Založ si blog

P. Weisenbacher odhalil humanitárnu katastrofu v Rusku!

Vo svojom článku s názvom Bojkot Soči tvrdí, že v Soči kvôli Hrám, násilne vysťahovali Desiatky tisíc obyvateľov !

To je obrovská humanitárna katastrofa, ktorá, ak je pravdivá, nikoho nemôže nechať chladným. V článku jej pán Weisenbacher venuje celú jednu vetu?!, bez citovania zdrojov, a v ďalšej vete sa už venuje zlým pracovným podmienkam pracujúcich na stavbách v dejisku Hier, ktoré, ako inak, mapujú organizácie, dozerajúce na ľudské práva – v Rusku. Potom sa už bojovník venuje pošliapaným právam Pussy riot, homosexuálov a nezabúda ani na to, že v Soči, tiekla z kohútikov hrdzavá voda!

Keďže mi záleží na ľudských právach, dovolím si, dať p. Wiesenbacherovi niekoľko tipov, aby mohol pokryť čo najviac oblastí, kde s ľuďmi naozaj zaobchádzajú, ako so psami a zjednať nápravu.

Najskôr k správe:

Pán Weisenbacher. 
Desiatky tisíc vysťahovaných!? To znamená, že najmenej 20 000 ľudí?! 

Prosím Vás, uveďte zdroj, pretože ma zaujíma, kde zmizlo toľko ľudí?
Iste nie je problém uviesť zdroj tejto správy, aby sme si ju mohli všetci overiť.
Predbežne Vám verím. Rusi zničili desiatky tisíc ľudských existencií, aby mohli postaviť športoviská za 40 miliárd, pričom sa napakovali bližšie neidentifikovaní Ruskí oligarchovia. Chodokovskij, ktorí patrí medzi dobrých oligarchov, si pri tomto kšefte, ale vrecká nenamastil.

Niečo prezraďme. Na Rusov, na Američanov, na všetkých.
Putin je zvrchovaný vládca Ruska. 
Tak, ako Obama je zvrchovaný vládca USA, Zeme a priľahlých častí Vesmíru.

Obidvaja sú demokraticky zvolení.
Ani v jednej  z týchto krajín však nie je demokracia. 
Demokracia  totiž vo svete ešte od jeho vzniku nebola. ( Dokonca aj Adam a Eva žili v totalitnom raji, a keď porušili pravidlo, ktoré pošliapavalo ich ľudské práva, Boh, stelesnená dobrota, ich z raja vyhodil).

Dokonca demokraciu je tak ťažké definovať, že sa o to radšej ani nepokúšame. Ja tento otrokársky systém, ktorý panuje na Západe, aj na Východe, pre istotu, budem nazývať totalita.
Vy kritizujete jednu totalitu a zabúdate na druhú, presnejšie na všetky ostatné. 

Ak to s ľudskými právami myslíte úprimne, Vaše informácie by mali byť vyvážené a – overiteľné. Mali by odhaľovať bezprávie v obidvoch táboroch, aj keď finančné príspevky Vám chodia iba z jedného.                                                                                            Vaša ďalšia reportáž  môže byť o Obamovom programe dronov v Pakistane. Počet mŕtvych v tisícoch, z toho civilov, netreba deliť na svadobčanov, deti, ženy, a na konci Vás, poprosím, citujte ten zákon, ktorý umožňuje strieľať Obamovi ľudí zo vzduchu, ako diviakov – bez súdu, bez identifikácie. 

Zamyslite sa, prosím, nad ich ľudskými právami. 

Oceňujem Vašu záslužnú prácu, pri odkrývaní krívd vo svete. Je ich naozaj dosť, máte čo robiť, ak to chcete robiť poctivo. Ak to chcete robiť poctivo…

Upozorňujem na proces v Turecku, kde odporcovia Erdogana dostali roky natvrdo, za hanlivé výroky na jeho adresu.
Zamerajte svoju pozornosť aj do Saudskej Arábie, keďže kritizujete Ruský zákon zakazujúci propagáciu homosexuality. 
Homosexualita v Rusku zakázaná NIE JE. 
V S. Arábii za dokázaný homosexuálny styk hrozí trest smrti. S. Arábia nie je kritizovaná za porušovanie ľudských práv.

Iste, hrdzavá voda v rúrkach v Soči, je ale vážnejší problém. 
 
Videl som Americký film v ktorom si ľudia, žijúci v USA, v oblasti frackingu, pustia vodu z vodovodu a v nej je natlakované toľko plynu, že po priložení zapaľovača, vzbĺkne. 

Musia opúšťať svoje domovy a ak chcete, pošlem Vám na ten film link…
Ja viem, ak by ste kritizovali Amerických oligarchov a Americký spôsob vládnutia (pričom ja neobhajujem ani ten Ruský), to by ste mohol prísť o granty.

Greenwald, Snowden, Manning a ich prípady? Odhaľovali nelegálne správanie vlády USA a kde sú teraz? Iste si spomínate na Norimberský proces, kde sa mnohí nemeckí generáli hájili tým, že iba poslúchli rozkaz. Súd ich obhajobu zamietol a zdôvodnil to tým, že zjavne nelegálny rozkaz mali odmietnuť splniť…

Veľa úspechov, vo Vašom spravodlivom boji za ľudské práva – elít.

S úctou

Dominik Svetík

Správa z mojej pandémie

06.02.2022

Presne pred rokom som mal Covid. 4 dni potenia, bez teploty, pocity, ako pri chrípke, resp. zápale priedušiek, bolesť svalov, slabosť, nepamätám si, že by som kašľal. Mám k tomu rešpekt. Presne po roku som prekonal Omicron. 5 dní prechladnutý, kýchanie, bez teploty, jedna, dve noci potenie, sople, šteklenie na prieduškách, občasný kašeľ, konzultoval som to s mojou lekárkou, [...]

Očkovaní a nakazení – je to vôbec možné?

02.11.2021

(Podľa mňa to nie je možné, to bude určite nejaká hlúposť, prosím, preskúmajte to a povedzte mi že sa mýlim, že sa mi to iba sníva). server iDnes.cz Podľa štatistík MZ ČR, za október spadol počet neočkovaných seniorov, ktorí sa novo dostávajú na jednotky intenzívnej starostlivosti (JIS), pod 50 percent. Dlhodobo je tiež dvakrát viac úplne očkovaných ako [...]

„. . . tri razy ma zaprieš. “ (Takmer), neuveriteľný príbeh.

27.06.2021

Včera sme sa so Zuzkou trochu túlali… Keď sme prechádzali cez Hronský Beňadik, niečo nás ťahalo pozrieť si katedrálu a kláštor, ktorého korene siahajú pred 11. storočie a ktorý pri Tureckej expanzii bol významnou pevnosťou, strážiacou Slovenskú bránu pred postupom Turkov k banským mestám – Štiavnici, Kremnici, Banskej Bystrici a i. V r. 1599, Turci, ale [...]

Londýn, kôň, splašené kone, Household Cavalry, britská vojenská jednotka

Londýnom sa preháňali splašené vojenské kone. Skrotila ich až armáda, hlásia ranených

24.04.2024 14:02

Jeho kôň vrážal do áut neďaleko Buckinghamského paláca.

Russia Military Official Arrest

Putinovho generála asi kŕmili úplatkami, jeho žena žila v luxuse. Je to predzvesť konca ministra obrany?

24.04.2024 14:00

Námestníkovi šéfa rezortu obrany hrozí až 15 rokov väzenia. Prečo šéf Kremľa umožnil zatknúť jedného z najvplyvnejších predstaviteľov ozbrojených síl?

Atény / Sahara / Prach / Akropola /

Atény sa opäť zafarbili do oranžova, prach zo Sahary pohltil aj Akropolu

24.04.2024 13:43

Meteorológ Kostas Laguvardos výhľad z jednej meteorologickej stanice prirovnal k pohľadu na Mars.

europarlament, európsky parlament, eú, vlajky

Mimovládne organizácie píšu do Bruselu, chcú nezávislú a slobodnú RTVS

24.04.2024 13:02

Otvorený list, pod ktorý sa podpísalo viac ako 68-tisíc občanov Slovenska, smeruje poslancom europarlamentu i eurokomisii.

Domino Svetík

Sú tmavé miesta, do ktorých je treba priniesť svetlo.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 148
Celková čítanosť: 1426275x
Priemerná čítanosť článkov: 9637x

Autor blogu