ktorý pri Tureckej expanzii bol významnou pevnosťou, strážiacou Slovenskú bránu pred postupom Turkov k banským mestám – Štiavnici, Kremnici, Banskej Bystrici a i. V r. 1599, Turci, ale [...]

Josep Borrell

EÚ pracuje na rozšírení sankcií voči Iránu po jeho útoku na Izrael

16.04.2024 21:21

Návrh verejne podporilo Nemecko, Francúzsko a niekoľko ďalších členov EÚ. Súhlas s ním vyslovil aj šéf zahraničnej politiky EÚ Borrell.

NR SR, protest

Pred parlamentom sa zišli stovky ľudí. Protestovali proti zásahom do kultúry i životného prostredia

16.04.2024 19:48

Poukázali na to, že vláda má vynakladať maximum úsilia, aby sa kľúčové piliere demokracie mohli rozvíjať slobodne, participatívne a udržateľne.

Izraelskí vojaci / IZ Armáda / Pásmo Gazy / Tank /

Izraelská armáda tvrdí, že zabila veliteľa Hizballáhu

16.04.2024 19:19

Tá uviedla, že jedno z jej lietadiel „zasiahlo a zlikvidovalo“ veliteľa Hizballáhu v oblasti Ain Ebel v Libanone.

munícia, 155

Slovensko sa zbierkou pripojilo k iniciatíve českej vlády na nákup munície pre Ukrajinu

16.04.2024 18:40

Do zbierky sa zapojilo už viac ako dvadsať krajín. Ako pripomenulo občianske združenie Mier Ukrajine, slovenská vláda sa pridať odmietla.

Domino Svetík

Sú tmavé miesta, do ktorých je treba priniesť svetlo.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 148
Celková čítanosť: 1424835x
Priemerná čítanosť článkov: 9627x

Autor blogu