Založ si blog

Premiér Fico, pravda je štátnym záujmom Slovenska.

Na Ukrajine prebieha občianska vojna. Je to zároveň nesmierny geopolitický problém, ktorý prerástol v otvorený medzinárodný konflikt. Občania SR sú veľmi jednostranne informovaní a netušia, že situácia sa môže v najbližších hodinách zmeniť na vojenskú konfrontáciu. Pod tlakom hrozby Ruských vojsk na hraniciach, dokonca Kyjev začal sťahovať ozbrojené jednotky, ktoré začali operáciu proti tzv. separatistom a teroristom. TU.

 

V komentovaní a prístupe k udalostiam na Ukrajine, premiér SR, Robert Fico, ,,drží basu“ s tými, ktorí prznia pravdu.

 

Vďaka postupnému vývoju udalostí na Ukrajine, od Novembra 2013, až do dnešných dní, má možnosť každý vnímavý človek vidieť odkryté vrstvy svetovej moci, ktorá sa ako chobotnica rozprestiera doslova po celom svete a ktorej sú podriadené a spolupracujú s ňou politici, štáty, médiá.                                                                                                                                                                                              Ku krachujúcej Ukrajine, v ktorej prebieha občianska vojna, ktorej reálne hrozí hladomor, chaos, rozdelenie, a  ktorej vláda nemá autoritu, prostriedky, ani moc niečo zmeniť k lepšiemu, sa všetci Západní politici a politológovia, pritom vyjadrujú tak, akoby sa všetky jej problémy začali iba nepodpísaním Asociačnej dohody s EU, v Novembri 2013, respektíve pripojením Krymu k Rusku. To je zjednodušený, naivný, priam až ,,komiksový“ pohľad. Nezabudnime, že pred 15. rokmi bol v USA zatknutý bývalý Ukrajinský premiér Pavel Lazarenko, ktorý si tam doteraz odpykáva trest za pranie špinavých peňazí. Na účtoch mu vtedy zmrazili viac, ako 1 miliardu USD. A  Juščenko,  Timošenková, či Janukovič, zďaleka neboli takí ,,skromní“, ako spomínaný Lazarenko…

Prehliada sa napr. návšteva šéfa CIA. Okrem ,,poradenskej činnosti“ k bezpečnostnej situácii a rozdeleniu úloh pre Ukrajinskú kanceláriu CIA, ide o lokalizáciu aktív Ukrajinských subjektov v zahraničných bankách. Títo majú ,,vonku“, asi 150 miliárd USD, z čoho je cca 70 % likvidná hotovosť, ktorá sa dá rôznymi formami ,,presmerovať“ do dosahu pôsobnosti BNU, ,,zdaniť“ a časť použiť na zníženie Ukrajinských záväzkov. To je samozrejme fikcia, z údajných 150 miliárd USD z Kaddáfího účtov, Lýbia neuvidí ani cent. Je to totiž dlh, voči Washingtonu, za mierové operácie, vedúce k dnešnej ,,slobodnej“ Lýbii…

 

                          Fakty nepustia.

 

 Aktuálni vládcovia na Ukrajine sa dostali k moci nelegálne, za pomoci masívneho zasahovania zo strany špičiek USA a EU, a túto moc si ,,potvrdili“ nelegálnym a sfalšovaným hlasovaním v parlamente.

Tento fakt vždy bude ,,na stole“, nezmizne a neprekričí ho žiadna moc – ani médiá, ani sila.

 

Tí, ktorí Janukovičovi zakazovali použiť silu proti vlastným občanom, teraz Jacenjukovi schvaľujú použitie sily, proti vlastným občanom. (V Slaviansku mŕtvi a ranení), TU.

Vláda v Kyjeve, ktorá sa dostala k moci ozbrojeným prevratom, udelila amnestiu na všetky trestné činy, ktoré spáchali protestujúci na Majdane. Dnes však za také isté akcie, ktoré prebiehajú v mnohých Ukrajinských mestách, označuje ich aktérov za teroristov.

A naši politici, analytici a médiá, tvrdia to isté.

 

Akokoľvek budeme pravdu prekrúcať, zahmlievať, zatajovať ju, zapchávať jej ústa, pravda zostane pravdou.

Práve teraz politici najviac odkrývajú svoje charaktery, pretože dnes, keď svetová verejnosť objektívne vidí postup udalostí, vidí realitu a vidí aj virtuálnu realitu, presnejšie lož, ktorú nám denne predkladajú médiá a politici.

 

       Pravda je našim štátnym záujmom, pán premiér. Pravda je ,,vyšší princíp“.

 

Predseda vlády SR, Robert Fico, vie veľmi dobre, ako sa veci majú. Áno SR je teraz v pozícii vazalského štátu tandemu USA a EU. Premiér môže hovoriť, koľko chce o ,,hre mocností“ a záujmoch SR. Nič mu však nebráni povedať pravdu.

Môže povedať:,,Na Ukrajine je nelegálna vláda, naši partneri Z USA, EU a NATO ju legalizujú a NÚTIA NÁS urobiť to isté. Keďže sme v jednom mocensko – hospodárskom bloku, Slovensko sa musí – súc zmluvne viazané – podriadiť a robiť politiku v zhode s väčšinou.

Nič však nebráni mne, ako slobodnému človeku, premiérovi suverénneho štátu, hovoriť pravdu.“

Áno, takéto slová by viedli k obrovskému tlaku zo strany ,,spojencov“. Okamžite by sa zburcovala ,,Légia“, NGO by vyhnali svojich platených analytikov a novinárov, aby zaútočili, aby donútili Fica rezignovať. Majú pripravenú ,,kádrovú rezervu“. Je ňou pán Lajčák.

Pán premiér, nehrajte to na to, že ide o záujmy Slovenska. Ide iba o Váš prospech. 

Teraz je najlepší čas, aj pre Vašu kariéru, hovoriť pravdu.

Nakoniec, počas svojej prvej vlády, Robert Fico už jednu odvážnu hlášku mal:,,Američania si dvojičky zvalili sami.“

Z. Brzezinski: Je krutou pravdou, že prevažná časť Západnej a Strednej  Európy sa stala protektorátom USA, kde spojenci pripomínajú skôr stredovekých vazalov a poddaných!

 

                   Pravdu hovoria iba penzionovaní politici. Nie je to divné?

 

Pravdu hovorí napríklad bývalý český prezident, Václav Klaus. Video TU.

Pravdu hovorí bývalý námestník US ministra financií, P.C. Roberts,  VideoTU rozhovor TU.

Pravdu hovorí  bývalý kandidát na US prezidenta, Ron Paul, TU.

Pravdu nemajú problém písať blogeri, TU.

Pravdu hovorí bývalý špičkový Nemecký politik, W. Wimmer, TU.

Ale pravdu hovorí, aj Marine Le Pen, v rozhovore: ,,Ak ma zvolia, vyvediem Francúzsko z NATO“.

Nie je divné, že aktívni politici zavádzajú, mlčia a klamú a ešte to zdôvodňujú ,,štátnym záujmom“?

Pravda je naším štátnym záujmom, pán premiér.

Konflikt Amerického torpédoborca, s Ruskou stíhačkou TU.

With respect

Domino Svetík.

Správa z mojej pandémie

06.02.2022

Presne pred rokom som mal Covid. 4 dni potenia, bez teploty, pocity, ako pri chrípke, resp. zápale priedušiek, bolesť svalov, slabosť, nepamätám si, že by som kašľal. Mám k tomu rešpekt. Presne po roku som prekonal Omicron. 5 dní prechladnutý, kýchanie, bez teploty, jedna, dve noci potenie, sople, šteklenie na prieduškách, občasný kašeľ, konzultoval som to s mojou lekárkou, [...]

Očkovaní a nakazení – je to vôbec možné?

02.11.2021

(Podľa mňa to nie je možné, to bude určite nejaká hlúposť, prosím, preskúmajte to a povedzte mi že sa mýlim, že sa mi to iba sníva). server iDnes.cz Podľa štatistík MZ ČR, za október spadol počet neočkovaných seniorov, ktorí sa novo dostávajú na jednotky intenzívnej starostlivosti (JIS), pod 50 percent. Dlhodobo je tiež dvakrát viac úplne očkovaných ako [...]

„. . . tri razy ma zaprieš. “ (Takmer), neuveriteľný príbeh.

27.06.2021

Včera sme sa so Zuzkou trochu túlali… Keď sme prechádzali cez Hronský Beňadik, niečo nás ťahalo pozrieť si katedrálu a kláštor, ktorého korene siahajú pred 11. storočie a ktorý pri Tureckej expanzii bol významnou pevnosťou, strážiacou Slovenskú bránu pred postupom Turkov k banským mestám – Štiavnici, Kremnici, Banskej Bystrici a i. V r. 1599, Turci, ale [...]

Štefan Harabin

Harabin vyzval ľudí, aby išli voliť. Svoj hlas dá Pellegrinimu

28.03.2024 09:00

Podľa Harabina sa Pellegrini prihlásil k častiam programu, ktorý presadzoval v prvom kole.

Vladimir Putin

Rusko nezaútočí na Pobaltie, Poľsko či Česko, je to úplný nezmysel, ide len o strašenie ľudí, tvrdí Putin

28.03.2024 08:00, aktualizované: 08:28

"Voči týmto štátom nemáme žiadne agresívne úmysly," povedal ruský prezident.

Joe Lieberman

Zomrel Joe Lieberman, bývalý demokratický senátor a kandidát na viceprezidenta

28.03.2024 07:42

Vo veku 82 rokov zomrel dlhoročný americký senátor a vplyvná, hoci kontroverzná osoba v rámci Demokratickej strany.

Škola / Školstvo / Žiak /

Školákom sa začali veľkonočné prázdniny, do lavíc sa vrátia o týždeň

28.03.2024 07:30

Veľkonočné prázdniny sú pre školákov posledným dlhším voľnom pred koncom školského roka.

Domino Svetík

Sú tmavé miesta, do ktorých je treba priniesť svetlo.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 148
Celková čítanosť: 1422944x
Priemerná čítanosť článkov: 9614x

Autor blogu