Založ si blog

Hrozí na Ukrajine “ Vojna Z“?

Ukrajina si, tak ako aj celá Európa, pustila do svojho politického prostredia množstvo cudzích agentov. Sú to  organizácie majúce v názve ľudské práva, ľudí v núdzi, otvorenú spoločnosť, euroatlantické partnerstvá, atď. (Viď obrázok dolu).

Cez tieto kanály prúdia do krajín peniaze zo zdrojov, ktorým akoby záležalo na tom, ako sa má obyčajný človek a jeho rodina. V pozadí celého nájdete rôzne banky, ropné spoločnosti, mamutie telekomunikačné a mediálne koncerny. Ak sa bližšie pozriete na mená v pozadí, tak tam objavíte mužov a ženy, ktorí sú združení v elitných spolkoch typu: Rada pre zahraničné vzťahy, Trilaterálna komisia…  A konkrétne mená? Brzezinski, Kissinger, Rockeffeler, Rotschild, Gates… A ďalší a ďalší.

Záleží týmto elitárom, ktorí riadia aj Americkú vládu, na tom, aby vo svete bol mier, aby voda bola čistá a deti celého sveta šťastné a sýte?

Poviem to jednoducho: Títo ľudia riadia svet. Riadia aj Obamu a do značnej miery aj Putina. O vláde na Slovensku ani nehovoriac. Ak pôjde v Maďarsku Orbán tým smerom ako ide, urobia mu taký ,,Mejdan“, že Janukovič sa bude za neho modliť.

Ak by týmto ľuďom záležalo na mieri a šťastí na Zemi, tak by mier na Zemi bol!

Títo ľudia sú predátori. Kobylky.

Zem, aj jej obyvateľov, považujú za svoj majetok a svoje zdroje. Ich rodiny Zem dobyli, kolonizovali a rozdelili si ju. Majú ju na Liste vlastníctva, a to doslova.

Zemeguľa je pre nich ,,pohárom džúsu“, v ktorom majú popichané svoje slamky a cicajú…

Médiá, ktoré sledujete, ktoré si kupujete a platíte, sú ich médiá, v ich službách. To, čo médiá predviedli počas krízy na Ukrajine, to hovorí o vysokom stupni totality, infiltrácie cudzej moci v našom prostredí a indoktrinácie, čiže naočkovaní väčšiny populácie ich,, pravdami“.                                                                                                                                                                          Médiá sú ich ,,Ministerstvom propagandy“.

V oficiálnych médiách prakticky nezaznel iný názor.  Arogancia, s akou to robili, svedčí o tom, že sa cítia istí sami sebou.

Slovensko je plné cudzích agentov.                                                                                                                                    ,,Analytici, politici a politológovia“,  páni, ako Šebej, Lajčák, Samson, nám vysvetľovali, čo demokracia je, a čo demokracia už nie je… ( Im samým musí byť na vracanie, keď sa počujú rozprávať).  

                                                                                     Ak zabíja ľudí USA a NATO, je to demokracia, je to pre Vaše dobro. Režim v Saudskej Arábii, napríklad, to demokracia je. Režim na Ukrajine, hoci bol zvolený vo voľbách podľa ich štandardov, to už demokracia nie je. Režim na Slovensku? Ak by Dzurinda s Ficom neboli podpísali Euroval, mali by sme revolúciu, ktorá by zvrhla týchto totaliťákov a nastolila tých správnych – kolaborantov. Keďže Euroval podpísali, bolo im dovolené – byť kolaborantmi aj naďalej.

Veď médiá Vám to už takmer vymazali z pamäti. Ešte pár rokov…

Na Ukrajine sa otvorili ,,politické hroby“. Z jedného vybehla celkom živá, Júlia T. Hneď kázala zatknúť Janukoviča. Ukrajinská ,,Vojna Z“?

Scénář převratu na Ukrajině jako kopie předešlých: Občanská válka v horké fázi. V Kyjevě bojují oddíly vycvičené NATO. Přinášíme unikátní fotografické dokumenty a videa

Správa z mojej pandémie

06.02.2022

Presne pred rokom som mal Covid. 4 dni potenia, bez teploty, pocity, ako pri chrípke, resp. zápale priedušiek, bolesť svalov, slabosť, nepamätám si, že by som kašľal. Mám k tomu rešpekt. Presne po roku som prekonal Omicron. 5 dní prechladnutý, kýchanie, bez teploty, jedna, dve noci potenie, sople, šteklenie na prieduškách, občasný kašeľ, konzultoval som to s mojou lekárkou, [...]

Očkovaní a nakazení – je to vôbec možné?

02.11.2021

(Podľa mňa to nie je možné, to bude určite nejaká hlúposť, prosím, preskúmajte to a povedzte mi že sa mýlim, že sa mi to iba sníva). server iDnes.cz Podľa štatistík MZ ČR, za október spadol počet neočkovaných seniorov, ktorí sa novo dostávajú na jednotky intenzívnej starostlivosti (JIS), pod 50 percent. Dlhodobo je tiež dvakrát viac úplne očkovaných ako [...]

„. . . tri razy ma zaprieš. “ (Takmer), neuveriteľný príbeh.

27.06.2021

Včera sme sa so Zuzkou trochu túlali… Keď sme prechádzali cez Hronský Beňadik, niečo nás ťahalo pozrieť si katedrálu a kláštor, ktorého korene siahajú pred 11. storočie a ktorý pri Tureckej expanzii bol významnou pevnosťou, strážiacou Slovenskú bránu pred postupom Turkov k banským mestám – Štiavnici, Kremnici, Banskej Bystrici a i. V r. 1599, Turci, ale [...]

archeológovia, Kremnička, Banská Bystrica

Unikát na Slovensku aj v okolitých štátoch: Miesto brutálnych popráv skúmajú archeológovia

20.04.2024 07:00

V lokalite krvavého masakru ide o novátorský počin slovenskej archeológie. V banskobystrickej časti Kremnička odštartovali výskum na mieste masových popráv.

blinken

Vojaci USA odchádzajú z Nigeru. Krajina sa zbližuje s Ruskom

20.04.2024 06:07

Spojené štáty v piatok súhlasili so stiahnutím svojich viac ako 1000 vojakov z Nigeru a ukončením svojej prítomnosti v tejto krajine.

kastiel cunovo

Mestá a obce kritizujú nápad rezortu kultúry. Odkazujú: predaj pamiatok je zložitý, novinky situáciu zhoršia

20.04.2024 06:00

Rezort pripustil, že nemá v rozpočte vyčlenené prostriedky na ich kúpu a doteraz si predkupné právo neuplatnil ani raz.

Russia International Women's Day

Putin stratil na Ukrajine už oveľa viac vojakov ako Brežnev v Afganistane. A koľko padlých má Zelenskyj?

20.04.2024 06:00

Ukrajinci tvrdia, že zlikvidovali viac ako 450-tisíc Rusov. Moskva však hovorí len o 6-tisícoch svojich padlých. K reálnemu údaju sa asi priblížila BBC.

Domino Svetík

Sú tmavé miesta, do ktorých je treba priniesť svetlo.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 148
Celková čítanosť: 1425601x
Priemerná čítanosť článkov: 9632x

Autor blogu