Založ si blog

Nesvojprávnosť premiéra, servilnosť a faloš médií.

Je Slovenský premiér ešte svojprávny človek? Sú Slovenské médiá slobodné? Poskytuje verejnoprávna Slovenská televízia vyvážené spravodajstvo?

Ak sa pozerám na výstupy, ktoré vyššie spomenutý premiér (R. Fico) a médiá denne produkujú, musím konštatovať, že Predseda vlády nekoná, ako svojprávny človek a redaktori v súkromných, aj verejnoprávnych médiách sa pretekajú v servilnosti a jednostrannom spravodajstve.

Vysvetlím.

Premiér Fico sa tento týždeň vyjadroval k udalostiam na Ukrajine. V súvislosti  s navýšením Ruskej vojenskej prítomnosti na Kryme, sa premiér vyjadril, že sa pravdepodobne jedná o porušenie medzinárodného práva.  V poriadku. Nikto nemá rád, ak nejaká armáda behá v cudzej krajine a tak tento krok Ruskej armády môže byť takto hodnotený, napriek Janukovičovmu pozývaciemu listu (Janukovič je právoplatne zvolený a neprávoplatne odvolaný prezident), a napriek Putinovmu zdôvodneniu rozmiestnenia Ruských jednotiek na Kryme. Vaše vyjadrenie, pán premier, je úplne v poriadku, sme radi, ak chvíľu vyzeráte ako slobodný človek a slobodne sa aj vyjadrujete.

Prečo sa však premier a médiá takto nevyjadrujú, ak medzinárodné právo porušujú USA? 

USA v posledných rokoch vpadli do Iraku, zničili ho a okupujú ho dodnes. Vpadli do Afganistanu na základe Charty OSN a práva štátu na obranu?! (Po 11/9 žiadali Taliban, aby im vydal Usámu, ten bol aj tak pravdepodobne v Sudáne).

USA prepadli Lýbiu a zničili ju, na základe svojvoľného prispôsobenia si mandátu BR OSN.

USA na základe vykonštruovanej revolúcie v Sýrii a dezinterpretovaného chemického útoku, bez mandátu BR OSN, chceli bombardovať Sýriu.

USA bombardovali Juhosláviu, zničili mosty, školy, nemocnice, priemysel a zabili vyše 3 300 bezbranných ľudí.

Ak teda Ruská vojenská prítomnosť na Kryme je porušenie medzinárodného práva, čo je prítomnosť USA v Afganistane a Iraku?

A čo tam robí Armáda SR? 

Nemal by sa premiér rovnako vyjadrovať na adresu USA a NATO? Áno! Tak čo mu v tom bráni?

Robert Fico, začnite sa chovať, ako premiér suverénnej krajiny, ak takou ešte sme! Je vari Slovensko 51. štátom USA?

Robert Fico asi bude argumentovať našimi záväzkami voči NATO, ktorého sme členom.

Ak sme členom organizácie, ktorá porušuje medzinárodné právo tým, že bombardovala, bombarduje a chystá sa bombardovať krajiny na základe vykonštruovaných dôvodov, ako sa to nakoniec vo všetkých prípadoch potvrdilo, je povinnosťou premiera hovoriť o tom otvorene, tak ako sa odvážil aj v prípade Krymu. Je povinnosťou premiera, konať v záujme občanov SR a v záujme pravdy.

Ak sme členom zločineckého zoskupenia, je povinnosťou premiera iniciovať kroky na naše vystúpenie.

Ak sa nebude pravdivo vyjadrovať premiér, nebudú písať a hovoriť pravdu ani médiá.

Premiér by nemal byť na strane USA, ani na strane Ruska. Mal by byť na strane  SR a pravdy!

Problém Ukrajiny predsa niekde začal.

Celý svet videl neozbrojených policajtov. Celý svet videl ozbrojených demonštrantov, ako mlátia policajtov palicami, hádžu do nich kamene, zápalné fľaše a nakoniec sa na Majdane objavili v rukách demonštrantov strelné zbrane.

A čo hovoril Obama, Kerry, čo písali médiá? ,,Vyzývame Janukovičov režim, aby sa zdržal násilia, proti pokojným demonštrantom!“                                                                                                                                                                         Potom sa objavili zbrane aj v rukách polície. Nakoniec za účasti ministrov EU došlo k dohode, v ktorej Janukovič prakticky odovzdal moc, sľúbil predčasné voľby, zmenu ústavy…

V tú noc sa zrazu strieľalo a výsledkom je okolo stovky mŕtvych a celkovo 1000 zranených.

Nevidí premiér, a médiá ,,rukopis výrobcov revolúcií“? Ak to nevidí, mal by vymeniť politických analytikov. Ivo Samson, napríklad, ktorý je na výplatnej listine MO, prirovnal Hry v Soči, ku hrám v Berlíne v r. 1936, na ktorých sa hajlovalo!

Z tohto prevratu vzišla vláda. Je táto Ukrajinská vláda legitímna? Vyzerá to tak, že pre tzv. ,,demokratický západ“ toto stačí. Je legitímna pre MMF. Pre J. Kerryho.  Pre Roberta Fica, pre Baraka Obamu, pre korporátne médiá, pre NATO a pre všetkých Západných politikov, sa teda stačí k moci prestrieľať?

Čo robil na Majdane ,,Ríšsky protektor Bruselu v Bosne“ – M. Lajčák? Pomáhal revolucionárom? Ako je na MZV účtovaná jeho Cesta na Majdan? 

Pamätáte si na manifestácie ku kauze Gorila? Ľudia tiež chceli zvrhnúť skorumpovanú vládu. Prečo M. Lajčák nerečnil a nepomáhal aj tejto revolúcii? Podľa čoho vie, ktorá revolúcia je ,,tá pravá“? Nepríde Vám to divné?

 Nespomínate si, že Janukovič už raz prezidentom bol? Prešiel demokratickými voľbami. Potom ,,výrobcovia revolúcií“ zorganizovali ,,Oranžovú“ a Janukovič odovzdal bez boja moc Juščenkovi a Tymošenkovej. Janukovič sa opäť stal prezidentom po voľbách.

A opäť revolúcia a opäť vláda bez volieb.

V poriadku, veď aj VOSR bola revolúcia a po nej prevzali vládu v Rusku boľševici. To povedal dnes Putin.

Svet predsa môže uznávať aj vlády, ktoré vzídu z revolúcií.

Problém je, že tzv. ,,demokratický svet“ má tak zabetónované zákony pre tento prípad, že by podobné násilie utopil v krvi. Od Bratislavy po Washington.

Prečo tie revolúcie, tak radi vyrábajú inde?

A prečo ľudia, ktorí riadia štáty, majú problém hovoriť pravdu, hlavne, ak ju vidí celý svet?  Prečo, pán premiér?

Janukovič dnes vydal sériu zaujímavých dekrétov, v ktorých okrem iného označil Sevastopol za nové hlavné mesto, vymenoval za najvyššieho veliteľa armády admirála Berezovského, ktorý vypovedal Kyjevu poslušnosť a vydal rozkaz armáde, aby rešpektovala jeho, ako prezidenta.

Dominik  Svetík

 

Správa z mojej pandémie

06.02.2022

Presne pred rokom som mal Covid. 4 dni potenia, bez teploty, pocity, ako pri chrípke, resp. zápale priedušiek, bolesť svalov, slabosť, nepamätám si, že by som kašľal. Mám k tomu rešpekt. Presne po roku som prekonal Omicron. 5 dní prechladnutý, kýchanie, bez teploty, jedna, dve noci potenie, sople, šteklenie na prieduškách, občasný kašeľ, konzultoval som to s mojou lekárkou, [...]

Očkovaní a nakazení – je to vôbec možné?

02.11.2021

(Podľa mňa to nie je možné, to bude určite nejaká hlúposť, prosím, preskúmajte to a povedzte mi že sa mýlim, že sa mi to iba sníva). server iDnes.cz Podľa štatistík MZ ČR, za október spadol počet neočkovaných seniorov, ktorí sa novo dostávajú na jednotky intenzívnej starostlivosti (JIS), pod 50 percent. Dlhodobo je tiež dvakrát viac úplne očkovaných ako [...]

„. . . tri razy ma zaprieš. “ (Takmer), neuveriteľný príbeh.

27.06.2021

Včera sme sa so Zuzkou trochu túlali… Keď sme prechádzali cez Hronský Beňadik, niečo nás ťahalo pozrieť si katedrálu a kláštor, ktorého korene siahajú pred 11. storočie a ktorý pri Tureckej expanzii bol významnou pevnosťou, strážiacou Slovenskú bránu pred postupom Turkov k banským mestám – Štiavnici, Kremnici, Banskej Bystrici a i. V r. 1599, Turci, ale [...]

Polícia / Policajná páska / Policajné auto /

Hádka dvoch mužov v obci Dlhá nad Váhom sa skončila vraždou

25.04.2024 11:28

Motív a všetky okolnosti prípadu sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Český predseda vlády Petr Fiala.

Ďalší odchod z Fialovej vlády: končí ministerka pre vedu a výskum

25.04.2024 11:07

Ministerka pre vedu a výskum nemala vlastné ministerstvo, ale len úrad s niekoľkými zamestnancami.

France Moulin Rouge

Ostalo len LIN ROUGE. Vrtuľa legendárneho mlyna na streche parížskeho kabaretu sa zrútila

25.04.2024 09:29

Svetoznámy kabaret je jednou z tamojších najnavštevovanejších turistických atrakcií.

izrael, hamas, zbrane

Hamas zloží zbrane, ak vznikne palestínsky štát, povedal predstaviteľ hnutia

25.04.2024 09:16

Hnutie Hamas vládne od roku 2007 v Pásme Gazy.

Domino Svetík

Sú tmavé miesta, do ktorých je treba priniesť svetlo.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 148
Celková čítanosť: 1426562x
Priemerná čítanosť článkov: 9639x

Autor blogu