Založ si blog

EU: mafia nadnárodných korporácií.

 

 

        Patologická genialita ideológie ,,vládcov sveta“.

 

Orgány, štruktúra  a filozofia EU boli nielen kreované nacistickými ideológmi Tretej ríše, vedenými právnikom W. Hallsteinom, ktorý sa naozaj stal prvým predsedom Európskej komisie, boli nimi realizované – vitajte v EU, priatelia.

 

        Rímska zmluva, EHS a dnešná menová únia.

 

Financovanie týchto štruktúr siaha k akcionárom IG Farben, svojho času  najväčšej chemickej firme sveta, ktorá sa po porážke nacizmu rozdelila a skryla do množstva svojich dcérskych firiem, napr.:Basf, Hoechst, Bayer a p.

Akcionárske štruktúry zakladateľov EU siahajú k nadáciám financovaným Rockeffelerovským klanom.

Filozofia EU sa naozaj zakladala v nacistickom Nemecku. Povojnoví predstavitelia štátov Európy o týchto silách vedeli a napríklad Charles de Gaulle, zakladateľ Francúzskej republiky po 2. sv. vojne, bol presvedčený, že za nimi stoja mafiánske zoskupenia, ktoré sú nepriateľské voči Francúzsku.

Charles de Gaulle, 15. júna 1965 o štruktúrach vtedajšej EHS a o jej predstaviteľoch:

 „Hallstein vymyslel obřad s pověřovacími listinami pro představitele států v Bruseli. Sám se považuje za prezidenta nadnárodní vlády. Dokonce ani svoji agendu okopírovat federální strukturu západního Německa na evropské úrovni neskrývá. Z komise by se stala federální vláda. Evropský parlament by byl ekvivalentem Bundestagu. Rada ministrů by se stala Bundesratem, stručně senátem! To je směšné. Ale neobelhávejme se: součástí je institucionální posun, který skončí převzetím, pokud to nezarazíme. A jen my máme moc to udělat. … Co se týká Komise, ta ho nedostane do nebe. Dostane se mi satisfakce. Hallstein, Marjolin a Mansholt (Holanďan, evropský komisař pro zemědělství), ti jsou vyřízení. Já jejich mandáty neobnovím.

Charles de Gaulle, 1. júla 1965 o EU komisii:

„Pokud jde o tuto Komisi, zaslouží si zmizet. Nechci již žádné další Hallsteiny. Nechci žádné další Marjoliny. Nechci již žádné další Mansholty. Nechci s nimi mít nic společného. … Je nezbytné se jich všech zbavit. V každém případě již nechci, aby francouzská vláda musela s těmito týpky dělat obchody. Jsou nadobro vyřízení. … Problémem je tato mafie nadnárodních subjektů, ať již komisařů, poslanců nebo byrokratů. Ti všichni jsou nepřátelé. Byli tam dosazeni našimi nepřáteli. Socialističtí kámoši, s pár MRP rukojmími, přátelé Felixe Gaillarda (radikála, premiéra v letech 1957-1958) a Maurice Faure (stálého ministra a zarytého eurohujera). Ti věnovali svůj život snaze vytvořit stát duchem Francii nepřátelský.“

 

     A ako sa tieto predsavzatia podarili Francúzskemu prezidentovi splniť?

 

Ak sa pozrieme na súčasnosť, uvedomíme si, že plánovači jednotnej Európy, kvôli svojim plánom vyvolali 2. svetovú vojnu, ale aj napriek drvivej porážke je z Nemecka  motor Európskeho priemyslu a na túto pozíciu sa prepracovalo obdivuhodne rýchlo, ak si uvedomíme, čomu všetkému, ako porazená krajina muselo čeliť…

Ak sa pozrieme na zarputilosť s akou USA a EU pretláčajú svoju imperialistickú agendu už na Ukrajine, vidíme, že de Gaulle je ten, čo prehral.  A spolu s ním?

 

 

                 Máte pocit, že vyhrávate Vy?

 

Ak ste príjemcovia grantov z mimovládnych organizácií a pretláčate na Slovensku ich ciele, ich filozofiu, ak ste v štruktúrach financovaných USAID, OSF, alebo inými NGO, ak svoje výplaty dostávate vďaka práci na ich agende, ak sa voláte napr. Vondra, Mesežnikov, Schwarzenberg, Dzurinda, Šebej, Samson, Telička, Kalousek a i., ak ste novinármi v nimi riadených médiách, tak ste víťazom v tejto chvíli Vy.

Ak ste politici a do parlamentu predkladáte zákony, ktoré Vám pripravujú mimovládne organizácie, alebo (že, pán Lajčák), US veľvyslanectvo, tiež ste v tejto chvíli víťazi.

(Vy ostatní si pozrite toto video).

Ak chcete vedieť, ako to naozaj celé funguje, pozrite si video o komentovanom Zákone o odvrátení Ruskej agresie, ktorý sa čítal v US Kongrese. Myslím, si, že Vám to veľa vecí objasní a bude Vám behať mráz po chrbte. Prezident Obama má napr. k dispozícii 100 mil. USD na zbrane pre Porošenkovu vládu. Nech Rusi zabíjajú Rusov. A vlády ,,suverénnych“ krajín EU, im budú všemožne pomáhať.

 

         Dnes je Ukrajina ovládnutá Vašimi štruktúrami, pripravená ísť do vojny proti Rusku a s ňou aj ,,naša“ vláda, ,,naše“ médiá, ,,naša“ EU, ,,naše“ NATO a ,,naše USA“.

Delenie koristi sa už začalo:Integračná dohoda s EU prináša zbližovanie zákonov, prevody majetky a pôdy do rúk korporácií a – reštitúcie. 

 

          Politici, analitici, novinári, agenti…

…namiesto toho, aby ste sa pokúsili zastaviť zločinca Porošenka, aby ste odsúdili genocídu, vraždy a etnické čistky, vojnové zločiny a zločiny proti ľudskosti, robíte všetko preto, aby ste posvätili jeho skutky a pred verejnosťou ich skryli. Stali ste sa spolupáchateľmi….

Namiesto toho, chcete zbrojiť a tiahnuť na Rusko. Načisto ste sa zbláznili?

Ukazujete nepriateľa inde, ako v skutočnosti je.

Hovoriť o mieri a 100 rokov robiť vojny tak, že Vám to verejnosť ešte ,,žerie“, je dôkaz Vašej geniálnosti a geniálnosti, zarputilosti, manipulatívnosti, ambícií a bohatstva ľudí, ktorých zamestnancami ste sa stali. Takú genialitu, genialitu ľudí so sklonmi k zločinu, ja osobne považujem za patologickú.

Vaša genialita je genialitou slávneho doktora Moriartyho – génia zločinu.

With respect

Domino Svetík

Zdroje.

[1] « Euro-federalists financed by US spy chiefs », by Ambrose Evans-Pritchard, Daily Telegraph, 19 September 2000.

[2] « Histoire secrète de l’Union européenne », par Thierry Meyssan, Réseau Voltaire, 28 juin 2004.

[3] « Développements dans le marché commun », Réseau Voltaire, 11 juin 1965.

[4] “Raymond Aron, the Atlantist prosecutor.”, by Denis Boneau, Voltaire Network, 21 October 2004.

[5] « Comment le Conseil des relations étrangères détermine la diplomatie US », Réseau Voltaire, 25 juin 2004.

[6] « Shell, un pétrolier apatride », par Arthur Lepic, Réseau Voltaire, 18 mars 2004.

[7] The reader will find a facsimile of the original memorandum: “Developments in the Common Market”, Voltaire Network, 11 June 1965.

 

Správa z mojej pandémie

06.02.2022

Presne pred rokom som mal Covid. 4 dni potenia, bez teploty, pocity, ako pri chrípke, resp. zápale priedušiek, bolesť svalov, slabosť, nepamätám si, že by som kašľal. Mám k tomu rešpekt. Presne po roku som prekonal Omicron. 5 dní prechladnutý, kýchanie, bez teploty, jedna, dve noci potenie, sople, šteklenie na prieduškách, občasný kašeľ, konzultoval som to s mojou lekárkou, [...]

Očkovaní a nakazení – je to vôbec možné?

02.11.2021

(Podľa mňa to nie je možné, to bude určite nejaká hlúposť, prosím, preskúmajte to a povedzte mi že sa mýlim, že sa mi to iba sníva). server iDnes.cz Podľa štatistík MZ ČR, za október spadol počet neočkovaných seniorov, ktorí sa novo dostávajú na jednotky intenzívnej starostlivosti (JIS), pod 50 percent. Dlhodobo je tiež dvakrát viac úplne očkovaných ako [...]

„. . . tri razy ma zaprieš. “ (Takmer), neuveriteľný príbeh.

27.06.2021

Včera sme sa so Zuzkou trochu túlali… Keď sme prechádzali cez Hronský Beňadik, niečo nás ťahalo pozrieť si katedrálu a kláštor, ktorého korene siahajú pred 11. storočie a ktorý pri Tureckej expanzii bol významnou pevnosťou, strážiacou Slovenskú bránu pred postupom Turkov k banským mestám – Štiavnici, Kremnici, Banskej Bystrici a i. V r. 1599, Turci, ale [...]

hlasovací preukaz

Hlasovací preukaz na prvé kolo volieb sa dá osobne vybaviť do piatka

19.03.2024 10:30

Vybaviť preukaz môže za voliča aj ním splnomocnená osoba.

Vladimir Putin, Moskva, Rusko

Útok na Volkova bol mrazivo účinný. Dokazuje návrat ruskej špionáže do studenej vojny

19.03.2024 10:25

Rusi do každej vojny vstúpili v zlom stave, potom ale postupne, vďaka vysokému počtu ľudí a nulovému rešpektu k ich strate, sa dostali do formy.

Jaroslav Haščák

V kauze Gorila opäť obvinili Haščáka a ďalšie osoby

19.03.2024 09:36, aktualizované: 09:57

Ide o trestné činy založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny či korupčné trestné činy.

Kurimany, zrútený most

Nemeckú statičku Sabine H. uznal súd za nevinnú v kauze spadnutého mosta na Spiši

19.03.2024 09:24

Tragédia si v novembri 2011 vyžiadala štyri ľudské obete a ďalších zranených.

Domino Svetík

Sú tmavé miesta, do ktorých je treba priniesť svetlo.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 148
Celková čítanosť: 1421522x
Priemerná čítanosť článkov: 9605x

Autor blogu