Založ si blog

Slovensko je v nadchádzajúcej vojne opäť na strane agresora!

Tak, ako v 2. sv. vojne Slovensko stálo po boku Hitlerovského Nemecka a zúčastnilo sa útoku na Poľsko a ZSSR, terajšia vláda R. Fica stavia Slovensko po bok iného agresora, krajiny, ktorá vojnami sužuje a ovláda veľkú časť sveta – USA. Vláda SR to robí napriek tomu, že vidíme,  čo sa v skutočnosti deje a k čomu USA na Ukrajine smerujú. (Pozri obrázok pod článkom).

H. Kissinger: Putin vidí v činnosti USA na Ukrajine, našu generálku na Moskvu!

                                                                                                                                                                                                            USA pripravili, financovali a organizovali ozbrojený prevrat na Ukrajine, a následnú operáciu pod falošnou vlajkou, keď  najatie zatiaľ neidentifikovaných vrahov, ktorí strieľali aj do demonštrantov, aj do policajtov, pripísali Janukovičovi.

Prečo?

Cieľom je Rusko.  A cieľom je vojna.   Chcú Rusko rozparcelovať a ovládnuť pre svoje mocenské a surovinové nároky. Chcú zabrániť vytvoreniu Euroázijskej únie, ktorá by spolu s blokom BRICS, mohla viesť k ďalšiemu oslabovaniu vplyvu USA a Dolára. Ukrajina si z pôžičky, kvôli ktorej do USA vyviezla svoj zlatý poklad, sama zaplatí aj náklady, ktoré mali USA a NATO, kým sa im podarilo Ukrajinu zničiť. Rozklad Ukrajiny iba začína a USA ju využijú pri svojich cieľoch v Rusku…

 

USA robia všetko preto, aby dotlačili Ukrajinu do ozbrojenej potýčky, ktorá môže vyústiť do vojny. 

 

Prečo si to myslím? Pretože sa už nenamáhajú vymýšľať si aspoň trochu hodnoverné dôvody pre legalizáciu vlády, ktorá sa dostala k moci terorom, porušením Ústavy a krvipreliatím.

Vo svojich predchádzajúcich agresiách po celom svete, sa snažili vytvárať aspoň aké – také zdanie, že majú na inváziu právo, alebo požehnanie BR OSN.

Afganistan prepadli dva mesiace po 11/9 2001. Zámienka? Právo krajiny na sebaobranu, podľa charty OSN. Čudujete sa? USA žiadali od Afganskej vlády vydanie Usámu Bin Ládina (ktorého predtým finacovali). Dodnes nie je isté, či v tom čase Usáma vôbec v krajine bol, mal totiž základňu v Sudáne. Takisto nie je isté, či Taliban mal vôbec dosah na jeho vydanie. Afganistan je kolóniou USA.

Slovenská vláda pomáha agresorovi okupovať Afganistan…

Irak prepadli pod zámienkou, že Saddám vlastní chemické zbrane. Chemickú fabriku na Sarín a iné svinstvá, totiž Saddámovi stavala US firma Bechtel, ktorá stavala aj diaľnice v Chorvátsku. Napriek tomu, že inšpektori OSN nenašli žiadne funkčné zariadenia, ani zásoby chemických zbraní, USA prepadli Irak. Výsledok: Genocída. Viac, ako 600 tisíc mŕtvych, milión utečencov a ľudí, čo stratili domov.

Kosovo priamo pomohli odtrhnúť od Srbska, uznávajú vládu zločinca Tačiho, ktorého mali predtým, ako sa stal ich spojenec, na zozname teroristov, a ktorý rozpútal za pomoci vojsk OSN a NATO, etnické čistky a vyhnali veľkú časť Srbského obyvateľstva. V Kosove si zriadili najväčšiu vojenskú základňu mimo svojho územia a to ich majú vyše 700. 

Myslíte si, že 700 vojenských základní USA po celom svete, slúži na šírenie mieru?

Lýbiu prepadli pod zámienkou revolúcie proti Kaddáfímu, tak, ako teraz Ukrajinu. Dosiahli súhlas v BR OSN so zriadením ,, bezletovej zóny.“ Potom oni a ich spojenci bombardovali vládne zariadenia a rozpútali teror. Výsledok: Krajina, ktorá bola kedysi Lýbiou je v chaose, z ktorého ťažia US korporácie.

Ukrajinskej revolúcii sa ani nenamáhali vytvoriť zdanie čohosi legálneho. Jaceňukovej vláde prestrieľali cestu k moci, s veľmi slabým krytím celej akcie pomocou mediálnej kampane a vazalských vlád, včetne tej našej.

Celý svet videl neozbrojených policajtov, do ktorých hádzali zápalné fľaše teroristi.

Vláda USA, SR, EU a ďalšie, vydržali doteraz tvrdiť, že polícia bije a strieľa neozbrojených a pokojných demonštrantov. Tu je k tomu lepší blog: http://branik.blog.sme.sk/c/351398/Houston-mame-tu-problem-A-poriadne-velky.html

 

Ak USA sa nenamáhajú vytvárať aspoň zdanie legálnosti, znamená to, že sa rozhodli akcelerovať svoje úsilie, smerom k rozpútaniu vojny.

 

Vyzývam Slovensko, aby sa prebralo. Vyzývam verejnosť aby zabránila svojej vláde stáť po boku agresora USA a NATO. Vojny USA sú vojnami dobyvačnými a  vláda SR nemá mandát robiť to isté, čo urobila vláda J. Tisu – poskytovať agresorovi politickú a vojenskú podporu. Preberme sa a začnime pomenovávať veci pravými menami. Nedovoľme vláde zaťahovať Slovensko do konfliktov. Vyzývam Roberta Fica, aby ako predseda vlády, začal hovoriť o situácii na Ukrajine to, čo všetci vidia a nie to, čo mu prinesú ako jeho vlastný názor, z veľvyslanectva USA.

Klamstvami sa nedopracujete k pravde, nespravodlivosťou k  spravodlivosti, ani agresiou k mieru.

 

Za vlády M. Dzurindu, I. Radičovej a R. Fica sa nasledujúce generácie budú…

Budú sa spomínať ako skorumpované, vazalské vlády, ktoré pomáhali jednému z najväčších agresorov v dejinách ľudstva – USA, ktoré nielenže zhodili prvé dve atómové bomby, ale od tej doby neprestávajú rozpútavať vojny, podporovať terorizmus, rozvracať štáty, vyrábať ,,farebné revolúcie“, operácie pod falošnou vlajkou a namiesto pokroku a mieru, prinášajú do mnohých krajín iba vojny, rozvrat, nešťastie a uvrhávajú ich obyvateľov do desiatky rokov trvajúceho otroctva a biedy, zatiaľ čo korporácie v závese za vojenskými jednotkami rozkrádajú a drancujú každú dobytú krajinu…

Článok 5 Ukrajinskej Ústavy: Najvyšším zdrojom moci je ľud. Nechajme ľud Krymu, aby rozhodol.

USA už z Ukrajiny vyviezli 42,3 tony zlata. Za to Ukrajincom dovezú niekoľko paliet naltačených papierikov, ktorým hovoríme Doláre.

Pre ekonómov je zaujímavé, že tlačiareň fakturuje  FEDu asi 3500.- USD, za vytlačenie palety Dolárov, na ktorej sa nachádza 1 milión kusov 100 dolárových bankoviek, čiže 100 mil. USD. Chápete podstatu tohto biznisu, ak Vám je navyše dovolené rozvážať Doláre po celom svete?

Text na transparente: To, čo si začal, je márne, vnúčik...

Demonstrators march in support of President Putin's policies on Crimea.

Dominik  Svetík

Správa z mojej pandémie

06.02.2022

Presne pred rokom som mal Covid. 4 dni potenia, bez teploty, pocity, ako pri chrípke, resp. zápale priedušiek, bolesť svalov, slabosť, nepamätám si, že by som kašľal. Mám k tomu rešpekt. Presne po roku som prekonal Omicron. 5 dní prechladnutý, kýchanie, bez teploty, jedna, dve noci potenie, sople, šteklenie na prieduškách, občasný kašeľ, konzultoval som to s mojou lekárkou, [...]

Očkovaní a nakazení – je to vôbec možné?

02.11.2021

(Podľa mňa to nie je možné, to bude určite nejaká hlúposť, prosím, preskúmajte to a povedzte mi že sa mýlim, že sa mi to iba sníva). server iDnes.cz Podľa štatistík MZ ČR, za október spadol počet neočkovaných seniorov, ktorí sa novo dostávajú na jednotky intenzívnej starostlivosti (JIS), pod 50 percent. Dlhodobo je tiež dvakrát viac úplne očkovaných ako [...]

„. . . tri razy ma zaprieš. “ (Takmer), neuveriteľný príbeh.

27.06.2021

Včera sme sa so Zuzkou trochu túlali… Keď sme prechádzali cez Hronský Beňadik, niečo nás ťahalo pozrieť si katedrálu a kláštor, ktorého korene siahajú pred 11. storočie a ktorý pri Tureckej expanzii bol významnou pevnosťou, strážiacou Slovenskú bránu pred postupom Turkov k banským mestám – Štiavnici, Kremnici, Banskej Bystrici a i. V r. 1599, Turci, ale [...]

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

kravy

Kmeň vtáčej chrípky H5N1 detegovali aj v kravskom mlieku, upozornila WHO

19.04.2024 17:46

Nateraz nie je známe, ako dlho môže vírus v mlieku prežiť.

Domino Svetík

Sú tmavé miesta, do ktorých je treba priniesť svetlo.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 148
Celková čítanosť: 1425552x
Priemerná čítanosť článkov: 9632x

Autor blogu