Založ si blog

Ak Rusko nechce skončiť tak, ako Ukrajina, musí budovať vlastné impérium.

Najskôr si otvorene povedzme, že:                                                                                                                                                                                                                   Demokracia (vláda ľudu) je prázdny pojem na ohlupovanie más. Vláda ľudu, neexistuje nikde vo svete.

Ani v Rusku, ani v Amerike.

Ak by filozofi a politológovia  boli skutočne dôslední, existoval by tzv. demokratický štandard, ktorý by mal stupne trebárs od 1 – 10.

 Ak by sa sporili o to, či je viac demokracie v Rusku, alebo v USA, mohli by dôjsť k záverom, že napr. Rusko je na demokratickej stupnici na čísle 3 a USA na čísle 4. Takýto štandard by ukázal pravdivejší obraz o stave sveta, ako propagandistické kampane, na ovládnutie verejnej mienky.

        Prevrat na Ukrajine bol dlhodobo pripravovaný. Prejav Rona Paula pred US Kongresom.

 

Jedným z cieľov je to, aby Rusko nemohla vyrásť v globálnu veľmoc. Pozrite si toto 40 sekundové video!

Ukrajinu, v ktorej prebehol USA a EU sponzorovaný štátny prevrat, čaká pravdepodobne oveľa horší osud, než sa zdalo doteraz. Je možné, že nesúrodosť jednotlivých frakcií, ktoré Ukrajinu momentálne riadia, povedie k občianskej vojne a roztrhaniu územia, pričom vzniknú viaceré štátne útvary, ako zóny vplyvu väčších štátov, teda Ruska, Poľska, Rumunska, Maďarska, USA?! a ďalších.

Ukrajinský parlament a vláda, sú momentálne silové, totalitné štruktúry, v ktorých sa hlasuje TAKTO. Najnovšie Ukrajinský parlament neprijal podmienky poskytnutia úveru MMF a krajina je v stave, kedy nie je schopná plniť svoje záväzky, čo povedie k radikalizácii a vyššie spomenutému scenáru.

 

               Čo robia vo výpočte krajín, ,,zaujímajúcich“ sa o Ukrajinu, USA? 

 

USA, ako najväčšia imperiálna mocnosť sveta, iba pokračuje vo svojom Projekte pre nové Americké storočie a v Agende 21.

V skratke: Elita, ktorá ovláda USA, jednoducho postupuje podľa svojich plánov na politické, vojenské a hospodárske ovládnutie, čo najväčšieho globálneho priestoru. Na Ukrajine vidí šancu postúpiť, tak tam napochodovala.                                                                       Pre tento cieľ, sa už viac, ako jedno storočie, sústreďuje na sústavné podporovanie a vyvolávanie konfliktov po celom svete. Počnúc 1. a 2. svetovou vojnou, Kórejskou  a Vietnamskou vojnou, konfliktami v Afrike, na Blízkom východe, Studenou vojnou, rozpadom Socialistického bloku, rozpadom ZSSR, rozpadom Juhoslávie, anexiou Afganistanu a Iraku, zlikvidovaním Lýbie a Sýrie.

Teraz je na rane Rusko. A Rusko to vie.

 

                 Kde sa vzali po 60 – 70 rokoch v Európe nacionalisti, neofašisti, Benderovci, Ustašovci…?

 

Vezmime si konflikt v Juhoslávii. Všetci analytici živia mýty o nespokojnosti národností v Juhoslávii a vybíjajú sa v  diskusiách o to, kde padol prvý výstrel a obviňujú Srbsko (a nie neprávom).

Rozhodnutie o roztrhaní Juhoslávie bolo urobené mimo Juhosláviu a skôr, ako sa zorganizovali prvé referendá o vyhlásení nezávislosti Slovinska, Chorvátska, Macedónska, Bosny a Hercegoviny, ktoré boli mimochodom, z pohľadu vtedajšej ústavy Juhoslávie – protiústavné. Ak si toto uvedomíme, začneme sa viac zameriavať nie iba na to, ako vraždil  v Bosne  Srbov Orič a kontroval mu vraždami Bosenských muslimov Mladič. 

Začneme sa pýtať, prečo sa na začiatku balkánskeho konfliktu bavil prezident USA Clinton s Bosenským predákom Izetbegovičom, a ako je možné, že v Bosne pôsobili US tajné služby, Afgánski mudžahedíni a Izetbegovičovým poradcom sa stal aj Usáma bin Ládin?

 

                           Prečo ,,nacionalizmus“ nefunguje v USA rovnako, ako v Európe?

 

Nie je Vám divné, že nacionalistické vášne prepukajú 100 a viac rokov všade inde, iba nie v USA? Samozrejme, neplatí to doslova, ale USA sa skladá z 50 štátov, mnohé z nich sa zabrali silou. Ako je možné, že tam neexistuje tzv. etnická nenávisť, keď rasová tam kvitne, jedna radosť? Naopak, v Juhoamerických krajinách, v Afrike, Európe a Ázii, tam to ,,žije“…                                                                           Divné to prestane byť vo chvíli, keď si uvedomíme, v koľkých tzv. národnooslobodzovacích hnutiach, zmenách systémov, režimov, panovníkov, vlád, hraníc, štátov, majú prsty tajné služby USA, GB a NGO (non – goverment organisation – mimovládne organizácie), platené z nevysychajúceho zdroja, ktorým je: US Dolár.

 

                             Dolár, zdroj nadvlády nad svetom.

 

Moc, na pozadí vlády USA, disponuje prakticky neobmedzenými zdrojmi peňazí. Kontroluje US Dolár. 

Kým Dolár bude v rámci obchodnej výmeny akceptovať čo najviac krajín, Dolár je možné vydávať a tlačiť v neobmedzených množstvách, prakticky s veľmi nízkou možnosťou kontroly, či už zo strany US kongresu, alebo medzinárodných štruktúr. Štáty, ktoré sa pokúsili prejsť na iné meny, alebo systémy zúčtovania, veľmi tvrdo narazili. Znížiť podiel Dolára v platbách za ropu, sa pokúšal S. Hussain. Je po smrti a Irak je anektovaný USA. Kaddáfí sa pokúšal v rámci Afrických krajín zaviesť štandard zlatého Dinára. Je po smrti a Lýbia je na ceste do pekla.

Brazília, Rusko, India, China a South Africa (BRICS), plus Irán, sa niekoľko rokov pokúšajú znížiť podiel Doláru na ich obchodnom zúčtovaní…

A USA pritvrdili. 

Vyrobili revolúciu na Ukrajine a snažia sa o to isté v Rusku.

 

                                   Čo ostáva Rusku?

 

Rusko je démonizované a zvyšuje sa tlak USA, NATO a EU na jeho integritu a územnú celistvosť. Na jeho území pôsobilo viac, ako 600 kancelárií NGO organizácií. Čo si myslíte, že tam robia?                                                                                                                     USA ide tvrdo po zmene vlády. Ak by pri moci dnes nebol Putin, ale Jeľcin, Rusko by už dávno USA ,,žralo z ruky“.                           USA porušili všetky záruky, ktoré dali Gorbačovovi v súvislosti s rozširovaním NATO. Dnes, po krajinách Strednej Európy, chce Moc zaparkovať základne, radary, raketové systémy a dokonca aj nukleárne zbrane, na hraniciach Ruska.                                             Americká ,,protiraketová“ a radarová ochrana sa v Európe rozmiestňuje s patričnou ,,legendou“ – ide vraj o ochranu USA, pred Iránskymi nukleárnymi raketami. Akosi sa všetci zabudli spýtať, či nukleárnymi raketami, schopnými zasiahnuť ciele v USA, Irán vôbec disponuje. Nuž, nedisponuje…                                                                                                                                                                                     Ak sa Moci podarí zorganizovať ,,farebnú revolúciu“ v Moskve, a zvrhne Putina, má hlavný cieľ na ceste k ovládnutiu sveta splnený. Rusko prvú časť útoku, ako – tak ustálo. Po prepade trhov sa mu podaril odkup časti akcií niektorých Ruských firiem a posilnilo účasť štátu v nich.

Na začiatku sankcií Západ podnikol útok na niektoré ruské bánky, pri medzinárodnom zúčtovaní platieb. Po niekoľkodňovom výpadku ,,kreditiek“, banka Rossija oznámila, že končí s platbami v cudzích menách a zavádza konvertibilný Rubeľ. Takisto Rusko ide zaviesť svoj systém platobných kariet. A Čína, ktorá vidí, že Moc po Ukrajine má zálusk aj na ďalšie územia, podpisuje svoje obchodné dohody s Nemeckom na báze zúčtovania v Juanoch…

Západ denne vyzýva, aby Ruská armáda, ktorá vraj hrozí vpádom na Ukrajinu a sústredila množstvo síl na jej hranici, ,,neprovokovala“, inak hrozí, že musí chrániť krehkú Ukrajinskú ,,demokraciu“ silou. Raz je na Ukrajinskej hranici 20, potom 40, 80, alebo 100 tisícová Ruská armáda. Podľa toho, kto to komentuje. NATO prerušilo spoluprácu s Ruskom, ale chce ísť na Ukrajinu!

Rusko potrebuje zvýšiť ochranu svojho územia a svojich prírodných zdrojov, o ktoré tu samozrejme tiež ide a spolu s kooperujúcimi krajinami, chrániť svoje hospodárske a národné záujmy.                                                                                                                            Donedávna sa Rusku možno zdalo, že na svojej východnej hranici má bratský národ, s ktorým bok po boku vyhnali najskôr Napoleona a potom aj Hitlera.

Prešlo pár týždňov a bratský národ, z územia ktorého mu nehrozila žiadna agresia, je minulosťou…

 

                                      Čo s ,,fašistami“ v novej vláde Ukrajiny?

 

USA si počas prevratu dopredu pripravili aj vysporiadanie sa s nepohodlnou časťou ,,revolucionárov“ v Ukrajinskej vláde. Najskôr sme v našich médiách takmer nepočuli, kto sú, a akú agendu plnia  jednotlivé ,,revolučné“ frakcie, keď bolo treba strieľať, tak kritika išla bokom. Bolo však počuť hlasy, že Pravý sektor a Sloboda sú nacionalistické, fašistické, antisemitské, a Benderovské zoskupenia. Že sú aj proti EU a USA, to až tak nerezonovalo. Vyhlásenie Pravého sektora TU.

Dnes ale Západná tlač denne opakuje, že Pravý Sektor a Sloboda sú ,, problémové hnutia“. Počítajme s tým, že proamerická časť vlády na čele s Jaceňukom, sa s nimi pokúsi vysporiadať silovo. Pozatvárajú ich, zakážu a umlčia. A ,,revolúcia“ sa tak očistí od vrahov policajtov a zločincov. Medzinárodné spoločenstvo tak bude mať na rokovania ,,dôstojného partnera“. Síce s krvou na rukách, ale na to je ,,demokratický“ Západ zvyknutý…

 

                                     Neidealizujme si ďalší postup USA.

 

Ďalšia vojna mimo územia USA, je Moci vždy vítaná. Preto v súčastnosti všetky médiá, chrlia na Rusko ,,oheň a síru“. Využijú akékoľvek protiruské nálady na Ukrajine, aby sa pokúsili vyprovokovať ďalšie konflikty. Vláda Ukrajiny má k dispozícii jednotky NATO na svojom území, žoldnierov Blacwaters (ACAD), a výrobcov revolúcií, ktorí denne živia hystériu, že najväčším nebezpečím pre Ukrajinu nie je bieda, hlad, nezamestnanosť, zadĺženosť, ale Rusko, pripravené vraj anektovať aj ďalšie územia. Našťastie ochranca mieru, demokracie, slobody a prosperity vo svete – USA, je na ich strane!

45 miliónová Ukrajina, je vynikajúcim prostriedkom na dosiahnutie cieľa Moci a tým je vojenský konflikt s Ruskom.

A na strane koho stojí Slovensko? Znovu na strane agresora.

Z. Brzezinski: Je krutou pravdou, že prevažná časť Západnej a Strednej  Európy sa stala protektorátom USA, kde spojenci pripomínajú skôr stredovekých vazalov a poddaných!

 

With respect

 

Domino  Svetík

 

 

Správa z mojej pandémie

06.02.2022

Presne pred rokom som mal Covid. 4 dni potenia, bez teploty, pocity, ako pri chrípke, resp. zápale priedušiek, bolesť svalov, slabosť, nepamätám si, že by som kašľal. Mám k tomu rešpekt. Presne po roku som prekonal Omicron. 5 dní prechladnutý, kýchanie, bez teploty, jedna, dve noci potenie, sople, šteklenie na prieduškách, občasný kašeľ, konzultoval som to s mojou lekárkou, [...]

Očkovaní a nakazení – je to vôbec možné?

02.11.2021

(Podľa mňa to nie je možné, to bude určite nejaká hlúposť, prosím, preskúmajte to a povedzte mi že sa mýlim, že sa mi to iba sníva). server iDnes.cz Podľa štatistík MZ ČR, za október spadol počet neočkovaných seniorov, ktorí sa novo dostávajú na jednotky intenzívnej starostlivosti (JIS), pod 50 percent. Dlhodobo je tiež dvakrát viac úplne očkovaných ako [...]

„. . . tri razy ma zaprieš. “ (Takmer), neuveriteľný príbeh.

27.06.2021

Včera sme sa so Zuzkou trochu túlali… Keď sme prechádzali cez Hronský Beňadik, niečo nás ťahalo pozrieť si katedrálu a kláštor, ktorého korene siahajú pred 11. storočie a ktorý pri Tureckej expanzii bol významnou pevnosťou, strážiacou Slovenskú bránu pred postupom Turkov k banským mestám – Štiavnici, Kremnici, Banskej Bystrici a i. V r. 1599, Turci, ale [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

Domino Svetík

Sú tmavé miesta, do ktorých je treba priniesť svetlo.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 148
Celková čítanosť: 1423007x
Priemerná čítanosť článkov: 9615x

Autor blogu